• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boy?

1.59 boy 45 kg eciş bücüş oğlan uşağı gibiyim ergen ken topuklularım sabancının ikiz kulelerine fark atardı ama yıllar banada acımadı topuklu giyecek halim kalmadı şimdi topukluda giymiyorum eşimde inadıma uzun iri beni taıyamayanlar eşime oğlanı büyütememişsin sana benzememiş gibi espri yapıyolar napiim alıştım benim havam yeter :51::51:

aşağılamak için söylemediğim yorumumda gayet aşikar.
Bende öyle bir izlenim uyandırıyor. Kişisel bir yorum değil zaten, kimin ne niyetle söylediği hakkında bir yargıda bulunmadım, sadece bana samimi gelmeyen bir ifade olduğu için yorumda bulundum. Herkesin algıladığı farklıdır.

neyini takıntı yapıyorsun canım benim türkiyede boy ortalaması bu bi kere... 156yım ve halimden memnunum... hem uzun olupta napcan.. etrafına baksana bi şöyle bi zıtlık var kısa hatunların yanında hep uzun dalyan gibi delikanlılar uzun kızçelerin yanındada hep bi kaç santimde olsa kısa erkekler var ki eşit boyda bile olsalar yakışmıyo uzun erkek kısa kız yakışıyo ama erkek kısa düşünce tuhaf duruyo yaa bide topuklu giyemiyosun... boy meselesini takıntı yapacak son kişiler bayanlardır diye düşünüyorum erkek olsan neyse otur bunalıma gir ama hatunsun yani :27: takarsın koluna 180lik delikanlıyı bak gör o zaman takıyomusun o boyunu :52:

neyini takıntı yapıyorsun canım benim türkiyede boy ortalaması bu bi kere... 156yım ve halimden memnunum... hem uzun olupta napcan.. etrafına baksana bi şöyle bi zıtlık var kısa hatunların yanında hep uzun dalyan gibi delikanlılar uzun kızçelerin yanındada hep bi kaç santimde olsa kısa erkekler var ki eşit boyda bile olsalar yakışmıyo uzun erkek kısa kız yakışıyo ama erkek kısa düşünce tuhaf duruyo yaa bide topuklu giyemiyosun... boy meselesini takıntı yapacak son kişiler bayanlardır diye düşünüyorum erkek olsan neyse otur bunalıma gir ama hatunsun yani :27: takarsın koluna 180lik delikanlıyı bak gör o zaman takıyomusun o boyunu :52:

1.73lük biri oların noktasına virgülüne katılıyorum uzun boylu olunca başın göğe değmiyor aksine toplumda farklı öteki olarak görülüyosun. Doya doya topuklu bile giyemiyorum:(. 10 kız bir araya gelsr 6-7 tanesi 1.55 civarıdır olsa olsa bir tane 170lik kız olur oda göze batıyor. Seçme şansım olsa 165 in 1 cm üstünde olmak istemem.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

165 minyon mu oluyormus :D ben 165im ve hic minyon deilim ki ince yapılı zayf olmama ragmen cok ideal bi boy sen nsl minyon oldun cnm :dd

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de 1.65 im. ben de kendimi minyon olarak tanımlarım gerçi sen de zayıfım demişsin ama ben 34-36 arası beden giyiyorum zayıf oluna yüzünde de daha çocuksu masum bir ifade olunca çevredeki insanlar da ufak tefek olarak tanımlıyor. aslında belki yaşımdan küçük durduğum için onlara öyle geliyor bilemicem.

yoksa 1.65 aslında kısa bir boy değil Türkiye şartlarında da benden kısalar bana minyon der. dediğim gibi zayıf olup çocuksu ifadeden herhalde.

yaşın 19 diye oluyor tüm bunlar,

hele sende benim gibi 30 ol, minyonsan eğer küçük göründüğüne şükredeceksin:1:. ben 163 civarında minyonum da... yüzümde küçük duruyor... geçen doktora gittim şok geçirdiler. ailede kalıtsal mı diye soruyor. nebileyim ben doktorsun sen bilmen lazım diyemedim:27:. şaka tabide şimdi hoşuma gidiyor:1:.

19 yaşındayım boyum 155 ve rahatsızlık duyuyorum takıntı yapmış durumdayım. Uzamak için neler yapabilirim ? Asılmak boy uzatır mı ?

herşey boy ile bitmiyorki :10:
Kilo almamaya bakarsın,fiziğin için spor yaparsın,bakımlı olursun ve boy allah vergisidir deyip nice boylulara daş çıkarırsın :12:
Hiç bu konuyu sıkıntı yapma derim boviiirrr eskiden boy mu varmışki :27::27:
Ve klasik olarak şunu da söylemeden edmiycem nice ünlüler boy olarak minyonlar ama nasıl fizikleriyle duruşlarıyla ön plandalar :34:

ben de 1.65 im. ben de kendimi minyon olarak tanımlarım gerçi sen de zayıfım demişsin ama ben 34-36 arası beden giyiyorum zayıf oluna yüzünde de daha çocuksu masum bir ifade olunca çevredeki insanlar da ufak tefek olarak tanımlıyor. aslında belki yaşımdan küçük durduğum için onlara öyle geliyor bilemicem.

yoksa 1.65 aslında kısa bir boy değil Türkiye şartlarında da benden kısalar bana minyon der. dediğim gibi zayıf olup çocuksu ifadeden herhalde.

tipten kaynaklanıyor birazda... çok zayıf değilim, ona rağmen küçük sanıyorlar beni...

Canım paran varsa sana bi link atayım ben boyuzatma telkini diye.bi doktor hastasına uygulamış hastası 25 yaşında ve 1 yılda 20 cm uzamış.bende param olunca alıcam bi dene istersen

Benim kemik yapim ince olmasina ragmen bedenimde 36 ama ole minyon demedi kimse ama benim yasimi kuck saniorlar yuzumden dolayi o konuda haklisn 16 yasinda saniorlar hep halbuki 22yim :D ama boy ve fizk olarak minyonsun denilmedi ama solediklerinde haklisn cnm ole diyenler olablir

Kizlar emin olu .burdakileri yazanlarin hepsi benden uzunsunuz cunku benim.boyum 1.48 civari aman Allah im.o zaman ben ölüyüm mü yo hicte bile elhamdulillah bugunume cok.sukur uni okuorum öğretmen olcam ins. Esimle mutluyum bebisim de war sukretmek icin tonlarxa sebep varsin boyumda kisa dursun topuklu giyerim yada kompleklerimi atip bole mutlu olurum

Bende 16 yasindayim boyum 1.53 . Ailede kisa da yok . Bazen boyle komplekslere giriyorum ama sonra yersiz oldugunu anliyorum. Okulda bazi seviyesizler boyum konusunda laf ediyolar ama neyseki kendimle barışık bi insanim . Birak begenen boyle begensin ;) Kendinle barısık ol. ve bence yuzme basketbol vs. dene derim .

19 yaşındayım boyum 155 ve rahatsızlık duyuyorum takıntı yapmış durumdayım. uzamak için neler yapabilirim ? asılmak boy uzatır mı ?

Supratall diye bir besin takviyesi vardı 16-19 yaş arası 2-3 cm uzadığını dile getirenlerin yorumunu okumustum.kullanmayı düşündüm(1.69-70 boy ama biraz daha uzun olsa. Sorun olmaz diye düşündüm) ama kullanmadım simdi dedim millet ise yarayan sey benim sansıma yaramaz bide sorun yaratır dedim kullanmadım
Ama sunu tavsiye edebilirim 16 yasındayken annemgil ibrahim saraçoğlunun haftada 3 gün balık kürü diyebiliriz yedirmişti belli müddet yedim suan tam hatırlamıyorum yapmadan önce boyum 1.64 yada1.66mı neydi 1.68 oldu seneye kısın bir daha denemeyi düşünüyorum :)
[ ha sunu dile getireyim supratalli kullanmak istediğimde cok sükür halime kısa değildi ama 16-17 yaslarında kilolu olup olduğundan kendini kısa görünce insan takıntı yapmıstım ibrahim saraçoğlu balık kürünü yapmadan önceydi ama kürden sonradan almayı düşününce Allahir türlü almayı nasip etmedi :) suan yas 18 gene kiloluyum değişen bir sey yok ama artık takıntım kalmadı :D zaman zaman insan derdi olmayınca kendinde takacak bir sey buluyor galiba :D ]

Son düzenleme:
Back
X