boy takıntım beni hayattan soğuttu

platese git belli bir zamandan sonra vucut 2-3 santim uzuyor benim bildiğim kadarıyla... Yinede bir araştır önce
 
18 yaşındayım ama boy konusunu dert olarak görmüyorum nedense.Selvi gibi bir boyum da yok yani.1,58 filanım.O kadar çok dert,düşünecek o kadar çok şey varken hayatı kendine zindan etme.Çık dışarı etrafına bak.Sahip olduklarının farkına var.Kim ne derse desin?Yaşın da küçük değil.Ki bunu sorun edecek dalga gececek bir çevren varsa anında uzaklaş bence.Onlar sana destek olacagına köstek olur.Özgüvenini yitirirsin.Takma kafana.Ülkemizin genel boy ortalaması da malum.Genelimiz kısayız.Yok devede de boy var ya da kısa tavuk bilmem ne yazmayacagım.Herkesin boyu kendine.Sağlıgın yerinde olsun da gerisini boşver.
 
Daha yaşınız küçük uzama ihtimaliniz var. Ama bence uzamasanız da kesinlikle dert etmenize gerek yok. Ufak tefek olmak da çok güzel, narin, kırılgan bir hava veriyor insana ve bu erkeklerin de çok hoşuna giden bir şey.
 

benim boyumda 1,58 canım ben de hiç takmıyodum fiziğim de yüzüm de güzel beğenilen bi bayanımdır. ama bazıları sürekli boyun kısa diyip moralimi bozmaya çalışıyolar çoğu kişide çevremizdeki genelde aynı boylarda yada 165 filan en fazla.normalde hiç takmadığım bi konuda bu yüzden kompleksli hale gelmiştim bi dönem ama sonradan anladım ki insanlar hep birşeyleri eleştiriyo zaten o yüzden şükrediyorum şimdi hiç kimseyi de takmıyorum beni beğenen böyle beğensin . kısaysa kısa benim de başka artılarım var. herkeste özgüvenli olsun eleştirilere anında cevabı versin. insanların yapısından kaynaklanan değiştiremeyeceği özellikleri niye bu kadar eleştiriyolar anlamıyorum
 

Canım plates ve basketbol boyu uzatıyor. Mutlaka bunlara başla hemen. Sana dert ettiğin şeye bak demiyeceğim çünkü seni anlıyorum. Unutma 20 yaşına kadar uzama ihtimalin var
 



Aynı seyi benim erkek kardesim uyguluyor suan, ama gercekten ihtiyacı olanlara veriliyor o igneler büyüme hormonu yeterliligine bakılıyor..
 

En iyisi hiçbir şeyi takmamak.Anladıkları anda üzerine baskı yapmaya başlıyor insanlar.Şaka olmadıgını anladıgım anda tepki veriyorum ben artık.Çevrem de böyle kabul etti.
Yaşı ergenligi aşmış ve hala çevresinin fiziksel özellikleriyle dalga geçen insanlar egolarını böyle tatmin ediyormuş gibi geliyor.Bir tandıgımız insanlar başarınıza laf edemediginden fiziksel özelliklerinize laf atar demişti.Çok doğru.Yetişkin sınırına gelen biri hala karşısındakini boyu kilosunu eleştiriyorsa sorunu kendimde degil onda ararım.O yüzden kafaya takmalık bir şey yok.
 
Son düzenleme:
bu yaşlarda bu tür şeyler önemli olabiliyor ancak yaş ilerledikçe özellikle 30 u geçtiği zaman gülmeye başlıyorsun eskilere, takıntılarına, ilk aşkına ağladığına, onsuz hayat düşünemediğine ve düşüncelerine. bunlar geçici durumlar. ama gerçekten şuan show dünyasında erkeklerin ayılıp bayıldığı bir çok kadın bizim düşündüğümüzden daha kısa boylu. mesela Ebru Şallı'nin 1,63 olduğunu biliyor muydun?
 
Basketbol oynadım daha önce ve çok faydasını gördüm, ama devam ettirmelisin yılmadan usanmadan bi kaç sene oyna bak gör farkı....
 
bu yaşlarda bu tür şeyler önemli olabiliyor ancak yaş ilerledikçe özellikle 30 u geçtiği zaman gülmeye başlıyorsun eskilere, takıntılarına, ilk aşkına ağladığına, onsuz hayat düşünemediğine ve düşüncelerine. bunlar geçici durumlar. ama gerçekten şuan show dünyasında erkeklerin ayılıp bayıldığı bir çok kadın bizim düşündüğümüzden daha kısa boylu. mesela Ebru Şallı'nin 1,63 olduğunu biliyor muydun?
 
bu yaşlarda bu tür şeyler önemli olabiliyor ancak yaş ilerledikçe özellikle 30 u geçtiği zaman gülmeye başlıyorsun eskilere, takıntılarına, ilk aşkına ağladığına, onsuz hayat düşünemediğine ve düşüncelerine. bunlar geçici durumlar. ama gerçekten şuan show dünyasında erkeklerin ayılıp bayıldığı bir çok kadın bizim düşündüğümüzden daha kısa boylu. mesela Ebru Şallı'nin 1,63 olduğunu biliyor muydun?
 
1,63 ise nasıl manken olmuş ki en azından 70lerde filan olur diye düşünüyorum daha uzun görünüyo bence
 

herkes zaten fiziksel özelliklerinin farkında artılarını eksilerinide biliyo başkalarının ısrarla aynı şeyleri söylemesi zaten niyetlerini ortaya koyuyo. kendilerince eksik yönünü görüp laf sokmaya çalışıyolar işte. (tabi iyi art niyet olmadan eleştirenlere birşey demiyorum ben de dalga geçerim kendimle herşeyim var bi boy yok filan derim yani sorun yok benim için :) artık aştım o takıntıları )
 

Vay be demek Ebru şallı 1.63 benimle aynı boyda ama nedense daha uzun duruyor.Belki o kadar platesi bende yapsam bende öyle gözükürüm.:)
 
bende kısayım ..o yaşlarda insan daha çok dert ediyor kendine doğru..hatta bazı sivri insanlar oluyor çok bilmişler her fırsatta boyla
ilgili şeyleri sıkıştırıyorlar araya adıda şaka oluyor ama..aldırmamakta elde değil insan kendini kötü hissettimi zaten yetiyor dert
olmasına.. çok olmasada uzama olur bak..bende 17 18 yaşında çok zayıf daha kısaydım ama şimdi uzadım eskisinden farklı kilo ve
boydayım.. erkendir yani bazı insanlar geç gelişiyor.. 23 yaşına kadar sabırlı ol.. ben hem öyle sporda yapmam çok kimileri basketbol
oyna bile derdi hiç oynamadım yedim yattım gibi bişey oldumyani arada evde tepindim yuvarlandım 5 dakika falan o spor oldu:) ama
uzadım işte geç oldu ama oldu.. yani o duydukların yüzünden aceleci olup kendine eziyet etme boşuna.. sağlıklı beslen sporunu ihmal
etme umutlu ol yeter..
 
Vay be demek Ebru şallı 1.63 benimle aynı boyda ama nedense daha uzun duruyor.Belki o kadar platesi bende yapsam bende öyle gözükürüm.:)

tvde hep uzun gözükürler ama ünlülerde boy yok pek..teoman tarkan nerdeyse çoğu yani kısa insanlarmış.. yani aslında işte önemli
olan nasıl olduğun değil ne yaptığın önemli ..ama her ağzı olan konuşur yani boşta olsa.. kısa olsan dalga konususun,uzunsan
leylekten tut neler denir..dert yokken derdin olur onlar sayesinde..valla banada eskiden aldırma diyen kendine baksın gibiler cart curt deniliyordu ama insana dert oluyor gerçekten..
 
bence canını sıkma ,daha beter sıkıntılar yaşayanları düşün . bence sen her halinle güzelsin .
 
yazdığınız mesajlar için çok teşekkürler hepinize.gerçekten bu takıntımın sebebi insanların yorumları.inanırmısınız bazen arkadaşım dediğim insanlar bile sırf bana inat boy muhabbeti yapıyolar yanımda.neymiş efendim, kız dediğin en az 1.75 olmalıymış.1.75 çok idealmiş.ya gerizekalılar, siz türkiyede 1.75 boyunda erkek bulursanız öpüp de başınıza koyun.1.75 kızı nah bulursunuz.(burda kullandığım kötü kelime için kusura bakmayın lütfen.insana zorla söylettiriyolar resmen).boy ortalaması düşük bi ülkede yaşıyoruz ama bana her fırsatta boyumla ilgili laf sokuyolar.insanların işi gücü başkalarının dış görünüşünü eleştirmek olmuş.kimse mükemmel değil.herkes kendine baksın diyorum kendi kendime ama ister istemez takıyorum işte milletin yorumunu uzarsın felan demişsiniz ama ben 5.sınıfta adet oldum.çok erken yani.ve 3-4 yıldır aynı boydayım malesef.uzasam şimdiye çoktaaaan uzardım.ama pazartesi doktora gidicem.inşallah bi çözüm bulunur iğne tedavisinden umutluyum biraz.ama iğne kullanmamı tavsiye edermi bilmiyorum
 

merhaba canım benımde senın yaşındayken boyum 1,49 falandı belki daha da kısa. üniversiteye gittiğimde boyum uzadı fakat çok değil şuan 1,53 boyum ama takmıyorum. Kendinle barışık olman lazım. benim kuzenımde 1,50 ve emın ol boyunu hiç takmıyor. evet biliyorum takmamak elde değil ama takıncada ele bir şey geçmiyor sıkıntıdan başka.
 

erkekler minyon kızlardan hoşlanır 1,75 boyunda olanlardan değil ufacık tefecik olsun isterler. tabi zevkten zevke değişir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…