Boy problemi

26 yaşindayim 50 cm doğmus oldugumu varsayarsam 26 senede 1 metre uzamişım

Kendi boyumla dalga gecerek atlatiyorum bu durumu

Benim boyumda 1,56-57 falan. 18 yaşımdan beri pilates yapıyorum yaklaşık 4,5 yıldır, boyumda bir etkisi olmadı benim, sadece duruşumu düzelttiği için belki bir tık daha uzun görünmeye başladım o kadar. Boyunuzu uzatmasa bile duruşunuzu düzelteceği için daha uzun görünmenizi sağlayabilir her türlü öneririm pilates yapmanızı. Ayrıca bende eskiden çok takardım boyumu ama artık takmıyorum :) uzun boylu olmanında birçok dezavantajı var, ya da kısa boylu olmanın birçok avantajı var vs. Herşeyin kendine göre güzel bir yanı var yani çok dert etmeyin :)

Pilates ve yoga işe yarar omurga kemiklerinin arasını açtığı için faydası olur ama 4-5 cm hemen hemen en üst sınır . Ayrıca öyle hemen olmasını beklemeyin bu bi süreç

Boyunuz Türk kadini ortalamasinda bence.Neden dalga geciyorlar bu arada? Cok anlamsiz.. uzununda uzunu var nolucak yani hepimiz farkliyiz.Ben cok yabancinin yasadigi bir yerde yasiyorum tr de.o kadar uzunlar ki bazilari ; ben 1.70 im ,inanin onlarin yaninda cok minik kaliyorum.1.50 de olsaydim umurumda olmazdi inanin.Ben de mesela hic topuklu giyemem .Esimle aramda 2 cm var ,hemen onu geciyorum ve istemiyor.Topuklu ayakkabi giymek hep ukte kalmistir icimde.Bence boyunuz gayet iyi,düzenli spor mutlaka yapin ama .Boy icin olmasa bile iskelet yapisina hem görünürde hem saglik olarak inanılmaz faydalari var.

cok guzel yazmissin, aynen bu sekilde yapmam gerek. Zaten etrafimdaki ezikleri tanimama yardimci oluyor, kim laf ediyorsa hah iste diyorum

Pilates ve yoga işe yarar omurga kemiklerinin arasını açtığı için faydası olur ama 4-5 cm hemen hemen en üst sınır . Ayrıca öyle hemen olmasını beklemeyin bu bi süreç
Siz hic tecrube ettiniz mi, veya sizin mi basiniza geldi? Zaten hayatboyu spor yapmayi dusunuyorum artik, biryerinden baslamis olucam, eger boya faydasini gorursem cabasi olur benim icin

Siz o olgunluga erisebilmisseniz ne mutlu, herkes yapabilecek diye birsey yok. İnsan kisa boylu oldugunda dunyaya daha asagidan bakiyor, bi sandalyeye oturup ayaklari havada kalinca bile hemen hissediyor bunu. Saglikli veya degil diye tanimlama yapmak bence mantiksiz, kafaya takmisim ki yazmisim buraya. Bence gayet insani birsey. Kisa boylu pekcok insan da hayatinin bir doneminde takmistir veya takiyordur, hic mi hic takmadim diyen varsa samimi olarak takdir ediyorum.

Son düzenleme:
Tibet Egzersizleri ile boylarında birkaç santim fark olduklarını yazanları görmüştüm. Belki bir umut olabilir diyerekten yazıyorum. İsterseniz bir araştırın.

Siz hic tecrube ettiniz mi, veya sizin mi basiniza geldi? Zaten hayatboyu spor yapmayi dusunuyorum artik, biryerinden baslamis olucam, eger boya faydasini gorursem cabasi olur benim icin
Ben özel bi ölçüm yapmadım ama bel ağrım vardı omurga kemikleri sinirlere baskı yapıyordu. Platesi yapmaya başlayınca ağrım kalmadı ve sinir sıkışmam şuanda yok. Zaten eğitmenimiz de omurga kemiklerinin arasını açtığını ve boyu 5 cm kadar uzattığını söylemişti. Ancak eğer sizde kemikler arasında sıkışma yoksa öyle 5 cm falan uzamayi beklemeyin uzatır ama 5 cm olmayabilir

ellerin kolların gözlerin bedenin bu kadar sağlam iken bu rabbimize nankörlük olmuyormu şükür etmek lazım verdiğinide vermediğinede

Benim boyum 177, ben de boyum uzun diye kendimi kötü hissediyorum, elbise bile bulamıyorum aldığım her elbise kısa geliyor sanki başkasının eskisi gibi duruyor üzerimde. Boy kısaltmanın da bir yolu yok. Ama boy seçimlerimizi kendimiz belirlemiyoruz, sen de lütfen takılma buna, kısa boy asla komik değildir.Takacak birşey de değil ayrıca.

Kısa boy grubundan olarak ben de yorum yapayım Hiiiç içimden ben kısayım, kötü görünüyorum düşünceleri geçmedi. Dışarıdan da bu belli oluyor zaten her ortamda. Hatta yaşımızdan daha küçük duruyoruz kendinle mutlu olunca etrafına yansıyor bu enerji de. Böyle çok tatlıyız bence

Benim boyumda sizinle aynı ama hiç bi zaman dert etmedim ergenlik dahil. Güzel düşünün eminim çok güzel bi yüzünüz vardır çok güzel huylarınız vardır. Rahatsızlık duyuyorsanız günlük hayatta topuklu ayakkabı ile dolaşabilirsiniz.. Ama kesinlikle kompleks yapmayın :)

Benim boyun 1.70 de noluo sanki, hiç bi b.ka yaradığı yok.
Doğru valla benim de boy 1.72 bugune kadar bi faydasını görmedim bi de uzun boyun şöyle bi dezavantajı var; kesinlikle kilo alınmamalı çünkü aksi takdirde daha da iri gösteriyor insanı. Ben 1.72 boyuma zayıf değilm yani balık etli sayılırm bazen minyon insanların yanında iri hissediyorum

Lady gaga 1.55. Bak lady diyorum gaga diyorum

2-3 cm uzayabilmek için mi kendini paralayacaksın gerçekten ? Yazık değil mi canına? Spor yap tabiki ama eziyet etme kendine. Saçına krepe atsan 2 cm fark eder boyun .

Ben 45 kiloyum bi de . Hiç bi işe yaramadı bari manken model bişi olsaydım da para kazansaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…