Boy konusunda dertliyim..

canım benimde boyum 1.74 inan bak bende zor buluyorum .
:KK55::KK55:
Ben de 1.72 boyundayım ama ben bile bulamıyorummmm. Uzun boylu erkekler kısa boylu kızlardan hoşlanıyor :D ya da bana öyle denk geliyor ama sorun değil En Büyük KK

Manken olsana kardes, boyun bence super.

Bir de dugun icin balik elbise giyin, uzun boylularda mukemmel duruyor.

Sevgili olayinda Hanslara/Iskandinavyalilar yonel derim :)

benim de boyum 1.60..hep derim keşke 1.85 olsam diye..... bence kilolu değilseniz-ki değilsiniz- eminim çok yakışıyordur...
ayrıca türkiyede uzun adam çok... ben bu boyumla 1.80den aşağı adamla çıkmadım... en uzunu 1.94tü:) ve özellikle araamdım yani:) bulursun bulursun.. hem öyle uzun ç.iftlere millet hayran hayran bakıyor..ben bayılıorum dev gibi çiftlere:) çok havalı oluolar bence:)

hayalimdeki boy, gerçi ben de kısa sayılmam ama hep uzun boylu insanlara beğenmişimdir. her zaman zarif gelirler bana.

Yahu dert ettiğin şeye bak. Bizim erkek arkadaşımla aramızda ortalama 30 cm var. Kısa boyluyum ama ne yapayım? Hayat işte yaşayıp gidiyoruz. :KK53:

Ne kadar gerizekalı insan var dimi . Boya posa tipe bakanlar 60-70 yaşından sonra eşitleneceğimizi düşünmüyorlar sanırım .

Benimde boyum 170. Arkadaslarimla fotograf cekilirken falan bir ara hep dizlerimi falan bukerdim arkadaslarim gibi kisa olayim diye. Ama oyle olunca beni ezdiklerini farkettim. Ne kadar uzunsun sen falan gibisinden:63:

Sonralari ise fotograf cekilirken dim dik durdum. Yanimda kisacik kaliyolar ve sen niye uzunsun dediklerinde "benim boyum uzun degil sizin boyunuz kisa" dedigimde daha da yanimda boy konusu acilmadi ve artik bir fotograf cekilirken arkadaslarim parmak uclarina cikiyolar sirf daha uzun olmak icin :KK59:

Yani birazda kendini sevmekle alakali bu konu. Siz kendinizi begenirseniz cevrenizdekiler sizde degil kendinde kusur bulurlar:KK50:

Şimdi konuya bakma şansım oldu. 2 seneden fazla olmuş konu açılalı.

Çok mesaj gelmiş. Öncelikle mesajlarınız için teşekkür ederim:)

Bu 2 sene içersinde bir kez daha bir çocukla tanıştım onda da inanmayacaksınız ama yine boy kompleksi oldu. Ve fazla sürmeden bitmek zorunda kaldı. Saçma sapan bahaneler öne sürdü bitirmek için yok "fikirlerimiz uymuyor" yok efendim "ben seni taşıyamam" gibi bahaneler, ama hani söylenmesede anlıyor insan.

Bu süre içersinde ekonomik özgürlüğümüde elime aldım. Bir arkadaşımla beraber ayrı bir eve çıktım. Herşey mükemmel ilerliyor. Kendimi iyice geliştirdim, iki dil öğrendim, sağlığıma ve fiziğime dikkat ediyorum. Yaşım 30'a vardı. Sevgili anneciğim ise durumu kabullenip beni rahat bıraktı.

Şimdilerde komşu yunanistandan bir elemanla tanıştım onunla 4-5 aydır devam ediyorum. sözlendim üstelik. Evlilik baskıları bir nebze azaldı, gerçi bazı akrabalarımın bu olaya soğuk baktığını hissedebiliyorum ama umrumda değil.. Anlayacağınız türk erkeklerinden ümidi kestim kızlar. Ben yıldım zaten beyefendiler bizi eleştirmeyi herşey de olabilecek hemen hemen herşey de bizi aşağılamayı hak görüyorlar ya neyse..

Hepinize söylüyorum dikkat çekici bir özelliğiniz varsa(bu boy olabilir yada başka birşey olabilir hem güzel hem boyluysanız belanız eksik olmaz bu ülkede) ve oldukça baskın bir karaktere sahipseniz beyefendilerin özgüvenleri yerle bir oluyor.

Artık dert etmiyorum boyumu anlayacağınız.. insan alışıyor. Herşey yolunda giderse bu ülkeden de gidebilirim ki umarım giderim.

Hepinize sevgiler.:)

Liny Liny yazdıkların için çok sevindim inşallah senin için her şey bundan sonra daha güzel olur.. Umarım bizlerde burada bahsettiğimiz sıkıntılarımızı yıllar sonra görüp amaaannn canım salla hayat şimdi daha güzel diyebiliriz :)

Artık soy ağacımdan mı kaynaklanıyor, yoksa küçükken çok fazla mı efor sarfettim bilemiyorum(Yüzme ve Voleybol) ama bir boy sorunum vardır gidiyor.

Boyum 1.87 Kilom ise 67 bu ara.

Bu sorun benim ilişkilerimide etkiliyor ne yapacağımı şaşırdım. Öyleki annem bile serzenişlerde bulunmaya başladı kendisi bile benden boylu değil 1.72 boylarında anca. Kız kardeşim de hemen hemen o civarlarda geziyor.

Üstelik her hemcinsimin hayali olan topuklu ayakkabıya ben maalesef uzaklardan çok uzaklardan bakmak zorunda kalıyorum.. Gerçi alsamda giyebilirmiyim bilmiyorum ayak numaram 42.

En son ilişkimde çıktığım erkek 1.82 boylarındaydı. Kendisiyle evlenme olayına doğru yavaş yavaş gidiyorduk lakin annesi olacak kadın çocuğu vazgeçirdi. Çocukta zaten ana kuzusuydu oldum olası bu tür kuzulardan(!) nefret etmişimdir. Biteli 2 ay oldu.

Türk erkeklerinin genel boyunu hepimiz biliyoruz zaten. Beyefendiler hemen uzun boylu bir kıza rastladılarmı kuyruklarını iki bacağı arasına sıkıştıran bir köpek gibi kaçıyorlar. İster güzel olun ister çirkin olun farketmez boy sizi otomatikman eliyor onların gözünde..(Alımlı bir bayanım, Kozmetik ürünlerine hunharca saldırmam hafif sürerim. Atletik bir yapıya sahibim)

Evet gözümü maalesef başka milletlere diktim.

Dahada anlatmak uzun hikaye. Okul zamanlarında dalga geçenlermi dersin iş hayatında sana amazonvari bir kadın gibi bakanlarmı dersin.

O yüzden hemcinslerime tavsiyem boyunuzu fazla sorun etmeyin belki kilo bakımından tamam boy etkili oluyorda.

Neyse buda benim olayımdır. İbretlik olduğumu düşünebilirsiniz gücenmem.

Saygılar.
Benim boyumda 155 :KK43:

Artık soy ağacımdan mı kaynaklanıyor, yoksa küçükken çok fazla mı efor sarfettim bilemiyorum(Yüzme ve Voleybol) ama bir boy sorunum vardır gidiyor.

Boyum 1.87 Kilom ise 67 bu ara.

Bu sorun benim ilişkilerimide etkiliyor ne yapacağımı şaşırdım. Öyleki annem bile serzenişlerde bulunmaya başladı kendisi bile benden boylu değil 1.72 boylarında anca. Kız kardeşim de hemen hemen o civarlarda geziyor.

Üstelik her hemcinsimin hayali olan topuklu ayakkabıya ben maalesef uzaklardan çok uzaklardan bakmak zorunda kalıyorum.. Gerçi alsamda giyebilirmiyim bilmiyorum ayak numaram 42.

En son ilişkimde çıktığım erkek 1.82 boylarındaydı. Kendisiyle evlenme olayına doğru yavaş yavaş gidiyorduk lakin annesi olacak kadın çocuğu vazgeçirdi. Çocukta zaten ana kuzusuydu oldum olası bu tür kuzulardan(!) nefret etmişimdir. Biteli 2 ay oldu.

Türk erkeklerinin genel boyunu hepimiz biliyoruz zaten. Beyefendiler hemen uzun boylu bir kıza rastladılarmı kuyruklarını iki bacağı arasına sıkıştıran bir köpek gibi kaçıyorlar. İster güzel olun ister çirkin olun farketmez boy sizi otomatikman eliyor onların gözünde..(Alımlı bir bayanım, Kozmetik ürünlerine hunharca saldırmam hafif sürerim. Atletik bir yapıya sahibim)

Evet gözümü maalesef başka milletlere diktim.

Dahada anlatmak uzun hikaye. Okul zamanlarında dalga geçenlermi dersin iş hayatında sana amazonvari bir kadın gibi bakanlarmı dersin.

O yüzden hemcinslerime tavsiyem boyunuzu fazla sorun etmeyin belki kilo bakımından tamam boy etkili oluyorda.

Neyse buda benim olayımdır. İbretlik olduğumu düşünebilirsiniz gücenmem.

Saygılar.
Bende 1.80 cm.
Mahalle sakinlerimizin "kiiiizzz koca bulamicaaannn"dediklerini yeni yeni anımsıyorum :halay:
Karşıma hep 170.175cm erkek çıkıyor.direkt eliyorum:eek:

Derdiniz bu olsun ne guzel bir gen havuzunuz varmis ki boylusunuz. Uzun boy guzeldir. Cuval giyse taşır derler ya.Bizim ülkemizde boy ortalamasi dusuk diye bu sıkıntıları yaşıyorsunuz bence biraz da.

Maşallahınız var, hani derler ya 'taş gibi hatun' diye, gerçekten öylesiniz, imrenilmeyecek gibi değil.
Bol bol çocuk yapın, genlerinizle ülkeyi en azından görüntü bakımından kalkındırın.

1.60 boyumla size özendim .Harika bir boyunuz var.Bunu sıkıntı etmekten de vazgeçmişsiniz çok iyi yapmışsınız.Bence de bol bol çocuk yapın güzel genler katın ülkemize :)

Aramızda 6cm var.

Eşimden uzunum. Sorun ediyordum ilk başta. Ama eşim o kadar özgüvenli ki, bunu sorun etmediğini söylediği için ben de önemsemiyorum artık.

Hayat bu boy mevzusuna üzülmen için çok kısa.

Ki ben atletik değilim, balık etliydim, şu an ise kilolu o_O

Neyse sıkılma üzülme. Güzel yönlerine bak, ayak numaram eşimle aynı, 41. :KK48:

Hayat karşına neşeli, eğlenceli, hayat dolu, seni seven, sayan, el üstünde tutan birini çıkarsın ve sen de kıymet bil ;)

Öptüm bye...

Back
X