Saç Rengi ve Saç Boyama Boya öncesi ve sonrası saç resimleri

vital in kahve köpüğü, taban rengi açık kumralla altın sarısını karıştırmıştım kızılıklar vardı,simdi sevdim bu rengi,,,
rojdaya benzeten arkadaşa tşk ederim:)...

Canım ben Palettenin kahve köpüğüne boyadım birkaç gün önce.Koyu bir renk oldu.Bakırımsı bir renk.Vital nasıl çıkmıştı ilk boyadığında?

noa çok güzel bi renk olmuş saçın.kızıl kahve gibi duruyor resimde. yoksa koyu mu çıkmış?
bu rengin çok daha açık hatta karamel gibi bişey olmasını beklerdim ben.eğer aynen böyle çıkıyorsa ben de boyayabilirim buna.bir de boyamadan önce saçın ne renkti ve boya var mıydı yoksa kendi rengi miydi?

Canım ben Palettenin kahve köpüğüne boyadım birkaç gün önce.Koyu bir renk oldu.Bakırımsı bir renk.Vital nasıl çıkmıştı ilk boyadığında?

ilk boyamada koyu sarıydı 2-3 yıkamada açıldı renk , daha sonra 3-4 kez boyayınca iyice oturdu unutmadan belirteyim arada balyajlarımda var...

Altta balyajların olduğu için çabuk açılıyordur belki de canım.Sarı balyaj galiba.Ama çok güzel MAŞALLAHBenim saçlarım da yıkandıkça açılıyor.DAha çok beğeniyorum şimdi.Ama bir dahakine vitali denerim.a.s.

Arkadaşlar bu konu çok güzel,eğer herkes marka ve numarası ile birlikte önce-sonra fotoğraflarını koyarsa herkese faydalı olur..Hatta bence bu sabit konu yapılmalı..

son hali de güzel yaşını da küçük göstermiş diğerine göre ama ilk hali daha güzelmiş...

koyu karameli çok yakıstrdm)

Benim saçlarım açık bal köpüğü yani hafif turuncu gibi aslında seviyorum rengimi üzerine küllü sarı mı boyasam yoksa ekstra küllülerden mi alsam bilemedim sizin fikriniz nedir acaba? yani ekstra küllü alırsam yeşilimsi mi durur saçımda ? bir de bu saçımı boyadıktan sonra eskisi gibi kokmuyor artık saçım , daha önce boya yoktu doğal haliydi boyayalı 2 hafta kadar oldu sizce eski kokusuna döner mi?

Son düzenleme:
Ne güzel bir topik Keşke herkes boyamadan sonra ,resimlerini burada paylaşsa çok faydalı olur bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…