- 17 Aralık 2015
- 27.050
- 49.401
- 598
Cevabin beni cok mutlu ettiBenim boyum 1.59du. Mülakata girecektim 160 boy sınırı vardı. Ne yaparsam yapayım 159du ama her yerde ölçtürdüm. Spor salonunda, eczanede, evde... 2 ay aletli pilates yaptım ama hakkını verdim. spor salonunda boyumu uzatmak istiyorum dediğinde yardımcı oluyorlar zaten. Mülakattan önce de ölçtürmedim tekrar moralim bozulmasın diye. Mülakata gittim nasıl dua ediyorum ama... Ölçtüler 161 çıkmıştı. sevinç çığlıkları atmıştım resmenHoş boydan geçmiştim ama başka şeyden kaldım nasip değilmiş... Neyse fazla uzattım, sonuç olarak aletli pilatesi düzenli yaparsan faydasını görürsün..
Benim boyum 1.59du. Mülakata girecektim 160 boy sınırı vardı. Ne yaparsam yapayım 159du ama her yerde ölçtürdüm. Spor salonunda, eczanede, evde... 2 ay aletli pilates yaptım ama hakkını verdim. spor salonunda boyumu uzatmak istiyorum dediğinde yardımcı oluyorlar zaten. Mülakattan önce de ölçtürmedim tekrar moralim bozulmasın diye. Mülakata gittim nasıl dua ediyorum ama... Ölçtüler 161 çıkmıştı. sevinç çığlıkları atmıştım resmenHoş boydan geçmiştim ama başka şeyden kaldım nasip değilmiş... Neyse fazla uzattım, sonuç olarak aletli pilatesi düzenli yaparsan faydasını görürsün..
Agziniza saglikbence saçmalıyorsunuz
kilonuza dikkat edin boyunuz kısa olduğundan fazlalıklar hemen kötü görünür pilates size iyi gelir.
çok takıyorsanız topuklu giyin.
ve hayatı yaşayın
keyfinize bakın.
sizle dalga geçenlerle de siz dalga geçin. ayağın ne büyük bebek mezarı gibi falan diyin. terbiyesizler.
Spor salonunda eğitmene mülakatım var benim uzamam lazım dedim. Adlarını bilmiyorum aletlerin ama omurgadaki boşlukları açma üzerine ağırlık da içeren bir program verdi bana . Bunun dışında pilates derslerine de katıldım ama kendim esneme hareketi de çok yaptım. Mesela uzan, bacakları duvara yasla ama yukarı çıkarabildiğin kadar çıkar bacaklarını omurgan düz olsun bayaa acıyor ama faydası var. Bir de barfiks.... Tabiki barfiks çekmedim ama barfiks demirinde asılı kalabildiğin kadar kal bunun da çok faydası var. Bunu yaptığımda 28 yaşımdaydım.aa bu gerçek mi nası yaptınız daha anlatır mısınız daha ayrıntılı ben de biraz daha uzatmak isterim boyumu ne sporu yaptınız nası hareketlerdi
Iste buna yakilirBenim boyum 1.59du. Mülakata girecektim 160 boy sınırı vardı. Ne yaparsam yapayım 159du ama her yerde ölçtürdüm. Spor salonunda, eczanede, evde... 2 ay aletli pilates yaptım ama hakkını verdim. spor salonunda boyumu uzatmak istiyorum dediğinde yardımcı oluyorlar zaten. Mülakattan önce de ölçtürmedim tekrar moralim bozulmasın diye. Mülakata gittim nasıl dua ediyorum ama... Ölçtüler 161 çıkmıştı. sevinç çığlıkları atmıştım resmenHoş boydan geçmiştim ama başka şeyden kaldım nasip değilmiş... Neyse fazla uzattım, sonuç olarak aletli pilatesi düzenli yaparsan faydasını görürsün..
Spor salonunda eğitmene mülakatım var benim uzamam lazım dedim. Adlarını bilmiyorum aletlerin ama omurgadaki boşlukları açma üzerine ağırlık da içeren bir program verdi bana . Bunun dışında pilates derslerine de katıldım ama kendim esneme hareketi de çok yaptım. Mesela uzan, bacakları duvara yasla ama yukarı çıkarabildiğin kadar çıkar bacaklarını omurgan düz olsun bayaa acıyor ama faydası var. Bir de barfiks.... Tabiki barfiks çekmedim ama barfiks demirinde asılı kalabildiğin kadar kal bunun da çok faydası var. Bunu yaptığımda 28 yaşımdaydım.
O zaman Makbıle bombesi çözümBacak boyum dengeli govdemle, cok uzun da diyemem kisa da degil. Ama o kadar umitsizim ki boy olsun da nerden olursa olsun, sadece kafamdan bile olabilir raziyim
Ben sabahlari nerdeyse 158 oluyorum, gun icinde eriyorum adeta. Kaslarim gucsuz demek ki. Bu yuzden pilatesten ümitliyim:)
Ne guzel ya, derdinizi anlayip cozum uretmisler... Turkiye’yi cok ozledimSpor salonunda eğitmene mülakatım var benim uzamam lazım dedim. Adlarını bilmiyorum aletlerin ama omurgadaki boşlukları açma üzerine ağırlık da içeren bir program verdi bana . Bunun dışında pilates derslerine de katıldım ama kendim esneme hareketi de çok yaptım. Mesela uzan, bacakları duvara yasla ama yukarı çıkarabildiğin kadar çıkar bacaklarını omurgan düz olsun bayaa acıyor ama faydası var. Bir de barfiks.... Tabiki barfiks çekmedim ama barfiks demirinde asılı kalabildiğin kadar kal bunun da çok faydası var. Bunu yaptığımda 28 yaşımdaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?