boy takıntım beni hayattan soğuttu

Boy oyle cok da degistirilebilecek birsey degil malesef. Yapabilecegin birsey yoksa mutlu olmayi bileceksin, kendine yakisani bulup guzelligini one cikarmayi bileceksin. Biraz daha uzun olayim dersen topuklu denersin. Sen bu tur tuyolara yogunlas bence. oturup aglamanin hicbir faydasi yok.

(Sunu da eklemek istiyorum, konu sahibine degil bazi yorumculara bu. son yorumlara bakinca gordum, galiba uzunlara sayan olmus yine. Yani Allah sizi kisa yarattiysa bizim sucumuz mu kardesim? topuklu giyersiniz siz de , napalim yani. Kiskanmayalim lutfen :)
imza: boy 1.75)

Son düzenleme:

hepsi kiskanmiyordur canim ama kiskananlar kendini belli etmis! imzagin da cok hos bu ara :))))))))

hepsi kiskanmiyordur canim ama kiskananlar kendini belli etmis! imzagin da cok hos bu ara :))))))))

Tabii herkes kiskanmaz. Boyu ne olursa olsun memnun, kendine guveni tam arkadasar var. onlari tenzih ediyorum. Ama gercekten de kompleksli, sahip olamadigi birsey icin eziklik hisseden, bunu da kiskandigi insanlara b.k atarak ortmek isteyenler de var. lafim onlara. catlasinlar o zaman ne diyim.

birde bu sanal alem bide gercek yasamda ki tavirlar tam cekilmez :)) resmen gözlerinden fiskiriyo cekememezlik :)))

her boyun ayrı bir güzelliği var bence.

uzun boylu kızlar güzellerse fizikleri de düzgünse ah ne güzel manken gibi kız diyorum.daha bir manken havasında duruyorlar daha dikkat çekici oluyorlar doğruya doğru.ama kilolarına dikkat etmeleri lazım belli bir sınırı geçerlerse fazla iri duruyorlar o hiç hoş olmuyor.

daha kısa boylu kızlar da güzel oldukları zaman ayrı bir hoş sempatik gözüküyorlar bana.daha genç duruyorlar özellikle yaş ilerledikçe bu önemli oluyor.daha rahat topuklu giyebiliyorlar.onların da kendince bir şekerliği oluyor.

benim boyum 1.65 uzun olmadığım kesin de kısa mı dersiniz normal boylu mu bilemicem

Dunyaca unlu en basarili seksi kadinlarin cogunun boyu 1.50 -165 arasi degisiyor, Mesela Shakira'nın boyunun 1. 50 oldugunu biliyomuydun :)

bak canım haklı olabilrisin ama benim bir arkadaşımın kuzeni var.Kızın vicudu çatlaklarla dolu.Ama kız plajdayken öyle dik yürüyor ki herkes vay be diyordur eminim arkasından.Bizim sınıfta bir kız var mesela boyu çook kısa.Tahtaya çıktı geçen gün almanca öğretmenide örnek verdi onu boyu kısa falan diye.Kızın cesaretine hayran kaldık.Başını dik tut.Birde bak bakalım internetten hayran olduğun ünlülere.Birçoğunun boyunun kısa olduğunu farkedince çok şaşıracaksın.Bak bende kiloluyum ama dimdik yürüyorum.Mutlu ol.demesi kolay biliyorum ama önemli olan duruşun ve kendine güvenin emin ol.

niye hayattan soğuyorsun ki? bak en yetenekli sanatcılara, müzisyenlere
çoğunun boyu kısa

yaşım büyüdü bu yastan sonra uzayamam diye bir şey yok bence canım.benım kuzenım lıseye kadar 160 boyla devam ettı 18 yasından sonra en az bı 5 cm uzadı o hiç belli olmaz.uzun boylu olmakta dısarıdan nasıl duruyor bılmıyorum ama benım boyum 172 hoslandıgım cocuk benden kısa ve hıc hoc bır goruntu degıl ınan.bazen keşke kısa olsam dediğim bile oluyor.işte herkesin bir derdi var..

Doktora gittim.uzama kemiklerin kapanmis dedi.belki bi 2 cm felan uzarmisim.yapacak bir sey yok.Allahım baska dert vermesin

Sıkma canini bende 1.54'um canim onemli olan kendin i her halinle kabullenip begenmen ben de bi ara takar gibi olmustum sonra ya sakat olsaydim diye dusunerek bu fikirleri zamanla uzaklastirdim kendimden

Shakira da 1.50 boyunda. Kompleks yapma. Güzel olmak için 1.76'lık Victoria's Secret mankeni olmak gerekmez.

Canım hayatta ki tek derdimiz boy kısalıgı olsaydı keske ya :)

Bende 20 yaşındayım, 1.55 boyum. Bir aralar azda olsa bende üzülmüştüm bu boy meselesine ama artık inan hiç umursamıyorum.çıtı pıtı minyon tipli olmak o kadar güzel bir şey ki :) 40 yaşıma geldiğimde kimse bana 40 yaşındasın diyemeyecek mesela :) Bundan güzel ne olabilir ki bir bayan için. Küçük,sevimli olmak :)
Hem benim idealim Shakira :) Kadın 1.50 boynda ama taş gibi, hamile kaldı ama o nasıl tatlı bi hamileliktir :)
Kilo konusunda haklı olabilirsin bende 1 sene önce biraz kiloluydum 56 kilo falandım şimdi 47 kiloyum o zaman bile böyle elma yanaklarımla tatlı görünüyordum ki :) Belkide öyle değildim ama benim kendimi nasıl gördüğüm işte önemli olan.
Kendinle barışık ol tatlım uzun boylu olmak veya kısa boylu olmak bu hayatta bir avantaj veya dezavantaj degıl. Allahın takdiri..
Ben pilateste yapyorum uzun zamandır boyum 156 cıkmaya basladı pilateside öneririm bu kadar sıkıntı yaptıysan.
Allah daha büyük dert vermesin..

:26::26::26::26::26:
Plates mi yapsın:44:
Boyu yeterince uzun değilmi sizce:44:

canımm su spor ayakkabı görünümlü dolgu topuklu ayakkabılardan giy . aynı spor ayakkabısı gibi ve boyunuda uzun gösterir ..
giyimine de biraz dikkat edersen . boyunu uzun gösterecek sekilde gayett de iyi hissedersin kendini ..
ayakkbı konusunu dinlemeni isterim .topuklu ayakkabıya daha erken yasın kac kii :) o yasta topuklu mu giyinir

Benim boyumda 1.56 sonucda Manken olmuyacagiz ya.Allah kimine boy verir akli kit yapar,kimine güzellik verir kalbi fesatdir.
kimse 4 Dörtlük degil.
Boya posa degil Kalbine bakmak gerekir

Kusura bakmayin kimseyi burda henüz tanimiyorum,herkese slm hos sohbetler dilerim

eva longoria 1.50 küsür boyunda ve bana göre en seksi kadın, çok beğeniyorum onu. ayrıca da kocası 2 metre boyunca bir basket oyuncusuydu sonra ayrıldılar gerçi

uzun boy insana hava katıyor doğru ama yok ne yapalım herkesin bir beğenmediği yeri olabilir şükretmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…