- Konu Sahibi kelebektugce
-
herşeye laf ederler boyun kısa olur laf uzun olur laf şişmansın zayıfsın gözün büyük kaşın kara..kimseye kendimizi beğendirmek zorunda değiliz. amannn boşverin yaa rabbime şükür ya sakat olsaydıkbu insanlarda amma acaip
bende uzun boyluyum ve hep bu yönümle laf kalabalığı yaparlar...
insanları anlamak zor iş onlar ne der düşüncesiyle vücudumuzdan korkar olduk
boşver canım onlar kendilerine baksınlar
bende boyumun hep kısa olmasını istemişimdir canım peki senin boyun kaç ne güzel işte avantajlısın 20 cm bile topuklu giyebilirsin isterdim yerinde olmak...benim boyum 165 normal bir boy ama yinede kısalara özendiğim için bu boy bile bana uzun gelio topuklu giyince ne hissediyorum sen düşün yani..deve gibi oluyon derler die ödüm kopuyo keşke kısa olsaydım
Arkadaslar ınsanların bunca buyuk sıkıntıları varken boy kısalıgını sıkıntı bölümünde açtıgım için üzgünün ama insanlardan cok bunaldım .boyum kısa oldugu ıcın akrabalarım arkadaslarım fırsat kollayıp yargılıyorlar benı bır takmam ıkı takmam ama yoruldum artık cok alakasız yerlerde bıle yargılamaya calısıyorlar ben kısa olmamı der etmıyordum ama ınsanların davranısları benı sıkıntıya sokuyor ben kımsenın dıs gorunusunu elestırmez herkesı guzel gorurken ınsanların benı yargılaması canımı sıkıyor sızce ne yapmalıyım.sizde yargılamayın lutfen :)
Arkadaslar ınsanların bunca buyuk sıkıntıları varken boy kısalıgını sıkıntı bölümünde açtıgım için üzgünün ama insanlardan cok bunaldım .boyum kısa oldugu ıcın akrabalarım arkadaslarım fırsat kollayıp yargılıyorlar benı bır takmam ıkı takmam ama yoruldum artık cok alakasız yerlerde bıle yargılamaya calısıyorlar ben kısa olmamı der etmıyordum ama ınsanların davranısları benı sıkıntıya sokuyor ben kımsenın dıs gorunusunu elestırmez herkesı guzel gorurken ınsanların benı yargılaması canımı sıkıyor sızce ne yapmalıyım.sizde yargılamayın lutfen :)
canım ne guzel anlatmıssınselamlar yeniyim daha bismillah bu mevzuya çızıktırmak istedim.çünkü bende kısayım:)
1,50 boyum.çok hor görüldüm bende,inanın insan değilmişim gibi davranan bile oldu.annemin horantası(sülalesi) sözle bişi demediler ama bakışları,beden dilleri yetti.uzun süre çalışma hayatım oldu.ondada hep küçük görüldüm.küçük bir kız çocuğuymuşum gibi,aklım mantığımda boyum gibi büyümemiş gibi davranıldı.fakat her seferinde sözümle değil işimle cevap verdim.
insanı en çok çileden çıkaran ne biliyormusun?beğendiğin bir adamla sadece arkadaş olabilme ihtimali.nitekim kısa olduğumdan aşık olunacak bir hatun değilde,boyu posu olmayan çocukluğundan hatunluğa dönüşememiş bir varlıkmışım gibi.sanki elimdeymiş gibi.sanki bu güzellik boy pos insanın insiyatifindeymiş gibi.haşa.
çok zor bir durum,üzülme takma demiyeceğim çünkü banada bu klişe sözler çok söylendi.ama yaş ilerledikçe inan görünüşten çok önemli nitelikler olduğunu anlamaya başlıyorsun.zekanın,karakterin.ahlakın,şu çamurlu dünyada düzgün, erdemli kalabilmenin daha değerli olduğunu anlamaya başlıyorsun zamanla.hani bir söz varya evlen eşin iyiyse mutlu olursun,eşin kötüyse filozof olursun...bende kendime uyarladım.uzamadım filozof olacam
ama bişi daha var uzun boylu birini gördüğümde hayran bakışlarımı alamıyorum napim.subhanALLAH insan neyi yoksa ona özenirmiş.denirki bu dünyada eksik olan ahirette çok güzeli ile tamamlanacak.tabiki tevekkül şartıyla...bakarsın ötelerde 1,70 lik hatunlar oluveririz he nedersin
bende boyumun hep kısa olmasını istemişimdir canım peki senin boyun kaç ne güzel işte avantajlısın 20 cm bile topuklu giyebilirsin isterdim yerinde olmak...benim boyum 165 normal bir boy ama yinede kısalara özendiğim için bu boy bile bana uzun gelio topuklu giyince ne hissediyorum sen düşün yani..deve gibi oluyon derler die ödüm kopuyo keşke kısa olsaydım
canım ne guzel anlatmıssınbence her sey ozguvenle alakalı benım bı arkadasımın boyuda kısa ama kız kendısıyle o kadar barısık kı o kadar begenıyo kı bende hıc kısa dıye dusunmedım yanı karısındakıne çok guzelım ımajını verıyo,onemlı olan kendınle barısık olman baskalarına cevabınıda bu sekılde verırısın ,hem ben 1.70 ımde noluyo hıc bısey olmuyo her guzelın bı kusuru vardır
canım arkadasın sanslıymıs ben de arkadaslarımın yanında komplekslı kısa ımajı vermıyorum zaten arkadaslarımla pek bır problemın yok ınan ne kadar da özgüven olsa akrabalara yakın cevreye vız gelıyor bıkmıyorlar elestırmekten görmezden gelmekten baska yapacak hıc bır sey yok gıbı gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?