Saç Rengi ve Saç Boyama Boya öncesi ve sonrası saç resimleri

evet cnm bnknde morluk değil ama hafif kahverengilik var köüpük olan cildi iyice kurutuyo kozmetikcide tavsiye etmemşti cildm kuru diye morluklar yafa kahverengilikler tek aşamyla kapanması çok zor ya bazn benide çok uğraştırıyo illaki kapatıcı pudra gerekiyo iyi marka ve düzgün sürüşle:sinifsinif:

senin önerdiğin pudrayla kapatıcıyı alıyorum ozaman.sağol canım opuyorumnanaktan

canım eğer seviyosan ışıltılı makyajı ondan al hoş duruyosositososito

ya bu arada saçn çok güzel olmuş çok beğendim bende bu renk istiyorum ama saçlarım çok yıprandı kendini toplasun bu renge boyatacam öyle güçlü saçlarım vardıki ayda bi renge boyatıp mafettim::)))))

ozaman alma ışıltılıkozmetikçiye maybeln aydınlatıcı pudra evet cnm kaydirigubbakcemile5

çok güzel olmuş keşke bende tarçın bakıra boyasıydım bakır kor kızıla boyadım çok pişmanım benimde zemin rengim seninki gibiydiakannehir

merhaba kızlar...
1. resim sarı röfleli hali
2. resimde açık kestane ile açık kestane akaju r5enklerini karıştırıp boyadım (loreal)
3. resimde de kolestonundu galiba kızıl büyüsüyle koyu kestaneyi karıştırdım.

3. resimdeki boyadan sonra aktı biraz rengi daha açık görünüyor. şu anki hali böyle.
hangisi daha iyi sizce?

Eklentiler

• $eso1.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 64
  • $eso2.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 71
  • $eso3.webp
    2 KB · Görüntüleme: 86
çoğunuzun boya öncesi hali daha güzel ya
ne yapıyoruz biz kadınlar böyle kendimize -tatlicadiarzu-

hasta oldum saçlarına yaa keşke benimki de öyle olsaa :sinifsinif:

palette sonbahar kızılına boyamıstım ama eskiden simdi saclarım dogal renginde usteki gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
monncum doğal rengi cok daha güzelaklinialirimsmile

yağmur 55 canım ilk saç rengin ne renk yaaa bende o rengi istyrm.. bu arada kızıl süper gitmiş sölemeden edemiciiimbayanssulusmile

moon kızılı çok severim o yuzden yakıştırdım siyahta güzelmiş

benim kendi saçlarım dogal o yüzden fot ekleyemeyecegim

ilk resim boyamadan önce uçlardaki siyahı yok etmek ıcın bırcok boyamadan gecmıs halı uclara farklı dıplere farklı boya uyguladıgım zaman ılk resımde yenı boyanmsıtı colorx 7 numara uclara,zemın ıcın colorx 5 numara kullanmsıtım
ıkıncı resımde ılk resımdekı sacı bır ay sonra boyadıgım renk ama resım son boyamamdan bır ay sonra cekıldı azıcık dıplerımde cıkmıs bu resımdede uclardakı koyulugu yumusatmaya calıstım zemıne gene colorx 5 numara kullandım,gerı kalan yere colorx 9 numara kullandım

Eklentiler

• $duzen2.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 112
  • $duzen.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 127
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…