Böyle abi olmaz olsun!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wcy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim yanlis anladin bu kendi esim icin de gecerli okuyup calisip kadin meslek sahibi olmali ki kotu gunde napicam ne edicem isimde yok evim de dememeli meslegin olursa daha garanti.

Reactions: Wcy
Anneni tebrik ediyorum geleceğe karısını kızını dövecek bir çüklü yetiştirdiği için
Aynen öyle ama sıkıntı yok sevgilerine de her lafı diyor mal mal konuşuyor, belkide vuruyor. Onlarda salak olmasın yani her halinden ne olduğu belli... Mesela şuan ki kız arkadaşı defalarca başkalarıyla yakalamış yine affetmiş, yani bunu anlatıp havalanıyor bide. O kızın aklını ben varyaa.....

Daha önceki konularından hatırlıyorum seni, aileden ve akrabalarından çok çeken biri olarak sana önerim kurtar kendini o evden. Okumuyorsan kendine bir iş bu yani olabildiğince az vakit geçir evde, yok okuyorsan kütüphane de yada okulda vakit geçirmeye çalış evde olduğun zamanlarda da odanda bi uğraş bul kendine ailenle ve akrabalarınla pek vakit geçirme

Çoğu erkekte var bu malesef birlikte oldukları kadınlarla övünmek olayı .
Ama annen çok yanlış yapıyor
Yarın ileride rvlendiğinde eşini döverken öldürüyor böyleleri
Ne diyim Allah akıl fikir vicdan versin
Ezdirme sakın kendini
Haddini aşıyorsa git şikayet et hatta

İş bulup arkadaşlarımla eve çıkmayı düşünüyorum şimdiki hedefim bu, bir yandan da tabiki okulumu bitiricem. kimse umrumda değil artık.. Bu evde durmak zulüm..

Döverse ki kesin döver, annem oğlum haklı der.. Amin Aminn cahille uğraşmak zor gerçekten bunlar ailemde olsa zor.. Ezdirmicem artık ben daha üste çıkıcam görsünler,ezimmekten bıktım..

Döverse ki kesin döver, annem oğlum haklı der.. Amin Aminn cahille uğraşmak zor gerçekten bunlar ailemde olsa zor.. Ezdirmicem artık ben daha üste çıkıcam görsünler,ezimmekten bıktım..
Kendine iyi bir iş bul, ilk maaşı alana kadar evde kal. Babanla aranı bozma. İşyerine yakın olsun diye ev tutmak istiyorum arkadaşlarla dersin. Sakın fevri davranma. Annede iş yokmuş, bari babanla kopma. Gün gelir zorda kalırsan seni kollar en azından.
Güvendiğin sağlam arkadaşlarla ev tut, okulunu bitir. İnşallah bundan sonraki hayatın güzel olur

Erkek evlat kız evlattan üstün değil. Zaten yaşayıp dersini alacak onlar da.. ben kendini yıpratmaman adına söylemiştim. İnşallah bi an evvel mesleğini eline alırsın.

Derslerini etkilememeleri için de evin içinde bile olabildiğince denk gelmemek için tedbirli davrancaksın. Abinin ne kadar ters ve pis huyunun olduğunu biliyosun zaten onunla hiçbi şekilde muhattap olmuycaksın.. gerçi abini bu hale getiren de ailen..

Senin annen gibi kendini, kendi cinsiyetini aşağılayıp, erkek de erkek diye ölüp bitenler o çok sevdikleri erkek evlatları evlendikten sonra kapıdan almayınca anlıyorlar hanyayı konyayı. Ondan sonra da kızımız bize baksın hastalığımızda diye sana gelirler. Merhamet etme, her insan doğuştan anne baba olamıyor, seni doğurmuş olması da sonsuz saygı gösterilmesi gerektiği anlamına gelmiyor. Herkes kendi saygısını kendisi kazanır. Bir işe gir, çalışmaya başla, ayrı eve çık, evlenmek istiyorsan evlen (sevdiğin, güvendiğin birisi hayatındaysa tabi evliliği bir kaçış yolu anlamında kullanmadım). Bir şekilde bu aileden kurtar kendini.

Köyde oturuyorum, olurda iş bulursam gidiş dönüş toplam üç dört saatlik yol olduğu için mecburen ev tutucam. Babam da aynı..
İlkokuldan arkadaşım zaten ailesini falan da tanıyorum o yüzden sıkıntı değil. İş bulursam gerisi kolay. Zaten açıktan okuyorum, bir şekilde okurum çok zor değil.
İnşallah herşey güzel olur, çok teşekkür ederim..

Yoo her zaman öyle, annem bana bir şey yapmaz ben olanı yerim.yoktu ki sadece bir tabaktı.bende bir lokma almak istedim güzel kokuyordu
neden ortaya koymuyor o zaman
aslında abiniz öyle yaptığında hiç konuşmayıp daha çok yiyecektiniz
anneye bak sen!!

sormadınız mı annenize neden öyle yapıyorsun neden ona hazırlıyor önüne koyuyorsun diye?

Evet o gün gelecek bende görücem onlarda görücek. Ama ben oğulları gibi vicdansız olmicam onlarda utanacak..
Aynen öyle çok çok doğru söyledniz.
Şimdiki hedefim işe girmek zaten. Sevdiğim hep yanımda o dayanamıyor, ben ona anlatmaya utanıyorum. Elbette kaçış yolu olamaz, ben kendime bakıcam öncelikle yarın bir gün ne olacak ne bitecek kimse bilemez.
İnşallah kurtulucam..

Ne pipi aşkıdır bu annelerdeki?!
Erkek evladını kayıran tipler çevremde mevcut, bazen annem bile ufacık bir kayırma içerisine giriyor.
Hemen tavrımı koyuyorum. Neden sebepli bu içgüdü var hala çözemedim.
O "aslan oğulları" yaşlanınca dönüp sıfatına bakmıyor! Çok örneğini gördük...

Bir de el kaldırmasına müsaade etme. O an kaç odana, git ya da ne bileyim ne yapıyorsan yap...
Tehdit etme, uygulamaya geç direkt.
Babandan korkmuyorsa zaten ona söyleyeceğim demen işe yaramaz.
Sinir oldum, yazıklar olsun böyle ailelere!
Oku, hayatını kurtar lütfen...

Anneme desem hiçbir şey değişmeyecekti ki.. Çünkü o erkek, o nasıl isterse öyle olur o nerse o olur. Maalesef ezik bir annem hatta sülalem var, hepsi birbirinden cahil bilgisiz Üstelik kendilerini her konuda çok iyi görüyorlar.

O zaman bir an önce iş bulmaya bak canım. Evde durman sana bir şey kazandırmıyor. Allah kolaylık versin

önüne neden koyuyor ortaya değil hala anlamadım
abiniz çekmiş olmasın sonra önüne
terbiyesiz!!

önüne neden koyuyor ortaya değil hala anlamadım
abiniz çekmiş olmasın sonra önüne
terbiyesiz!!
Canım o erkek! o erkek! Ona özel yapılır kahvaltısı, onun yemesi daha önemli kendi yemez ona yedirir, bide annem ondan korkuyor, onun dedikleride herşeyi de daha önemli anladın mı şimdi..

Böyle el üstünde tutulan veliahtlar
Gün geliyor öyle bi tekme atıyor ki..

Yine kızların eline kalıyor büyükler..

Ama Allah kızlara ayrı merhamet vermiş.
Yine de sahip çıkıyor, kıyamıyor anaya babaya.

Hal böyle olunca onlar da anlıyorlar da iş işten geçmiş oluyor işte..

Hakkında hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…