• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy farkımızı çok kafama takıyorum

Birde uzun boylular kısa kızlardan hoşlanıyor
Benimde hiç kısa sevgilim olmadı
Bilerek mi oldu hayır

47-90 kilolarımız
158-186 boylarımız
evliyiz,mutluyuz. dert edilecek bir şey yok.

(ben 20 gün önceki doğum sebebiyle 60 kg'ye çıktım, 52'yim şimdi. kalsa böyle iyi olur, ama biliyorum kalmayacak)

Merhaba. Ben 18 yaşındayım. Boyum 1.56 civarı. Minyon tipliyim. 44 kiloyum. Orantısız değilim sadece miniğim :) fiziğimi beğenirler hatta. Ama gel gelelim ben sevgilimin yanında kendimi çok kötü hissediyorum. Kendisi 180 75 kilo kalıplı biri. Sporla uğraşıyo. Topuklu ayakkabısız omzuna geliyorum çenesinin biraz aşağısına. Sürekli elimi tutmak istiyo yürürken ama ben kendimi çocuğu gibi hissettiğim için hep bi bahane bulup tutmuyorum elini. Yan yana yürümek rahatsız ediyo sanki insanlar bu çocuk neden bu kızla birlikte dicekmiş gibi. Aslında çok absürt bi boy farkımız yok ama kalıp olarak da çok minik kalıyorum yanında. O benim bu halimi çok sevdiğini söylüyo ve asla sorun yapmıyo. Benim bu kadar takmama şaşırıyo hatta. Aslında önemli bi sorun değil ama çok kafama takıyorum bu konuyu. Çok da seviyorum onu. İnsanların ne dediğini önemsememek için napmam gerek hiç bilmiyorum yardımcı olun lütfen..
Olmaz

Ya topukluyla felan halledersin ayrica hicte kotu durmaz benim dayim 1.98 esi 168. Okulda da var bir cift erkek boylu poslu kalipli kiz minnacik bisey ama cok tatlilar ya.. Allah kisilige zeval vermesin gerisi boş

Benim daha ciddi sorunum var ben 1.72 sevgilim 1.73 boyunda ama dik yürümedipi için :kızgın:ben daha uzun gösteriyorum :KK61:

Back
X