Böyle aileniz olsa naparsınız

Kızkardeşin ortalığı karıştırmış her ailede var ortalığı karıştıran, genel olarak şu zamanda çoğunluğun maddi durumu bozuk
Sen sana yapılan bir haksızlık olarak algılama, ülke olarak zor zamanlardan geçİyoruz,
Artılarına odaklan gençsiz, sağlıklısın,
Nişanlısın, ailen hayatta
Maddiyat yüzünden aileye küsülmez, sırt çevrilmez nişanlın ailesini sürekli yüceltecek sende hata yapıp aileni aşağlama sakın

belki başka konularda yapamamış ama en azından bu aşamada bir baba olarak birşeyler yapmak istiyor. neden engelliyorsunuz ki ? hatta bu süreç aranızda daha iyi bir ilişki bile yaratabilir.
madem kız kardeşinizi de çok yakın hissetmiyorsunuz, onun yönlendirmesine bakmayın.

Geçen de aileyle ilgili konu açmıştım. 3 kardeşiz. Babam zamanında çok içki içti. Çok fakirlik çektik. Bizw kötü davrandı. Bu yüzden onu hiç sevmiyorum.Onunla pek konuşmuyorum.3 kardeşiz. 2 kız bir erkek. Babam kız kardeşimi baya seviyor.Erkek kardeşim evlendi. Ona 100bin masraf yaptı. Şuan eşya taksidi ödüyor.Bende şuan nişanlıyım.Elektronik ve mutfak herşeyimi aldım.Babam yatak odasını falan alırım dedi. Onu almadım.Kız kardeşim de bugün diyor. Babama aldırma birşey, sen yokken arkandan konuşuyor, sonra dügünü ben yaptım diycek. Yeni işten de çıktım ama bir şekilde iş bulup kendim alıcam yatak odasını falan. Nişanlımın aılesı alır ama altta kalmak istemiyorum.Bu hayatta herşeyi kendim yaptım. Üniversite okumak için öğrenim kredisi çektim. 20bin geri ödüyorum. Dershaneye gidiyorum,onun borcu var. Ben ailenin sevılmeyen istenmeyen kızıyım. Kız kardesım de kardes gıbı yakın degil. Erkek desen kımseyle pek görüşmez.Sadece yazmak istedim.Gündüz zamanım çok güzel geçti. Eve geldim ve aglıyorum. Bu evde mutsuzum. Insan evınde neden bu kadar mutsuz olur. Nişanlı olmasam ayrı eve çıkardım.Dügünden sonra kımseyle görüşmek istemıyorum. Aılem anca eleştirir, arkamdan konuşur. Asla yaranamazsın. Bende mı sorun acaba onlarda mı bılmıyorum
Evlenince o evi çok özlersin. Kavgayı, gürültüyü. Dünyanın en kötü ailesi de olsalar, varlıkları yetiyor.. Ben annemi düğün günümde ağlatmıştım. Ama gel gör ki, annem gibi yar yokmuş. Babam gibi de dağ.. Sevgi göstermesi bile, varlıgı yeter. İnan bana💕

Evlenince o evi çok özlersin. Kavgayı, gürültüyü. Dünyanın en kötü ailesi de olsalar, varlıkları yetiyor.. Ben annemi düğün günümde ağlatmıştım. Ama gel gör ki, annem gibi yar yokmuş. Babam gibi de dağ.. Sevgi göstermesi bile, varlıgı yeter. İnan bana💕
Yani şöyle anlatayım özlermıyım sen karar ver. Babam yoldan gecen ınsanı durdurup kızımı sana vereyım dıyen ınsan. Bıze köpek bunlar sktrp gıtcekler diyen ınsan. Bana yakın zamanda ınsallah bıda gelmezsin diyen biri. Annem desen akşama kadar babama söylenır durur. Yok bana zamanın da şöyle yaptı böyle yaptı. Kız kardesım desek o da eve gelır elinde telefon Sureklı. Ne derdı dinler nw sıkıntını konusamazsın pek. Tek dusuncesi telefonu ve sevgılısı. Sence neyıni özlerım bu evın.

belki başka konularda yapamamış ama en azından bu aşamada bir baba olarak birşeyler yapmak istiyor. neden engelliyorsunuz ki ? hatta bu süreç aranızda daha iyi bir ilişki bile yaratabilir.
madem kız kardeşinizi de çok yakın hissetmiyorsunuz, onun yönlendirmesine bakmayın.
Kardesim sen yokken arkandan konusuyor dedı ya ona takıldım. Kı emınım konusur babam hepımızın arkasından konusuyor

Yani şöyle anlatayım özlermıyım sen karar ver. Babam yoldan gecen ınsanı durdurup kızımı sana vereyım dıyen ınsan. Bıze köpek bunlar sktrp gıtcekler diyen ınsan. Bana yakın zamanda ınsallah bıda gelmezsin diyen biri. Annem desen akşama kadar babama söylenır durur. Yok bana zamanın da şöyle yaptı böyle yaptı. Kız kardesım desek o da eve gelır elinde telefon Sureklı. Ne derdı dinler nw sıkıntını konusamazsın pek. Tek dusuncesi telefonu ve sevgılısı. Sence neyıni özlerım bu evın.
Bazı babalar çok sorumsuz, haklısın. Ama anne yüreği başka ya. Sizden çok çekmiştir babanızın kahrını.. Rabbim sabırlar versin inşallah. Yuvan güzel olsun🍀

Bazı babalar çok sorumsuz, haklısın. Ama anne yüreği başka ya. Sizden çok çekmiştir babanızın kahrını.. Rabbim sabırlar versin inşallah. Yuvan güzel olsun🍀
Insallah cok sagolun. Nısanlıma dedım bak bu kızın aılesı kotu dıye sakın benı ezmeye calısma agzna scrm dedım😂yanı genel olarak pek cekmeyı sevmem. Yanı dıyelım ısımde mutsuzum hemen bırakırım. O yuzden o da cekmıycegımı bılıyo. Kotu davranacağını dusunmuyorum ama davranırsa donuna kadar alırım onun 😂

Geçen de aileyle ilgili konu açmıştım. 3 kardeşiz. Babam zamanında çok içki içti. Çok fakirlik çektik. Bizw kötü davrandı. Bu yüzden onu hiç sevmiyorum.Onunla pek konuşmuyorum.3 kardeşiz. 2 kız bir erkek. Babam kız kardeşimi baya seviyor.Erkek kardeşim evlendi. Ona 100bin masraf yaptı. Şuan eşya taksidi ödüyor.Bende şuan nişanlıyım.Elektronik ve mutfak herşeyimi aldım.Babam yatak odasını falan alırım dedi. Onu almadım.Kız kardeşim de bugün diyor. Babama aldırma birşey, sen yokken arkandan konuşuyor, sonra dügünü ben yaptım diycek. Yeni işten de çıktım ama bir şekilde iş bulup kendim alıcam yatak odasını falan. Nişanlımın aılesı alır ama altta kalmak istemiyorum.Bu hayatta herşeyi kendim yaptım. Üniversite okumak için öğrenim kredisi çektim. 20bin geri ödüyorum. Dershaneye gidiyorum,onun borcu var. Ben ailenin sevılmeyen istenmeyen kızıyım. Kız kardesım de kardes gıbı yakın degil. Erkek desen kımseyle pek görüşmez.Sadece yazmak istedim.Gündüz zamanım çok güzel geçti. Eve geldim ve aglıyorum. Bu evde mutsuzum. Insan evınde neden bu kadar mutsuz olur. Nişanlı olmasam ayrı eve çıkardım.Dügünden sonra kımseyle görüşmek istemıyorum. Aılem anca eleştirir, arkamdan konuşur. Asla yaranamazsın. Bende mı sorun acaba onlarda mı bılmıyorum
Bende çok sıkıntılı bir aile de büyüdüm benim babam hala içer kumar oynar eve para getirmez şimdi annemle bosaniyolarlar ben 7 aylik evliyim ve diyorum ki keşke ailemin kahrını çekseydim bu adamı çekene kadar sakin ailene arkanı dönme el oğlu ne kadar da sevse yeri gelince kötü davranabiliyor . En kötü baba bile ki benim babam bile evliligim de sıkıntı olunca gelip arkamda duruyor emin ol senin de öyle olur . Sakin aileni silme

Alırım.demis bırak alsın baban konusun arkamdan ne olacak madem yapmadı babalık buda diyeti olsun şu zamanın evlenmenin tadını çıkart sende kapa kulaklarını kim.ne derse desin 😎😍 çok.mutlu olursun umarım

Kız kardeşinin samimiyetine güveniyor musun yalan soyluyo olabilir mi benim aklıma o geldi zaten herseyi almışsın kredini o demeden evlenme oda basina kalkılır kusur olur

Sen yine de nisanlina dert yanmak ailenin icini anlatmak yerine bence kuyrugu dik tut. Bak okuyoruz iste bdv de; erkekler evlenince bunlari hep koz olarak kadina karsi kullaniyor ve rencide edip asagiliyor karsi tarafi... Bence dogru yoldasin, en iyisi kendin calis, kendin ye. Oteki turlusu zor.

Kız kardeşiniz ortalığı karıştırmış olabilir.
Ama eğer gerçekten arkadan konuşma durumu varsa ben bunu hiç sevmiyorum. Aile de olsa bir şeyi içinden geldiği için yapmalı, zorunluluktan değil. Zorunluluktan yapıyor dahi olsa bunun lafını etmemeli, başa kakıp durmamalı. Aileler bu durumda yanınızda olmayacaksa kim olacak?
Bence çalışma durumunuz varsa çalışıp her şeyinizi kendiniz yapın. İki tarafa da minnet etmeyin.

Kız kardeşinin samimiyetine güveniyor musun yalan soyluyo olabilir mi benim aklıma o geldi zaten herseyi almışsın kredini o demeden evlenme oda basina kalkılır kusur olur
Yok kredimi de kendım ödüyorum. Dershane taksıdım falan bıtecek. Şöyle ben çalışıyordum bıraz param var. Kpss ıcın ısı bıraktım. Ögretmenlık mezunuyum. O parada beni sınava kadar ıdare eder ancak. Ama yazın okullara falan basvurucam.açıkcası nısanlıma karşı hep kuyrugum dik. Kardesımle simdi konusmuyoruz. Aldıklarımızı falan söylemıycem ona vr aileme ama. Nısanlımın aılesı alalım hepsini babasının cok borcu var dıyor. Ben yatak odasını kendım kalanı onlar alsın en azından dıyorum. Zaten elektronik falan baya şey aldım ben. Ama düşünsenize 3 kardeşsiniz size hiçbir zaman birşey yapılmıyor. Ama diger ikisine yapılıyor. Ben o ailenin yüzüne birdaha bakmam açıkcası..

Kız kardeşiniz ortalığı karıştırmış olabilir.
Ama eğer gerçekten arkadan konuşma durumu varsa ben bunu hiç sevmiyorum. Aile de olsa bir şeyi içinden geldiği için yapmalı, zorunluluktan değil. Zorunluluktan yapıyor dahi olsa bunun lafını etmemeli, başa kakıp durmamalı. Aileler bu durumda yanınızda olmayacaksa kim olacak?
Bence çalışma durumunuz varsa çalışıp her şeyinizi kendiniz yapın. İki tarafa da minnet etmeyin.
Sınava hazırlanıyorum. Yeni işi bıraktım. Ama kendım yatak odası falan alabilirim.Olmadı sınav sonrası işe girerim. Tv ünitesi sehba falan alırım. Ama işte diger ikisine yapılacak bana yapılmayacak. Sen bu aılenın yuzune bakar mısın?

ee zaten bildiğin bir huyu için neden tavır alıyorsun ki ? baba olarak vazifesini yerine getirsin.
İşte kız kardeşim aldırma diye biryerlerini yırttı akşam. Yok sen gitcen para diye bize baskı yapacak diyor. Babam hep konusuyor bizden para beklıyor. Ama üniversiteyi bitirdim. Anca kendımı topladım. 20 bin kredi borcum var. 10bin kaldı. Bir kez sormadı babam ödüyo musun ıcralık mı oldun. Ama atanayım sınavdan iyi birşey alayım kimseye anlatmıycam. İşe gırsem cıksam hayatımla ılgılı hıcbırsey soylemıycem

Hepimiz o filmlerdeki hayatini yasiyorsubuz cok Merak ediyorm ya babami sevmyrm nedir ya be ayip bende ogrenin kredimi kendim odedim cogu seyi kendim yaptm. Baba rolu eskiden daha degisikti. Kucagibi alip sevmelwr vs yasamadm ama arkadasin babasi herseyini yapardi mahalle de Tek bisikleti olmayan bendim ve babanin bir bisikleti alacak durumu vardi. Ama yinede Herseye ragmen iyikide ailem. Bu ne sacma dusunce bu nedir ya ayri eve cikardm diyorsunuzz umarin cocugunuz size byle yapmaz. Surda babanizla bir iki sene sonra zaten ayrilicksnz evlenip derdinz ne

Back
X