Saç Rengi ve Saç Boyama Boya öncesi ve sonrası saç resimleri

canım inan ne renk oldugunu bilmiyorum kuaför açma işlemini yaptıktan snra bi kaç boyayı karıştırıp boyadı bu çıktı ortaya..teşekkr ederm:)

bu kuaförler hiç bizaman insanın kendi istedigi gibi niye yapmazlar kendi kafalarına göre hareket ederler anlamıyorum yaa:umursamaz:

efuli bence 2 renkde güzel olmuş
ama 2. olanı ben daha çok beğendim, seni çok farklılaştırmış

birde ben bişey merak ettim
gözaltı kapatıcının markası nedir acaba, oda çok güzel görünüyor

:1rolleyes:

efet efuli kapatıcının adı ne cok gusel ısık vermış..bende alcam arstrıomm..sınır oluyom su gözaltı kapatıcılarına ya bı duzgun bulmadım valla:gitme:

canım kapatıcının markası maybelinne nin likit kapatıcısı ve üstündede aydınlatıcı pudra var ama bazen gözaltıma beyaz farda sürerim ogün varmıydı hatrlamıyorum cnm ya

efet efuli kapatıcının adı ne cok gusel ısık vermış..bende alcam arstrıomm..sınır oluyom su gözaltı kapatıcılarına ya bı duzgun bulmadım valla:gitme:

bende yaa gözaltı morluğumda var kullanmak zorundayım dün maybelline köpük kapatıcıya baktım onuda beğenmedim.ama cidden efulinin ki güzelmiş onu deneyeyi birde((

bu değilmi canım söylediğin kapatıcı birde aydnlatıcı pudran hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
bende yaa gözaltı morluğumda var kullanmak zorundayım dün maybelline köpük kapatıcıya baktım onuda beğenmedim.ama cidden efulinin ki güzelmiş onu deneyeyi birde((

canım köpük kapatıcıyı cildin kuruysa tavsiye etmem lmaz:

canım köpük kapatıcıyı cildin kuruysa tavsiye etmem lmaz:

evet cilidm çok kuru özellikle göz altım nekadar nemlendiricide sürsem kapatıcyı sürdükten sonra yine kuruyor. senin gözaltında morluklar varmı peki? hanisini denediysem yinede altndan gözaltı morluğum belli oluyor ya senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…