boy takıntım beni hayattan soğuttu

ay ben de 154üm.ve çok yakıştığını düşünüyorum valla hele ki 30undan sonra minyon kadın ayrı bi tatlı oluyor bence.hiç takılma bence valla

yine uzun kızları ezmişsiniz boyle olunca bende uzun kadın daha guzeldir diyesim geliyor

Aynen gwenim yaa iticiymişiz ne tipsizmişiz haberimiz yok çekicilik veya iticilik, yaşlı- genç göstermek tamamen kişinin kendisiyle alakalı.Kısa boyluları övelim derken uzunları yermek komik oluyor açıkçasıbuarada boyum 175 22 yaşındayım ama görenler 18-19 duruyosun çok çıtırsın diyolar

Son düzenleme:

hee gecen 36 bedenler itici dediler kemikleri sayılıyor simdi uzunlar vur deyince öldürüyolar hem 36 beden hem biraz uzun oldunmu sokaga cıkma otur evde gibi olmus aksine dısarda o hep bahsedilen erkeklerin baktınmı bir daha donup baktıgıda uzun manken gibi kızlar oluyor ezmeyin bizi yaw olmuyo

Bu kadar aşağılamak yanlış :) Bende 36 bedenim çoooooooook mutluyum ve bu halimi korumak için elimden geleni yapıyorum Aslında sokağa çıkmamalıyız 'kıza bak manken gibi taş maşallah' diyenlerden gına geliyor

allah sağlık verdikten sonra bunlara takılmak çok yanlış.çevremizdeki olumsuzlukları görüp halimize şükretmeliyiz diye düşünüyorum.her tipin kendine göre bir güzelliği vardır ama -klasik bir söz/güzel olmasa klasikleşmezdi-önemli olan ruh güzelliği :)

o kadar katılıyorum klasik falan değil ya hayatın gerçeği bu ciddiyim, yani kadını geçtim benden kısa erkekler görüyorum ya diyorum onlar napsın biz böyle komplekse giriyorsak, ayrıca ben 163üm ve benden uzun kadını (topuksuz) nadiren görüyorum zaten gazetede türk kadını ortalaması 155ti düşün bana kısa diyen kaynanam gazete okumadığı için bu hallerde işte, her toplumun genetik bir mirası var, rus olsan 180 olacaktın ama bu seferde dicektin neden çabuk kırıştım, sarktım vs. olduğun gibi sevmeye çalış kendini derim, ben sağlık ve formda olmak için spora gidiyorum kilo versem de fena olmaz ama mesela beni görüp de ayy senin kadar olsa vücudum sporu bırakırım diyenleri gördüm hani sahip olduklarınla mutlu ol derim, bir de boyu uzun olduğu için kısaları ezenler varsa yarın bir kaza geçirir keserler bacaklarını dizden aynı boya gelirsiniz o zaman da övünsün ben 180dim kestiler 150 kaldım desin görelim, Allah ın yarattığı şeyle dalga geçmek moda oldu yaşlısı genci işimiz gücümüz yok, bunun baseni büyük bunun boyu kısa falan filan, boş beyinli adamın eleştirisi de ancak bu kadar olur işte, seni boyun için eleştirenleri de Allah a havale et o verdiği nimetleri gün gelir almasını da bilir

ay çok güldüm ya :):) merak ettim şimdi seni. madem taşş diyenlerden gına gelmiş sana :)

Son düzenleme:

uzun olanlar kısa olmak istiyor ,kısa olanlar uzun olmak istiyor,bekar olanlar evlenmek istiyor evli olanlar bekar olmak istiyor ,sarışın olanlar esmer olmak istiyor esmer olanlar sarışın olmak istiyor ,saçları düz olanlar kıvırcık olmasını istiyor,kıvırcık olanlar ise düz olmasını istiyor ...insanoğlu doyumsuzdur hep daha çoğunu ister doymak nedir bilmez ... canım 1.80 boyun olsaydıda kısa olmak istiyecektin... Allaha şükret ...

17 yasinda iken bende cok kafama takiyordum hemde cok.. Öyle boyumla dalga gecen de olmadi ama bütün arkadaslarim ortalama 1,70 olduklari icin ben kendimi eksik hissediyordum.. Neyse sonra en yakin arkadasimla Hastaneye gittim bilegimden röntgen cekti bakti; ben güzel seyler duymayi beklerken Adam bana " Sen 1 cm bile uzamazsin, gec kaldin" dedi valla yikildim orda haha suan gülüyorum o halime

Sonra sonra insan boy un cokta önemli olmadiginin farkina variyor. Benim icin bir kadinin hatlari önemli artik boyu degil :) benim hatlarimi herkes cok begenir. Sende hatlarinla ilgilenebilirsin mesela (düz bir karin gibi, popoyu güzellestiren hareketler vs vs.)

Sana demem o ki, o arkadaslarin gercek dost arkadas asla olamazlar.. O yüzden söylediklerine bakma, kafani dik tut önüne bak Kendinede Güven :)

Bu arada 22 yasindayim, 1,53 boyundayim Erkek Arkadasim 1,83 ve hic takmiyor :) aksine cok hosuna gidiyor :)

canım ben tam 1.58 boyundayım.. ben boyumu dert edıyordum ..kısayım dıye.. ama aştım ben artık canım benım ..takmıyorum ...
aksine avantajlarınıda yaşıyorum..
ne kadar yaşım buyusede yaşımı bellı etmıyorum .
kız kardeşimle aramda tam 8 yaş var be kız kardeşim biraz iri yapılı bir genç kız..
onunla ödevı ıcın röportaj yaptıgımızda millet benı hangi liseye gidiyorsun ..ödevının adı ne dıyorlardı :)
halbukı ben 24 yaşında 2 cocugu olan bır anneyım...
bu benı cok mutlu edıyorr bana moral oluyor...
kız kardesımı benım ablam sanıyorlar..

..........
ilerde de yaşımı bellı etmeyecegım bılıyorum ve bu cok guzel bişe..
sende böylesın .. bence bız şanslıyızz...

hem bu yönden hemde ;
bizler topuklu gıyerek boyumuzu uzatabılırızz ,ama uzun boylular boyunu asla kısaltamazlar...
bazı akrabalarım var uzun boyunda şikayetcıler.. düğüne filan gıttıklerınde ben topuklu ayakkabılarla cok sık dururken onlar daha da uzamamak ıcın babetlee düğüne geliyorlar...
fark burda

akıllı ol azcıkk .. bence biz çok şanslıyızzz

ayrıca sana rahmetlı babaannemın bır lafını söylemek istiyorum..açıkcası ben bu sözden sonra boyumu dert etmemeye başladım

"uzun boylu kırar döker, kısa boylu yerden biter,orta boylu ( yani sen ve ben ) baldan şekerr :)"

ve bir de bir laf daha söyler

"altında küçük ama değeri büyük "

canını sıkma bitanem .. ilerde çok sevıneceksın aynı benım gıbı ...bizz yaşlansaktaa genc gözüken şanslı insanlardan olacagızz

Ben de kısayım erkek arkadaşım da dahil olmak üzere dalga geçenler oluyor hiç umursamıyorum hatta kendi kendimle dalga geçiyorum çoğu zaman.
Kendinle barışık olmalısın hem 17sin daha 20ye kadar belki 3-5 cm daha atarsın belli olmaz.
Türk kızlarının çoğu kısa zaten bunu sorun yapma bence.
Bunu bu kadar sorun yapmanın yaşınla da ilgisi vardır tabi, biraz zaman geçsin buna üzüldüğün için güleceksin ileride kendine :)

bodur tavuk her daim piliç demişler

şaka bi yana fiziksel güzellik gerçekten belli bir yere kadar , erkekler cilve bekliyor . Kadın kendini cazip hale getirmeyi becerir biraz o tarafa yoğunlaş boy dez avantajını örtersin 1.65-1.70 adam çok

1,63 ise nasıl manken olmuş ki en azından 70lerde filan olur diye düşünüyorum daha uzun görünüyo bence

Ebru Salliyla ben karsilastim,hic 1.63 falan degil boyu ben 1.70im o benim yanimda deve gibi kaldi.ayaginda saglam bi topuklu vardi ama yine de uzun o kadin.
doktora gidersen bilekten film cekip kemik uclarin hala acik mi bakarlar.boy uzatmak icin kalsiyum takviyesi al,cinko ya takviye al ya da cinko bulunan besinleri arastir nette, onlardan tuket.d vitamini icin gunese cik.yumurta iyidir,yumurta ye.spor olarak da kapilarin ust taraflarini tut,kalabildigin kadar kal.evde ip de atlayabilirsin.yasin kucuk aslinda bence daha uzarsin.ne olursa olsun hicbiseyi bu kadar dert etme.

Benim de benzer takıntım var. Söyle ki 175 cm boyundayim ve hayatım hep topuklu sık ayakkabılar alıp bir iki hevesle giydikten sonra bir kenara atmakla geçiyor. Kısası da dert uzunu da ama bence sen bi tık daha Öndesin en azından ayakkabiyla istediğin boya gelirsin. Babetle gezmek zorunda kalmazsin cogu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…