- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.033
- 198
- 36
- Konu Sahibi gxuxbxuxxsx
-
efuli her iki renk de yakışmış ama siyah daha havalıymış sanki
boyadan önceki haliimm...
boyadan sonraki halim....
Eskiii haliiii buu, sarı haliii... Ben sarıları artırmak istedim, balyaj attırdım, benim çoooookkk becerikli kuaförüm balyajlarımı sarı yerine turuncu yapıncaaa, sinirden kapansın diye İVOLAnın KOYU KARAMELİNE boyattım.. Şimdi Sarıya dönmek istiyorumm ama iş işten geçtii, çook pişmanımmVe üstelikk şuan karamel aktı ve dipten balyajlarım gözüküyor
Not: Başta zemin açık olduğu için koyu karamel biraz açık durdu.. Zemini koyu renk olan saçlara, AÇIK KARAMEL öneririm..
İlk Halimmm..
Bu da sooonn : (((((( İVOLA - KOYU KARAMEL
kesınlıkle karemel daha ck yakışmış canım hıc pişman olmaa..
bend ehep sarydım sarıdan donunce insan pişman oluyo önce onun havası farklı cunku ama koyu herzaman daha asil duruoo sanada cok yakışmış
ay cok saol canım ya süper valla..bende hemen alcam çok gusel duruoo.opuyorumnanaktan
efet efuli kapatıcının adı ne cok gusel ısık vermış..bende alcam arstrıomm..sınır oluyom su gözaltı kapatıcılarına ya bı duzgun bulmadım valla:gitme:
boyadan önceki haliimm...
boyadan sonraki halim....
bu değilmi canım söylediğin kapatıcı birde aydnlatıcı pudran hangisi?
bende yaa gözaltı morluğumda var kullanmak zorundayım dün maybelline köpük kapatıcıya baktım onuda beğenmedim.ama cidden efulinin ki güzelmiş onu deneyeyi birde((
canım köpük kapatıcıyı cildin kuruysa tavsiye etmemlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?