- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Geçen de aileyle ilgili konu açmıştım. 3 kardeşiz. Babam zamanında çok içki içti. Çok fakirlik çektik. Bizw kötü davrandı. Bu yüzden onu hiç sevmiyorum.Onunla pek konuşmuyorum.3 kardeşiz. 2 kız bir erkek. Babam kız kardeşimi baya seviyor.Erkek kardeşim evlendi. Ona 100bin masraf yaptı. Şuan eşya taksidi ödüyor.Bende şuan nişanlıyım.Elektronik ve mutfak herşeyimi aldım.Babam yatak odasını falan alırım dedi. Onu almadım.Kız kardeşim de bugün diyor. Babama aldırma birşey, sen yokken arkandan konuşuyor, sonra dügünü ben yaptım diycek. Yeni işten de çıktım ama bir şekilde iş bulup kendim alıcam yatak odasını falan. Nişanlımın aılesı alır ama altta kalmak istemiyorum.Bu hayatta herşeyi kendim yaptım. Üniversite okumak için öğrenim kredisi çektim. 20bin geri ödüyorum. Dershaneye gidiyorum,onun borcu var. Ben ailenin sevılmeyen istenmeyen kızıyım. Kız kardesım de kardes gıbı yakın degil. Erkek desen kımseyle pek görüşmez.Sadece yazmak istedim.Gündüz zamanım çok güzel geçti. Eve geldim ve aglıyorum. Bu evde mutsuzum. Insan evınde neden bu kadar mutsuz olur. Nişanlı olmasam ayrı eve çıkardım.Dügünden sonra kımseyle görüşmek istemıyorum. Aılem anca eleştirir, arkamdan konuşur. Asla yaranamazsın. Bende mı sorun acaba onlarda mı bılmıyorum