Böyle abi olmaz olsun!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wcy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin,sözde ona kızıyorlarmış, hiç duymadım ona laf dediklerini.. Yalan söylüyorlar.
Okicam zaten yüzlerine bile bakmak istemiyorum, yeminim var o pisliğin adını bile ağzıma almicam.. Bunlarla yaşamak istemiyorum, ders çalışacaktım zaten içine ettiler.. İş bakıcam merkezde İnşallah bulurum bunlarla yaşayamam daha fazla..

iş bul, kendini kurtar o aileden.
abin hasta, annenin ondan kalır tarafı yok,
çocuk da değil 22 yaşına gelmiş düzelmez artık...

kıyamam ya, evladım yaşındasın, yakın olsan gel ben sana yaparım.
Teşekkür ederim.ben kızartmasında falan değilim haksızlığa bu ayrımcılığa tahammül edemiyorum...

Onla konuşan kızların da ben aklına tüküreyim.. Onlarda gerizekalı olmasa bunun oltasına takılmaz, hiç uğraşamam valla... Tabiki farkındayım, kimse umrumda değil ben sadece kendimi düşünücem,bencil ve vicdansız olucam artık..

Üniversite okuyosun sanırım hangi bölüm? Şu an için çalışmak dersletini sekteye uğratıcaksa sabırlı ol derim. Anne baba elbet silip atamazsın sen yine saygılı ol ama mesafeni koru. İnan dışardaki kötüden daha yeğdir ailen. Bi şey olsa yine ilk onlar koşar. Düşman gibi de belleme.. halleri tavırları çok yanlış ama sen keskin bıçak olma..

Evet öyle oldu gerçekten şimdi iş bakıcam merkezden görsün onlar, yüzlerine bile bakmicam..

işte erkek evlat sevdalısı olup, kız evlatlarını harcayan böyle anneler, gelinlerin elinde oyuncak olur inşAllah diyorum.
Amiiinnnnnnn, ben hep diyorum bu şımarttığınız oğlunuz size dünyanın kaç bucak olduğunu göstericek diye.

Ne okuyorsun?
Biraz daha dişini sık. Muhatap olma fazla sorun yaşamamak adına.
Okulunu bitir iş bul evini ayır..

Reactions: Wcy
Evden kacma oku oku oku meslegini eline al.evlenecegin insana da guvenme bu yuzden once kendi hayatini garantiye al.

Sosyal bilgiler öğretmenliği okuyordum dondurdum. Seneye gidebilirim. Şuan açıktan ikinci üniversite sosyal hizmetler okuyorum. Benim derslerimi bu insanlar sekteye uğratıyor. Evet onları atamam ama artık muhatab olmicam o pislik öyle yapıyor çokta kıymetli.. Evet dışarıdaki biri bana vururken başka bir vatandaş gelipte ne olacak sanki der miydi... Bunu bana annem dedi... Hep öyle yaptım keskin bıçak olmadım, artık yüz vermicem onlar yokmuş gibi davranıcam, her olayda annemin babamın beni suçlaması.. iğrendim artık..

Hakkında hayırlısı olsun canım ezdirme kendini. Erkek kız evlattan üstün falan değil

Reactions: Wcy
Ne okuyorsun?
Biraz daha dişini sık. Muhatap olma fazla sorun yaşamamak adına.
Okulunu bitir iş bul evini ayır..
Sosyal hizmetler okuyorum. Merkezde iş bulucam bir yandan da okulu bitiricem.bunların yanında okul falan bitiremem.

Çok sinirleniyorum böyle konulara hele ki anne ayrımcılık yapıyırsa...
Bir an önce evden kurtulmaya kendi ayaklarınız üzerinde durup onlara muhtaç olmamaya çalışın. Bu nedir ya,insan el olsa kıyamaz koskoca herif kocaman kızı hırpalıyor yok yere! İşlerine gelince de kız evlat hayırlı evlat yaşlanınca bize bakar derler

Evden kacma oku oku oku meslegini eline al.evlenecegin insana da guvenme bu yuzden once kendi hayatini garantiye al.
Evden kaçıcam demedim ki, bu evde yaşamak istemiyorum dedim en fazla kadın sığınma evine yerleştirim yada merkezde iş bulup arkadaşlarımla ev tutucam, konuştum hatta arkadaşım da onayladı. Evlenme konusu geçmedi zaten farkındaysanız. Evleneceğim kişiye de güveniyorum ki bu olaylarla onun hiçbir bağlantısı yok..

Kıyarlar çokta güzel kıyıyorlar. Ne halleri varsa görsünler, Rabbim de bildiği gibi yapsın..

Dusundum dusundum bir anneee yaptigi kizartmayi nasil sadece oglunun önune koyar ki inanilir gibi degil

Dusundum dusundum bir anneee yaptigi kizartmayi nasil sadece oglunun önune koyar ki inanilir gibi degil
Benim annemse yapar.. Bana vururken annem ne diyo biliyor musunuz tm tm konuşmuyor artık o oğlanla dur dur diyor. Kafayı yiyorum düşündükçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…