Böyle abi olmaz olsun!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wcy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Böyle abiden ziyade anne olmaz olsun bence.
Bu kadar ayrımcılık olabilir mi?
Her ikisi de evlat neticede, kız erkek ne fark eder?

Eğer birşey yapılmışsa yiyecek anlamında, eşit pay edilmeli.
Evde pişen yemek mi ayrılırmış, buna da ilk kez şahit oluyorum doğrusu...

Sizin adınıza üzülmedim değil.
Fakat tek tavsiyem okuyun, mesleğinizi elinize alın, ayakları üzerinde durabilen bir birey olun.
Aileniz dahil, kimseye kendinizi ezdirmeyin.
Cinsiyetinizin kadın olması, sizi diğer bireylerden (erkeklerden) farklı kılmıyor....

Aman sonun benim gibi olmasın dikkat et

O abin evlensin de gelin annenin agzina edince anlar annen kiz evlat degerini

Canım o erkek! o erkek! Ona özel yapılır kahvaltısı, onun yemesi daha önemli kendi yemez ona yedirir, bide annem ondan korkuyor, onun dedikleride herşeyi de daha önemli anladın mı şimdi..
anladım anladım!!!
anneniz böyleyse değiştiremezsiniz yapılacak bişey yok gibi görünüyor

arkadaşların tavsiyelerine uyun derim

Reactions: Wcy
Çok üzüldüm kardeşlik bu değil. Annelikte bu değil. Ataerkil bir yaşamın sonuçları bunlar. Böyle anneler elinde yetişince erkekler evlilikte de sorunlar çıkıyo. Ayrıca namusun sadece kadınlar için olmadığını bi anlasalar. Sen erkeklerle konuşuyosunda ondan böylr oluyo ne demek ya. Adaletsizliğin dibi...

Annene
Sen bir gün yaslanacaksın o zaman ben de sana aynı bunları yapcam de

Abini böyle tepene çıkaran annen ne yazıkki. Ne demek evlatlarından birine bir şey yapıp diğerini bir parçasına muhtaç etmek... Bana kalırsa hiçbir yerde bulamazsan bir markette falan işe gir. Hem tüm gün evin dışında olursun heö de eline geçen üç beş kuruş olur, belki bir süre sonra kendi düzenini bile kurarsın. Evde rahat rahat oturamıyorsun nasıl olsa.

Altın büllüklü bir oğlan daha. 2 gün sonra çıkar bi dişli gelin o zaman görürüm ben o altın sevdalarını. Annene de yazıklar olsun. Töre diyip öldürselerdi seni “napalım başa gelen çekilir” derdi. Bir an önce okuyorsan bitir. Çalışıyorsan para biriktir. Ayrıl evden. Şiddet gösteren koca nasıl terkedliyorsa, ailede terkedilmeli.

bu yorumu dıkkate al lütfen Wcy

Butun suc annende babanda onlar saydirtmamis seni.

bunun ucu ben erkeğim miras alırım sen kızsın miras alamazsına kadar uzar o derece tepelerine çıkarıyorler erkekleri. ve ister senin annen olsun ister başkası ben kendini haksız bulan erkek annesi tanımadım ya.

Ya ben bu erkek sevdalisi pipi asigi anneleri anlamıyorum kardesim evlat evlattır benim de bir oğlum var ne oluyor yani erkek olunca afedersin kuş mu konduruyor nedir yani?21 aylık oğlumun eğer alabileceği yetişebileceği yerdeyse ben suyunu bile götürmüyorum oğlum sen artık büyüdün suyunu kendin alabilirsin hayatta herşey ayağına hazır gelmeyecek diyorum ki bebek bu çocuk ama ne olursa olsun bebeklikten yetişmeleri lazım erkek kız farketmez benim için evlat evlattır insan da insan cinsiyet yok benim gözümde işte sonra ne oluyor bu kadınların yetiştirdiği erkek evlatlar kadınlara zulüm ediyor ne desem bilemiyorum ama okuyun o evden kurtulun ve arkanıza bile bakmayin nankörlük yapmış olmazsınız ailenize karsi

Evlenınce de bitmiyor bu olaylar, örnek olarak kızından çok gelını tutan,gelini için kızını üzen,kıran anneler gibi.

Bana bi daha dokunursan darp raporu alırım şikayet ederim seni de.. kimsenin sana şiddet uygulamaya hakkı yok.. ezik olma, çatır çatır kendini savun ama öyle küfür filan etme, o etse bile sen sus..

eğitimli ökzlerde çok türedi anne ister okusun ister okumasın. kadını köle şeklinde oğluna tanıtınca erkeğin aklına o model kadın kazınıyor.sonra evlenince direk insanlıktan çıkıyor öyleleri.ne güzel siz şimdiden beklenti içine girmemeyi öğretiyorsunuz.inşallah tüm erkek anneleri sizin gibi yapar.

Hepsi olmaz olsun, babamdan pek bahsetmedim o da aynı diyoki bu aileyi dağıtacaksın illa..
Beni suçluyorlar.
Zaten okuyacağım aynı zamanda bunların içinde sinir hastası da olucam.
Evet farklı kılmıyor ama küçüklüğümden beri gözüme sokuluyor sen kızsın el olacaksın, sen sus, sen konuşma, sen karışma, sen yapamazsın, sen edemezsin...

O abin evlensin de gelin annenin agzina edince anlar annen kiz evlat degerini
İnnşaaalllaaahhh... Annemin suratına da diyorum zaten, senin oğlun seni saymıyor yarın elin kızı iyi çektirecek size diye.. O zaman görücem sizi diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…