Boy problemi

Hollanda’da yaşayan ve 1,67 boyunda olan biri olarak seni kesinlikle anlıyorum. Boyum Türk standartlarına göre normalin üstünde olsa da kendimi ufak hissediyorum diğerlerinin yanında. Demem o ki, ister 10 santim uza yine değişen pek birşey olmayacak. Hafif tabanlı spor ayakkabılarla 3 santim uzarsın. Çok da kısa sayılmazsın, etrafındakiler fazla uzun :))

Sana laf soylemelerini nasil engelliyorsun? Ben genelde laf sokuyorum ‘sen uzunsun da cok mu guzelsin’ gibi. Ama gene de her an bi dangoz cikabiliyor. Aniden ciddilesip ‘bak kalbimi kiriyorsun’ demek de zoruma gidiyor, duygularimi kolay ifade edemiyorum sanirim. Veya bu insanlar dangalak, sorun onlarda ve degismezler, kabul etmek lazim.

Bi de herkes bozmak icin degil bazen oylesine soyldiginde de sinir oluyorum. Mesela gecen isle ilgili birsey oldu, Calistigim yerdeki kamera beni gormemis, kaydetmemis. Is arkadasim da boyun kisa oldugu icindir diyor. Cocuk belki bilimsel yaklasiyor, kirmak icin soylemiyor ama ben sinir oluyorum. Herkes cat cut soyleyiveriyor hic ozenen yok

Aman ne var bunda demeyecegim, insan birseye takinca mesela haline geliyor.
1)Boy ile fizik ile su yasa gelipte, hala alay etme zeka dusuklugune sahip insanlardan arinmak
2)kendinize guzel gelen yerleri on plana cikararak once kendinizi mutlu etmek
3) eminim cok tatlissinizdir, kadinlarin minyon olani oyle zarif duruyor ki bircok erkekten de duymustum..

canım benim hayat bunu kafaya takmak için çok kısa. çok sinirimi bozuyolarsa devede de boy var diyorum. sen bunu nasıl çevirir söylersin bilemem :) bi de minyon hatunlar daha geç yaşlanır hepinizi 40nızdan sonra görücem nihaha diyorum.

Ben kendimle dalga geçiyorum kimsenin geçmesine fırsat bırakmadan.
Ölçü birimi olarak kullanabilirsiniz beni diye 153 cm'im ben de
ben de 153 cmyimmm ayy hep şaka yaparım bu konuyla ilgili karış uzunluğumla bile işlem yapıyorum o derece

Plates boy uzatmaz sadece eğer kambur duruyorsan buna fayda olur dik durduğun için uzun görünürsün, takıntın yapacak bişi yok devedede boy var

pasaportlarda boy yazıyor neye göre yazıyorlar derdim meğer soruyorlarmış e ne anlamı kaldı o zaman :)

Boyum 154, doğumdan sonra 155 oldum nasıl oldu anlamadım.
Kısayım ve kabullendim. Okulda da en kısaydım. Hala arkadaşlarım arasında en kısayım. Kısayım yani olayım bu. Hiçbir yerde kafamı eğmek zorunda değilim mesela. Bu da iyi yanı

Ya giyersin 5 cm topuk al sana 1 62 takma böyle şeyleri zamanında bende çok taktım çok uzüldüm şimdi umursamıyorum kısa boylu ve kilolu ama kendine güvenenleri görünce onlara hayran kalıyordum.şuan düşündüğüm sağlıklı miyım ayaktamıyım tamam gerişi fasa fiso boşveeer kendine guven birtane daha senden yok ve gelmeyecek dünyaya ayrıca ufak kadınlar herzaman tercih edilir unutma..biz topuklu giyebiliyoruz ama uzunlar giyemiyor malesef

belli bir yaştan sonra boy asla uzamıyor, ama denilenler gibi pilates ile onla bunla daha uzun görünmek mümkün.. bacak boyu da önemli faktör tabii

Adetle boyun ne ilgisi var ki . Ben 13 yaşında adet oldum, boyum da uzadı yani hatta en çok adetten sonra uzadım ben. 1.74 cm. Adetle boyun ilgisi yok. Boy genetik. Genelde anne ve babanın boyuna yakın olurlar çocuklar.

Ben de sizin gibiydim. Annem de geç uzamış. Ben adet olduğumda 160 ancayımdır şimdi 175 im. 25 e kadar uzadım.

balıkların sırt kısmında küçücük bir siyah et var ondan düzenli olarak 1,5 yıl
tüketirsen boyun uzarmış ,

i.saraçoğlu bir programda söylemişti , 3 çeşit balık adı verdi ama şimdi onlar aklıma gelmiyor
istersen google da arama yap bulursun diye düşünüyorum ,

bu arada bizim gelin 1,50 , kardeşim 1,80 yakın , severek evlendiler , çok takılma yaniii

Azicik olumlu tarafindan bakin yahu.
Cocuklugumdan beri beslenme bozuklugu yasayan kilo alamayan 1.60 boyunda kizim.
Hep 1.90 boyundaki erkekler teklif etti bana. Eski esim 1.95 ti. Simdiki 1.85.
Erkekler minyon ufak tefek kizlara bayiliyor.
Uzun boylu olmak da guzel tabi. Herseyin bir guzelligi var. Salla gitsin.

bambolina boy ölçümünü aynı saatlerde yap, sabah saatlerinde daha uzunsundur, gün içinde yerçekiminden dolayı 1-2 cm kısalırsın aklında olsun.
Ben sabahlari nerdeyse 158 oluyorum, gun icinde eriyorum adeta. Kaslarim gucsuz demek ki. Bu yuzden pilatesten ümitliyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…