- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi Dalgalisacc
Yeterli boya sahiplerin şımarıklığı.Gözümüz aç bizim![]()

Hele bi de şöyle 150 boylara denen al evde besle gibi laflar, çok aşağılayıcı bence.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeterli boya sahiplerin şımarıklığı.Gözümüz aç bizim![]()
Yeterli boya sahiplerin şımarıklığı.
Hele bi de şöyle 150 boylara denen al evde besle gibi laflar, çok aşağılayıcı bence.
Bende öyle bir izlenim uyandırıyor. Kişisel bir yorum değil zaten, kimin ne niyetle söylediği hakkında bir yargıda bulunmadım, sadece bana samimi gelmeyen bir ifade olduğu için yorumda bulundum. Herkesin algıladığı farklıdır.aşağılamak için söylemediğim yorumumda gayet aşikar.
köşesinden tutabilmişizama minyonlarda bu durumdan hoşnut değiller. hiç denk gelmedim kısa olup mutlu olana
![]()
neyini takıntı yapıyorsun canım benim türkiyede boy ortalaması bu bi kere... 156yım ve halimden memnunum... hem uzun olupta napcan.. etrafına baksana bi şöyle bi zıtlık var kısa hatunların yanında hep uzun dalyan gibi delikanlılar uzun kızçelerin yanındada hep bi kaç santimde olsa kısa erkekler var ki eşit boyda bile olsalar yakışmıyo uzun erkek kısa kız yakışıyo ama erkek kısa düşünce tuhaf duruyo yaa bide topuklu giyemiyosun... boy meselesini takıntı yapacak son kişiler bayanlardır diye düşünüyorum erkek olsan neyse otur bunalıma gir ama hatunsun yanitakarsın koluna 180lik delikanlıyı bak gör o zaman takıyomusun o boyunu
![]()
165 minyon mu oluyormusben 165im ve hic minyon deilim ki ince yapılı zayf olmama ragmen cok ideal bi boy sen nsl minyon oldun cnm :dd
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
birazdan 175likler gelir ah keşke 180 olsaydım der.![]()
19 yaşındayım boyum 155 ve rahatsızlık duyuyorum takıntı yapmış durumdayım. Uzamak için neler yapabilirim ? Asılmak boy uzatır mı ?
ben de 1.65 im. ben de kendimi minyon olarak tanımlarım gerçi sen de zayıfım demişsin ama ben 34-36 arası beden giyiyorum zayıf oluna yüzünde de daha çocuksu masum bir ifade olunca çevredeki insanlar da ufak tefek olarak tanımlıyor. aslında belki yaşımdan küçük durduğum için onlara öyle geliyor bilemicem.
yoksa 1.65 aslında kısa bir boy değil Türkiye şartlarında da benden kısalar bana minyon der. dediğim gibi zayıf olup çocuksu ifadeden herhalde.
ben de 1.65 im. ben de kendimi minyon olarak tanımlarım gerçi sen de zayıfım demişsin ama ben 34-36 arası beden giyiyorum zayıf oluna yüzünde de daha çocuksu masum bir ifade olunca çevredeki insanlar da ufak tefek olarak tanımlıyor. aslında belki yaşımdan küçük durduğum için onlara öyle geliyor bilemicem.
yoksa 1.65 aslında kısa bir boy değil Türkiye şartlarında da benden kısalar bana minyon der. dediğim gibi zayıf olup çocuksu ifadeden herhalde.
19 yaşındayım boyum 155 ve rahatsızlık duyuyorum takıntı yapmış durumdayım. uzamak için neler yapabilirim ? asılmak boy uzatır mı ?
19 yaşındayım boyum 155 ve rahatsızlık duyuyorum takıntı yapmış durumdayım. uzamak için neler yapabilirim ? asılmak boy uzatır mı ?