yazdığınız mesajlar için çok teşekkürler hepinize.gerçekten bu takıntımın sebebi insanların yorumları.inanırmısınız bazen arkadaşım dediğim insanlar bile sırf bana inat boy muhabbeti yapıyolar yanımda.neymiş efendim, kız dediğin en az 1.75 olmalıymış.1.75 çok idealmiş.ya gerizekalılar, siz türkiyede 1.75 boyunda erkek bulursanız öpüp de başınıza koyun.1.75 kızı nah bulursunuz.(burda kullandığım kötü kelime için kusura bakmayın lütfen.insana zorla söylettiriyolar resmen).boy ortalaması düşük bi ülkede yaşıyoruz ama bana her fırsatta boyumla ilgili laf sokuyolar.insanların işi gücü başkalarının dış görünüşünü eleştirmek olmuş.kimse mükemmel değil.herkes kendine baksın diyorum kendi kendime ama ister istemez takıyorum işte milletin yorumunuuzarsın felan demişsiniz ama ben 5.sınıfta adet oldum.çok erken yani.ve 3-4 yıldır aynı boydayım malesef.uzasam şimdiye çoktaaaan uzardım.ama pazartesi doktora gidicem.inşallah bi çözüm bulunur iğne tedavisinden umutluyum biraz.ama iğne kullanmamı tavsiye edermi bilmiyorum
yazdığınız mesajlar için çok teşekkürler hepinize.gerçekten bu takıntımın sebebi insanların yorumları.inanırmısınız bazen arkadaşım dediğim insanlar bile sırf bana inat boy muhabbeti yapıyolar yanımda.neymiş efendim, kız dediğin en az 1.75 olmalıymış.1.75 çok idealmiş.ya gerizekalılar, siz türkiyede 1.75 boyunda erkek bulursanız öpüp de başınıza koyun.1.75 kızı nah bulursunuz.(burda kullandığım kötü kelime için kusura bakmayın lütfen.insana zorla söylettiriyolar resmen).boy ortalaması düşük bi ülkede yaşıyoruz ama bana her fırsatta boyumla ilgili laf sokuyolar.insanların işi gücü başkalarının dış görünüşünü eleştirmek olmuş.kimse mükemmel değil.herkes kendine baksın diyorum kendi kendime ama ister istemez takıyorum işte milletin yorumunuuzarsın felan demişsiniz ama ben 5.sınıfta adet oldum.çok erken yani.ve 3-4 yıldır aynı boydayım malesef.uzasam şimdiye çoktaaaan uzardım.ama pazartesi doktora gidicem.inşallah bi çözüm bulunur iğne tedavisinden umutluyum biraz.ama iğne kullanmamı tavsiye edermi bilmiyorum
Benimde boyum senle aynı bende doktora gittim devlet hastanesinde o kadar süründüm ama annemle babamın boyunu toplayıp 13 çıkarıp ikiye böldü ve senin boyun normal yani beklenen boyun zaten bu dedi.Genetikmiş yani hiçbirşey yapmadı.Bendede boy takıntı bi hale geldi ne zaman sokağa çıksam herkesle boy ölçüşüyorum çaktırmadan benden uzunmu kısamı aynımıyız diye. Bazen normal görünen biriyle aynı boyda görüyorum kendimi ve seviniyorum sonra çok kısa birini görüyorum ondan daha kısa olduğumu görüyorum hayattan soğuyorumBizim okuldan özendiğim kızların resimlerine bakıyorum kıskanıyorum bazen kendi arkadaşlarımı bile kıskanıyorum boyları yüzünden. Ama artık takmamak istiyorum boyumu topuklu falan deniyorum
Bu arada herkes hazal kayayı falan örnek vermiş ama hazal kaya 158 boyunda kızda zaten 158 olsam yeter diyor ama kısalığıyla nam salan hazal kaya bile bizden uzun . Bende 16 yaşındayım umarım uzarız :2::2::2::2::2: Kusurabakma teselli edemedim ama...
benim de boyum 1.52 mi 1.53 mü ne, 42-45 aradı da değişiyor kilom. erkek arkadaşım 183 boyunda, canı istediği zaman hoop kaldırıyor beni falan.kısa olmam hoşuna gidiyor. ayrıca kısa boylu olunca yaşını da daha küçük gösteriyoryani tamam çok güzel bir şey değil kısa boylu olmak ama sevimli bir şey bence, minik bir insansın :)
dert edilecek bir durum değil diyorum ben:)
benimde boyum kısa 157flan ama aynı zmanda zayıf minyonum nişanlımsa 187lik dev adam yanında küçücük kalmama ragmen hiç bunu dert edinmedim ayrıca bu durumu alyhime çeviriyorum bazen örnegin tartışsak minicik bişeyim koca adam bana kızıyosun diyorum sorun kapanıyor:9 bunları paylaşmamın nedeni sanırım şuanda arkadaş çevrenden yada çevrendeki insanlardandolyı böle bi sorun yaşıyorsun boşver önemli olan boy degil kişiliktir
Arkadaşım daha önceden yazdığım bir yorumuma yönlendiriyorum seni, okursan sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/540030-boyumun-kisa-olmasina-canim-cok-sikiliyo-11.html#post25330008
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?