• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy farkımızı çok kafama takıyorum

Ben de 155 sevgilim 185 ve hiçbir komiklik bulamıyorum :) abartmayın bazı şeyleri gayet hoş bence.

taktigin seye bak bunu kafana takmaya degmez inan bana cok rahatsiz oluyorsan topuklu giyin. benim esim 1.94 benim de boyum 1.58. ve benim yasim esim den büyük nerdeyse 3 sene yas farki var ama yaninda gercekten daha kücük duruyorum buda hosuma gidiyor. tek sorun su oldu bebegim baya büyük dogdu esimin genlerinden. 55 cm lik ve kilolu bir cocuk cikti icimden tek buydu zor olan

İlk sevgilim kapilardan geçemezdi boyundan, kaldirimlarda mantarlar olur ya,ona cıkar öperdim :)
Neyse ki garibim boyun fitigi olmadan ayrildik. İnsallah boyuna posuna uygun bir elf kadini bulur da evlenir :)
Siz de hic kafaniza takmayin, özel yerlere giderken takarsiniz topuklularinizi, ne olacak :)
Mutluluk daim olsun,yeter kii

*bizim ailenin kadinlari normalde cok uzun boyludur,ama ilk cocuktan sonra -o toparlanma sürecinde tövbe estağfurullah birşey oluyorlar o uzun boya iri vücutla.
O yüzden sülalenin o kısmina cekmedigim için kendimi şansli görüyorum
Hem bodur tavuk her dem taze demişler^^

Bence gayette iyisiniz hic dert etme. Bende 1.60 esim 1.80 cokta umrumdaydi o buyuk olmasaymis ben ne dusunucem o dusunsun:KK39:

Haklısın..
Ben 169,abim 185 bende onun yanında gene kendimi ufak hissediyorum.. istemem bende çok uzun şahsen..
tahmin edebiliyorum sıkıntı olur haklı olarak..

bnde senin yaşında iken öyleydim sevgilim 185 160 ben şuan kafaya takacak o kadar sorun varki bu en son takılacak sorun olur

170 im sevglm 193 hicc sırıtmıyor. Onemli olan boy farki değil gönüller bir olsun. Kalp kalp kalp

Back
X