Bacak boyum dengeli govdemle, cok uzun da diyemem kisa da degil. Ama o kadar umitsizim ki boy olsun da nerden olursa olsun, sadece kafamdan bile olabilir raziyimBacak boyun nasil şuan? Bacak boyun uzun degilse omurgadan uzayip ne yapacaksin. Gövdesi uzun olup bacaklar bodur olunca uzun olmanin manasi yokki kisa bacakla uzun olanlar bile oldugundan kisa gorunuyor.
Hamilelikte uzama konusunu ben de bu forumda okumustum, inanir misin sirf bu yuzden tasiyici annelik yapabilirim (su an annelik fikrim yok). Aah kizlar ah!Forumda okumuştum hamilelikte uzayanlar olmuş. 20lerin sonlarına doğru. Beslenmeyle alakali olabilir. Ebru Şallı pilatesle bi kaç cm uzadığını söylemişti. Belki mümkündür gerçekten deneyin en azından içinizde kalmaz. Bu süreçte sağlıklı beslenin, sigara, kahveden uzak durun. Her gün süt için olursa bizi de bilgilendirin
İste benim sorunum tr den tasindiktan sonra alevlendi zaten, tr de de hep kisaydim ama gene benim boyumda hatta daha kisa birileri olurdu, burda hep ortamin en kisasi olunca daha cok kafaya takar oldumBoyunuz kısa değil ki, gayet Türkiye boy ortalamasına yakın bir yerdesiniz. 1.57 ile 1.60 arasında da gözle görülecek bir fark yok zaten. Siz yine plates yapın tabi, boyunuz uzarsa ne ala uzamazsa da spor yapmış olursunuz. Ama bu saçma ruh halinden acilen kurtulmaya çalışın.
Burda zaten filipinli gocmenler de cok, hepsi o kadar kisa ki cogu 140larda, onlar benim tek tesellim :)Ben sizden kısayım üstelik öğretmenim okula yüksek topukluyla gittiğim nadirdir. Benden uzun öğrencilerim var koşar sarılırlar ben kaybolurum.Hiç gocunmuyorum ergenken dert ederdim de şimdi etmiyorum ne yapayım ben seçmedim ve düzeltemem. Ellerim ayaklarım küçük ama ne karşı cinsten ne akranlarımdan bu konuyla ilgili olumsuz bir şey duydum. Aksine çok kibar bulunup beğenilir. Ama uzun boyun yaygın olduğu ülkede yaşamak sizi daha da germiş bu kompleksinizi tetiklemiş, keşke Japonya'da Çin'de yaşasak hiç sırıtmayız
Hamilelikte uzama konusunu ben de bu forumda okumustum, inanir misin sirf bu yuzden tasiyici annelik yapabilirim (su an annelik fikrim yok). Aah kizlar ah!
ben de cok yerde okudum pilates konusunu, pazarlama taktigi mi bilmiyorum. Pilates hocam ilk derste omurgan sert ust bedenin de gucsuz dedi, bu kadar katiysa belki bi acilma olur. Bakalim. Yazarim buraya dersler devam ettikce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?