Saç Rengi ve Saç Boyama Boya öncesi ve sonrası saç resimleri

gxuxbxuxxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2008
409
1
96
Yozgat
arkadaşlar renklerle ilgili o kadar çok konu açılmış,tabi normal bu.yanlız takip etmek zor oluyor ve çoğunluk ben şuna boyadım çok güzel oldu gibi yazılar yazıyorlar.neticede burası öneri ve paylaşım sitesi görmeden fikir edinmemiz zor.şimdi bence saçını boyayan arkadaşlar boyadan önceki fotosunu ve boyadıktan sonraki fotosunu ,hangi marka hangi renge boyadığını paylaşsın.hadi bakalım.

canım çok güzel düşünmüşsün ancak bu şekilde yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum birbirimize açılışı ben yapayım dedim...

Palette 8/77 Tarçın Bakır

Boya öncesi

Boya Sonrası

Son düzenleyen: Moderatör:
palette snbhar kızlı

son hali alakasız bi renk 2sinede benzemiyo xD

Eskiii haliiii buu, sarı haliii... Ben sarıları artırmak istedim, balyaj attırdım, benim çoooookkk becerikli kuaförüm balyajlarımı sarı yerine turuncu yapıncaaa, sinirden kapansın diye ıVOLAnın KOYU KARAMELıNE boyattım.. Şimdi Sarıya dönmek istiyorumm ama iş işten geçtii, çook pişmanımm Ve üstelikk şuan karamel aktı ve dipten balyajlarım gözüküyor

Not: Başta zemin açık olduğu için koyu karamel biraz açık durdu.. Zemini koyu renk olan saçlara, AÇIK KARAMEL öneririm..
ılk Halimmm..

Bu da sooonn : (((((( ıVOLA - KOYU KARAMEL

bende cuma boyattim bilseydim önceden cekerdim önceki halini ancak bir tan buldum sacim kahve idi böyle

simdide bal köpügüne boyattim tam belli degil camdan cektim

tam rengide bu resimdeki renge benziyor

loreal sac boyasi ve günes sarisi deniyor.türkcesi ama kahverengi saca yapinca tam istedigim bal köpügü rengi oldu

canım iki renkte yakışmış maşallah boncuk gözlerine .çok güzelsin güzele ne yakışmazç.

boyadan önceki haliimm...

boyadan sonraki halim....

Eklentiler

• $4638_1173444221501_1389923466_449160_498635_n.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…