Boy problemi

valla bende okadar kisayimki su meshur seker patlatma oyununda bile level dereceme neşeli bodur yazmislar o bile harcadi beni
kisa boylulukta bir avantaj bence ya otobuste falan kimsenin koltuk altini koklamadan surtunmeden direk ilerliyorsun mesela
bende bir ara cok takmistim ama baktim yapacak bisey yok aynada kendimi gorunce falan naber kiz tiknaz diyip geciyorum artik
sizin boyunuz gayet iyi bence

Benim boyum 1.59du. Mülakata girecektim 160 boy sınırı vardı. Ne yaparsam yapayım 159du ama her yerde ölçtürdüm. Spor salonunda, eczanede, evde... 2 ay aletli pilates yaptım ama hakkını verdim. spor salonunda boyumu uzatmak istiyorum dediğinde yardımcı oluyorlar zaten. Mülakattan önce de ölçtürmedim tekrar moralim bozulmasın diye. Mülakata gittim nasıl dua ediyorum ama... Ölçtüler 161 çıkmıştı. sevinç çığlıkları atmıştım resmen Hoş boydan geçmiştim ama başka şeyden kaldım nasip değilmiş... Neyse fazla uzattım, sonuç olarak aletli pilatesi düzenli yaparsan faydasını görürsün..

ce
Cevabin beni cok mutlu etti peki yasin kacti o sirada? Ve durus bozuklugun var miydi?
Darisi basima insallah

bence saçmalıyorsunuz

kilonuza dikkat edin boyunuz kısa olduğundan fazlalıklar hemen kötü görünür pilates size iyi gelir.

çok takıyorsanız topuklu giyin.

ve hayatı yaşayın

keyfinize bakın.

sizle dalga geçenlerle de siz dalga geçin. ayağın ne büyük bebek mezarı gibi falan diyin. terbiyesizler.

aa bu gerçek mi nası yaptınız daha anlatır mısınız daha ayrıntılı ben de biraz daha uzatmak isterim boyumu ne sporu yaptınız nası hareketlerdi

Agziniza saglik bebe mezari cok yaraticiymis

aa bu gerçek mi nası yaptınız daha anlatır mısınız daha ayrıntılı ben de biraz daha uzatmak isterim boyumu ne sporu yaptınız nası hareketlerdi
Spor salonunda eğitmene mülakatım var benim uzamam lazım dedim. Adlarını bilmiyorum aletlerin ama omurgadaki boşlukları açma üzerine ağırlık da içeren bir program verdi bana . Bunun dışında pilates derslerine de katıldım ama kendim esneme hareketi de çok yaptım. Mesela uzan, bacakları duvara yasla ama yukarı çıkarabildiğin kadar çıkar bacaklarını omurgan düz olsun bayaa acıyor ama faydası var. Bir de barfiks.... Tabiki barfiks çekmedim ama barfiks demirinde asılı kalabildiğin kadar kal bunun da çok faydası var. Bunu yaptığımda 28 yaşımdaydım.

Iste buna yakilir

Boyunuz 1.30 degilse takmayin. Ulkedeki 1.80 lik adamlarda kisa sevebiliyor kisa heriflerin zaten baska sansi yok mecbur sevecekler hatta uzun erkek kucuk kadin kombinasyonu yemede yaninda yattir

ilginç teşekkürler deneyeceğim

Ben sabahlari nerdeyse 158 oluyorum, gun icinde eriyorum adeta. Kaslarim gucsuz demek ki. Bu yuzden pilatesten ümitliyim:)

Kas değil yerçekiminden, herkes aynı yani :)

Ben şunu farkettim, siz kendinizi nasıl görüyorsanız, nerdeç güvensizseniz karşınıza o yansıyor, insanlar sizi ordan vuruyor. Benim annem 165 cm bir kadın, ama kemikli iridir, kendini çok uzun görür 180 falan sanar, ben 175 im ama ince kemikliyim, annem beni kendinden uzun sanar ve ilginçtir ki herkesin dilinde annem uzun boylu bir kadındır, niye çünkü o kendini öyle görüyor :)

Yani siz kendinizi nasıl görürseniz, insanlar da sizi öyle görür. Ha bu arada boyum 165 kende 175 kende hayatımda bir şey değişmedi, artı katmadı yani bana.

Fiziğinizi güzelleştirin, daha hoş görünürsünüz. Spor yapın, vücut tipine uygun giyinin vs

Ne guzel ya, derdinizi anlayip cozum uretmisler... Turkiye’yi cok ozledim
Hareketleri hatırladığınız kadar yazar misiniz? Cok buyuk bi iyilik olur bir de ne kadar süre yapiyordunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…