boy takıntım beni hayattan soğuttu

Canım bunu takıntı yapman cok yanlıs anneninde dediği gibi ALLAH daha büyük dertler vermesin yat kalk dua et..Ben kendimi 165 sanıyodum geçen 168 oldugmu ögrendim boy mu atmısım anlamadım ve topuklu ayakkabı giydiğimdede afedersin artık at gibi oluyorum cok kötü hissediyorum ama isyan etmiyorum..genede memnunum.incecik bi kızken simdi 60 kilo oldum basenlerim oldu göbegm oldu ama genede mutluyum beni böyle seven insanlarda var..hala geç değil basketbol oynayabilirsin ne biliyim spor yapabilirsin bunun üzerine..kendini sürekli eleştirerek biyere varamassın eğer eleştirmeye calısırsan coook kusurlar bulursun..meesela ben çilliyim,burnumda kemik var,topuklu ayakkabı giymeyi boyumdan dolayı sevmiyorum ama -lediklerim dısında +ladıklarım var..bunları düşün.pozitif bakarsan pozitif olursun :) bida sakın ağlama boyun için kendinle barısık ol

Canım bunu takıntı yapman cok yanlıs anneninde dediği gibi ALLAH daha büyük dertler vermesin yat kalk dua et..Ben kendimi 165 sanıyodum geçen 168 oldugmu ögrendim boy mu atmısım anlamadım ve topuklu ayakkabı giydiğimdede afedersin artık at gibi oluyorum cok kötü hissediyorum ama isyan etmiyorum..genede memnunum.incecik bi kızken simdi 60 kilo oldum basenlerim oldu göbegm oldu ama genede mutluyum beni böyle seven insanlarda var..hala geç değil basketbol oynayabilirsin ne biliyim spor yapabilirsin bunun üzerine..kendini sürekli eleştirerek biyere varamassın eğer eleştirmeye calısırsan coook kusurlar bulursun..meesela ben çilliyim,burnumda kemik var,topuklu ayakkabı giymeyi boyumdan dolayı sevmiyorum ama -lediklerim dısında +ladıklarım var..bunları düşün.pozitif bakarsan pozitif olursun :) bida sakın ağlama boyun için kendinle barısık ol

Üniversitede bile uzamıştım ben..Belki biraz basket barfiks tarzı şeylerle uzatabilirsin ama bence o kadar da dert etme yani biz Türk kadınlarının boy ortalamasının cok da altında değilsin yani sağlığın yerinde takma kafana..

başlığı okuyunca boyunun çok çok kısa olduğunu düşündüm. ne gerek var bunları kafana takmana inan takacağın en son şey olsun. bende minyon bi insanım 1.60 boyum var 48 kg ım ama çevremden bende tepki alıyorum yok kilom fazlaymış basenim varmış ama inan takmıyorum çünkü taktığında aklın orda kalıyor belkide onla seni rencide etmekten hoşlanıyorlardır. topuklu ayakkab konusunda giydiğinde kötü durmaz bence en azından bu psikolojiden çıkana kadar bol bol kullanabilirsin dolgu topuk falan giy yaz aylarındayı kullanışl olur kötü de durmaz bence canım. aynaya bak ve güzel yönlerini keşfet

Elinden bisi gelmeyecegi icin salla keske caresi olsada uzasan ama yok
Gen meselesi o yuzden takma alismaya calis
Ne cok kilo al ne zayif ol
Cok topukluda giyme ozaman cok komik oluyor orta topuk giy 3 5 cm

yaşının küçük olması avantaj.

ibrahim saraçoğlunun boy uzatma kürü var. şimdi baktım kendi sitesinden. 21 yaşına kadar uygulanabiliyormuş ve boyda ciddi uzama sağlanıyormuş. bi dene bu kadar takıntı yapıyorsan. zarar gelmez.

ama şunu da söyliyim ki önemli olan boyun kilon değil. kendine olan özgüvenindir. kendinle barışık olursan daha mutlu olduğunu göreceksin.

birşey daha buldum :)

boy uzaması için.
Malzemeler:

• 1 tatlı kaşığı toz çemen otu (boyotu)
• 1 çay kaşığı toz karabiber
• Sızma zeytinyağı

Hazırlanışı: Bir miktar zeytinyağına çemen otu ve karabiberi karıştırdıktan sonra 5 gün bekletin.

Elde ettiğiniz yağ ile çocuğunuzun eklem yerlerine, dizlerine, dirseklerine,topuklarına sürerek masaj yapın.

Hala uzama şansın var, yokmuş gibi yorum yapmışsın ama yaşın daha küçük, boyun uzayabilir.

Bir de ayakkabı vs. seçiminde yürüyebileceğin ölçüde yüksek topuk tercih et, özellikle dolgu topukla daha rahat yürürsün.

bence gereksiz bi takıntı bende böyle takıntıları olanları anlama canım sen daha 17 yaşındasın neden bu kadar takıyosun ben sağlıkçıyım bayanlar 20 sine kadar uzuyor ben 28 yaşındayım 152 boyum var ve eşim 180 boyunda ama takıntı yapmıyorum :)

Hormon iğnelerini bayanlarda 1.45 cm ve altıysa uyguluyorlar diye biliyorum. Eğer 1.50 ye ulaştıysa normal boyda oluyorsun ve genetiktir diye iğne yazmıyorlar diye duymuştum. Zaten çok pahalıymış bu iğneler. Bir yakınımız bu iğnelerle 1.50 cm oldu ve doktoru bıraktırmış iğneyi ordan biliyorum. Ama seneler önceydi belki değişmiştir sistemleri bilen arkadaşlar vardır.

Pilates gibi esnetici hareketler ve barfiks çekmek eminim işe yarar. Tabi düzeni bir beslenme ve uyku çok önemli. Daha yaşın küçük kafana takarsan olmaz. Evde de hopla zıpla spor yap ve uzayacağını düşün, kendine olumsuz telkinlerde bulunma. Umarım kemik uçların kapanmamıştır. Eğer öyle bile olsa pilatese mutlaka devam et, vücudun şekle girer, duruş bozukluğundan kaynaklanan 2-3 cm sana geri döner.

Bu arada çıtı pıtı, zarif hatunları her zaman beğenmişimdir. Önemli olan kendine güvenin, o da fiziki özelliklerle olmaz.

dershanede kimya hocamız vardı dünya tatlısı o da kısaydı kaç bilmiyorum tabi çoğunlukla da topuklu giyerdi. ama belki de hayatımda gördüğüm en pozitif insanlardan birisi kendiyle o kadar barışık ki. silgiyi tahtanın üzerine koyardık alamazdı tabi hiç bozulmaz o da dalga geçerdi. kendinle barışık ol. sen sinir oldukça arkadaşların seninle dalga geçmeye seni sinir edip üzmeye devam edecek. ben de sivilcelerimde yaşamıştım bunu. hiç takma onları o zaman azalır.

benim sınıftan bi arkadaşım çinko hapı içiyordu boyunu uzatmak için ben kadardı boyu şimdi ben den uzun :) doktora gidince bi sor istersen faydası olabilir

Sadece kısaların mı derdi var sanki?
Uzunlarında türlü türlü derdi var onalrda azcık kısa olmak istiyolar emin ol.
Sen topuklu giymek istersin, giyersin.
Uzun olsan o güzelim platformlar sana hayal gibi gelir.

Hem ülkemizin erkek boy ortalamasıda çok uzun değil. Sonraa uzunalrın ayaklarıda büyük olur.
Ah canım ya şaka bi yana bu dert ettiğin şey hiç olmuş mu?
Yaş itibariyle bunları bu kadar takıyosun.
İnsanlar boylarıyla, yüzlerinin güzelliğiyle, saçlarının uzunluğuyla sevilmez ki. Kalbinin güzelliği, aklının uzunluğu, insanlıklarının boyuyla sevilir.

Boyunun uzaması senin elinde değilki. Değiştiremeyeceğin şeylerle mutlu olmaya çalış.

Oncelikle sunu belirtmek istiyorum ki Allah in yarattigi ve saglikli kildigi hicbir kimsenin fiziksel goruntusunden sikayet etmesini dogru bulmuyorum. Allah a hep sukretmeli.. Inanin saglik herseyin basinda gelir goruntu sonra...

Neyse, sunu soylemek istiyorum.. insanin kendisiyle barisik olmasi cok onemli. 17 yasindasin, hala ergenlik ve isyan yaslarin. karakterini oturtmaya, hayattaki kimligini bulma yaslarindasin. Duygularin cok yogun biliyorum. Biliyorum cunku bende 17 yasinda olali cok uzun zaman olmuyor ((= icini rahatlatacaksa soyleyim ben 19 - 20 yasina kadar uzadim. Ama hep bi sekilde voleybol, yuzme, ve yoga gibi seylerle de ugrastim.

Hayatta degistiremeyecegin seyler vardir, bunlarla barisik olmalisin. Kisaysan kisasin ne olmus? sabaha kadar agla, sabah kalktiginda 1 cm uzamis olmayacaksin, o yuzden bunu kabul etsen iyi olur. "155 olsam, 158 olsam, 160 olsam.. ah keske.." birak boyle seyler dilemeyi, boyle pazarlik mi olur? neysen o'sun iste, her insan farklidir. Uzun bi kadin olup cogu erkekten uzun olmak ve beraber olabilecegin erkek sayisinin dusuk olmasi da bi kadin icin sorun olabilirdi. Orta boylu olup "manken olmam icin 5-6 cm daha uzun olsaydim keske!" falan diye iclenenler de olabilir.. yani hersey kisinin kendini nasil gordugune gore degisir. Kendisiyle barisik olmayan herturlu sikayet eder, ister 145 olsun, ister 170, ister 180..

Basarabilir misin bilmiyorum ama sana tek nasihatim: Bosverrrrrrrrrr!

: Eva Longoria Boyu 1.57
: Hazal Kaya Boyu 1.60
: Yıldız Usmanova boyu 1.56
: Yıldız Tilbe 1.58
: Yasemin (Grup Hepsi) Boyu 1.56
: Seren Serengil Boyu 1.59
: Sarah Jessica Parker 1.59
: Salma Hayek 1.57
:shakira 1.50
:kylie Minogue'un boyu 1. 53
onlarında boyu çok kısa ama onlar bunu sorun etmiyor özellikle shakira dünyaca ünlü bir şarkıcı ama boyu 1.50 yani önemli olan karakterin boyun değil hem bir çok erkek minyon tipli kızlardan hoşlanıyor..benim en iyi arkadaşım 1.45 boyundaydı ama hiç takılmazdı kimsede sen çok kısasın demezdi bunu farketmezlerdi bile çünkü o farklı yönlerini ortaya koyduğu için..

gereksiz bir sıkıntı demiyorum ama o yaşlarda çok olası şeyler fiziki görüntüye takmak..benim derdim mesela sivilcilerimdi..
korkunç bir yüze sahiptim diyebilirim..kaldı ki boyumda senden uzun değil hatta çok yakınız ...ve neredeyse senin 2 katın yaşındayım..
bugüne kadar boyumun bana hiç bir yan etkisi görmedim açıkçası, insan bunu yaşadıkça anlıyor..ve sen şuan şu psikilojiden kurtulup biraz
spor yapmaya ve düzenli beslenmeye önem verirsen emin ol boyunda bir artış olacaktır..her ne kadar genetik yapılar etkili olsa da bilinçli olmak
bu konuda çok önemli..ben hiç bilmiyordum mesela,belki bana da etkisi olurdu.haa çok mu önemli benim için değil.inan dışarı çıkınca kısa boylu olarak nitelendirdiğin pek çok kadın var..ve en önemlisi sağlık...:26: bak dün bir genç futbolcu hayatını kaybetti ani kalp krizi sonucu..aslında düşününce bedenimiz o kadar kıymetli ki..ne yazık ki
biz çoğunlukla hasta olunca anlıyoruz bunu..

biraz düşününce emin ol çok sarsacak bir durum değil..şu yazıyı okuyan boyu ilelebet küçük kalan arkadaşlarımız olabilir,engelli arkadaşlarımız olabilir..neler düşünür okuduklarında bir onların pencresinden bakmayı dene bence..

Boy uzamasının 24 yaşına kadar devam ettiğini okumuştum. Basketbol oynamak ve vücudu esnetecek hareketler yapmak boyun uzamasına çok faydalı oluyor. İmkanın varsa basketbol oyna. Birde boy uzaması uykuya çok bağlıymış, büyüme hormonları uyku sırasında daha etkin oluyormuş. Uyku düzenine de dikkat et. Yaşın büyük değil, beslenme ve sporla bence uzarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…