Yoo her zaman öyle, annem bana bir şey yapmaz ben olanı yerim.yoktu ki sadece bir tabaktı.bende bir lokma almak istedim güzel kokuyordu
Siz de kendinize ayrı kızartın onlara vermeyin. Odanızda yiyin. Ben olsam öyle yapardım.Her zaman öyle yapıyo. Ona ayrı muamele çünkü o veliaht...
Amin,sözde ona kızıyorlarmış, hiç duymadım ona laf dediklerini.. Yalan söylüyorlar.Allah önce o annene babana akıl fikir versin ıslah eylesin. Kan beynime sıçradı. Öyle şey mi olur ya.. çok şey var da söylencek ailen oldukları için bi şey demiyorum.
Oku kızım oku kurtar kendini. Al mesleğini eline o asalak abinle muhattap bile olma. Ve onlarla beraber yaşadığın sürece kendine bu eziyeti yaptırmamak adına onlarla muhattaplığını minimum düzeyde tut..
Teşekkür ederim.ben kızartmasında falan değilim haksızlığa bu ayrımcılığa tahammül edemiyorum...kıyamam ya, evladım yaşındasın, yakın olsan gel ben sana yaparım.
Teşekkür ederim.ben kızartmasında falan değilim haksızlığa bu ayrımcılığa tahammül edemiyorum...
Onla konuşan kızların da ben aklına tüküreyim.. Onlarda gerizekalı olmasa bunun oltasına takılmaz, hiç uğraşamam valla... Tabiki farkındayım, kimse umrumda değil ben sadece kendimi düşünücem,bencil ve vicdansız olucam artık..Ben olsam gider o kızların gözünü açarım :) artı ne yapman gerektiğinin de farkındasın demi? Ailenin amacı zamanın geldiğinde seni evlendirip geçecek. O yüzden kendi ayaklarının üstünde durmak gerek. Ben böyle aileleri görünce duyunca hem üzülüyorum hem tiksiniyorum
Üniversite okuyosun sanırım hangi bölüm? Şu an için çalışmak dersletini sekteye uğratıcaksa sabırlı ol derim. Anne baba elbet silip atamazsın sen yine saygılı ol ama mesafeni koru. İnan dışardaki kötüden daha yeğdir ailen. Bi şey olsa yine ilk onlar koşar. Düşman gibi de belleme.. halleri tavırları çok yanlış ama sen keskin bıçak olma..Amin,sözde ona kızıyorlarmış, hiç duymadım ona laf dediklerini.. Yalan söylüyorlar.
Okicam zaten yüzlerine bile bakmak istemiyorum, yeminim var o pisliğin adını bile ağzıma almicam.. Bunlarla yaşamak istemiyorum, ders çalışacaktım zaten içine ettiler.. İş bakıcam merkezde İnşallah bulurum bunlarla yaşayamam daha fazla..
Evet öyle oldu gerçekten şimdi iş bakıcam merkezden görsün onlar, yüzlerine bile bakmicam..Kaç kızım oku, al paranı eline, kur hayatını bu insanlara zerre ödün verme, laf ettirme uzaklaş. Bu ssana hırs olsun. Ben şu an senin adına inanılmaz hırslandım. Umarım çarparsın ağızlarına...
Amiiinnnnnnn, ben hep diyorum bu şımarttığınız oğlunuz size dünyanın kaç bucak olduğunu göstericek diye.işte erkek evlat sevdalısı olup, kız evlatlarını harcayan böyle anneler, gelinlerin elinde oyuncak olur inşAllah diyorum.
Çok yıprandım hala titriyorum sinirden. 20 yaşındayım. Okuyorum şuan.
Evet kendimi bu delilerin içinden kurtarmam lazım.. Aslında merkezde iş bulabilirim biraz çabalarsam. Çalışan arkadaşlarımda var zaten. kafamı toparlayamıyordum bir türlü,bir fikir oluştu kafamda çok teşekkür ederim.
Sosyal bilgiler öğretmenliği okuyordum dondurdum. Seneye gidebilirim. Şuan açıktan ikinci üniversite sosyal hizmetler okuyorum. Benim derslerimi bu insanlar sekteye uğratıyor. Evet onları atamam ama artık muhatab olmicam o pislik öyle yapıyor çokta kıymetli.. Evet dışarıdaki biri bana vururken başka bir vatandaş gelipte ne olacak sanki der miydi... Bunu bana annem dedi... Hep öyle yaptım keskin bıçak olmadım, artık yüz vermicem onlar yokmuş gibi davranıcam, her olayda annemin babamın beni suçlaması.. iğrendim artık..Üniversite okuyosun sanırım hangi bölüm? Şu an için çalışmak dersletini sekteye uğratıcaksa sabırlı ol derim. Anne baba elbet silip atamazsın sen yine saygılı ol ama mesafeni koru. İnan dışardaki kötüden daha yeğdir ailen. Bi şey olsa yine ilk onlar koşar. Düşman gibi de belleme.. halleri tavırları çok yanlış ama sen keskin bıçak olma..
Hakkında hayırlısı olsun canım ezdirme kendini. Erkek kız evlattan üstün falan değilOnla konuşan kızların da ben aklına tüküreyim.. Onlarda gerizekalı olmasa bunun oltasına takılmaz, hiç uğraşamam valla... Tabiki farkındayım, kimse umrumda değil ben sadece kendimi düşünücem,bencil ve vicdansız olucam artık..
Sosyal hizmetler okuyorum. Merkezde iş bulucam bir yandan da okulu bitiricem.bunların yanında okul falan bitiremem.Ne okuyorsun?
Biraz daha dişini sık. Muhatap olma fazla sorun yaşamamak adına.
Okulunu bitir iş bul evini ayır..
Evden kaçıcam demedim ki, bu evde yaşamak istemiyorum dedim en fazla kadın sığınma evine yerleştirim yada merkezde iş bulup arkadaşlarımla ev tutucam, konuştum hatta arkadaşım da onayladı. Evlenme konusu geçmedi zaten farkındaysanız. Evleneceğim kişiye de güveniyorum ki bu olaylarla onun hiçbir bağlantısı yok..Evden kacma oku oku oku meslegini eline al.evlenecegin insana da guvenme bu yuzden once kendi hayatini garantiye al.
Kıyarlar çokta güzel kıyıyorlar. Ne halleri varsa görsünler, Rabbim de bildiği gibi yapsın..Çok sinirleniyorum böyle konulara hele ki anne ayrımcılık yapıyırsa...
Bir an önce evden kurtulmaya kendi ayaklarınız üzerinde durup onlara muhtaç olmamaya çalışın. Bu nedir ya,insan el olsa kıyamaz koskoca herif kocaman kızı hırpalıyor yok yere! İşlerine gelince de kız evlat hayırlı evlat yaşlanınca bize bakar derler
Benim annemse yapar.. Bana vururken annem ne diyo biliyor musunuz tm tm konuşmuyor artık o oğlanla dur dur diyor. Kafayı yiyorum düşündükçe.Dusundum dusundum bir anneee yaptigi kizartmayi nasil sadece oglunun önune koyar kiinanilir gibi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?