Böyle aileniz olsa naparsınız

Şuan arkamdan konusuyormus.bana babam ona her lafımı soyluyorum dıye sivri diyor. Bu lafından da nefret ediyorum. Sivri alsın eşyalarını bakalım nasıl alcak. 7 sulelaye ben aldım cok borcum var altınlaru bana verın dıycek. Kı herkes bak şu nankör kıza babasını sevmıyor ama yuzsuz gıbı aldırıyor dıycek. Babanız arkanızdan konussa. Hep suratsız boyle otursa,bu evden gıt ınsallah bıdaha gelmezsın dese gene gurur yaparmısınız
Eğer böyle bir adamsa babanız, hiçbir masraf yapmasada milletten altınları ona vermelerini ister. Kim bilecek onun masraf yapıp yapmadığını.Erkek kardeşinizin arkasındanda konuşuyormuş zaten. O sizin gibi takmıyor demekki. Herşeyi kendinize dert etmeyin. Alacaksa alsın, almazsa kendiniz alın. Bütün bu konuşmalarda annenizin tavrını merak ettim açıkçası. O ne diyor? Ya da bir şey diyor mu?

Geçen de aileyle ilgili konu açmıştım. 3 kardeşiz. Babam zamanında çok içki içti. Çok fakirlik çektik. Bizw kötü davrandı. Bu yüzden onu hiç sevmiyorum.Onunla pek konuşmuyorum.3 kardeşiz. 2 kız bir erkek. Babam kız kardeşimi baya seviyor.Erkek kardeşim evlendi. Ona 100bin masraf yaptı. Şuan eşya taksidi ödüyor.Bende şuan nişanlıyım.Elektronik ve mutfak herşeyimi aldım.Babam yatak odasını falan alırım dedi. Onu almadım.Kız kardeşim de bugün diyor. Babama aldırma birşey, sen yokken arkandan konuşuyor, sonra dügünü ben yaptım diycek. Yeni işten de çıktım ama bir şekilde iş bulup kendim alıcam yatak odasını falan. Nişanlımın aılesı alır ama altta kalmak istemiyorum.Bu hayatta herşeyi kendim yaptım. Üniversite okumak için öğrenim kredisi çektim. 20bin geri ödüyorum. Dershaneye gidiyorum,onun borcu var. Ben ailenin sevılmeyen istenmeyen kızıyım. Kız kardesım de kardes gıbı yakın degil. Erkek desen kımseyle pek görüşmez.Sadece yazmak istedim.Gündüz zamanım çok güzel geçti. Eve geldim ve aglıyorum. Bu evde mutsuzum. Insan evınde neden bu kadar mutsuz olur. Nişanlı olmasam ayrı eve çıkardım.Dügünden sonra kımseyle görüşmek istemıyorum. Aılem anca eleştirir, arkamdan konuşur. Asla yaranamazsın. Bende mı sorun acaba onlarda mı bılmıyorum
evlendikten sonra ah babam ah dersin

Ben bı gun bosansam da babam hemen ıkıncı kocayo bulur. Ben aslında hemen nısan istemiyordum. Nısanlımın araba kredı var cunku. Ama babam sureklı görucu muabbeti yapardı evde kaldın derdi onun yuzunden nısanlıma dedum ga gel ya ayrı eve cıkıcam
Her türlü söylediğini kabul ediyorum haklida olabilirsin yaşayan sensin elbette. Benim demek istediğim kız, uyar, tavır yap, kendi bildiğini oku ama o insanlardan asla tamamen uzaklaşma.

In
Eğer böyle bir adamsa babanız, hiçbir masraf yapmasada milletten altınları ona vermelerini ister. Kim bilecek onun masraf yapıp yapmadığını.Erkek kardeşinizin arkasındanda konuşuyormuş zaten. O sizin gibi takmıyor demekki. Herşeyi kendinize dert etmeyin. Alacaksa alsın, almazsa kendiniz alın. Bütün bu konuşmalarda annenizin tavrını merak ettim açıkçası. O ne diyor? Ya da bir şey diyor mu?
Annem babamın arkasından hep konusur ama yuzune karsı hep güler. Alcak o dıyor. Ama alırsa kı halama falan dıycek bak bak bana aldırdı alamadı, bensız bısı yapamıyor falan dıycen

Her türlü söylediğini kabul ediyorum haklida olabilirsin yaşayan sensin elbette. Benim demek istediğim kız, uyar, tavır yap, kendi bildiğini oku ama o insanlardan asla tamamen uzaklaşma.
Ben ayda bır kez gıtmeyi dusunuyorum. Icli dıslı olmıycam zaten erkej kardesımde öyle suan ona karsı

Kendi eliyle ve diliyle evlatlarına sıkıntı yapan insanlar, biraz yaşlanınca veya yalnız kalıncada bu evlatlarına vefasız bilmem ne diye sarıyor, laf ediyor. Oysa, sevgi ve ilgiyi zamanında kendileri göstermiyor,soğutuyorlar çocuklarını. Ama, büyükler diye, anne veya babalar diye her zaman, ne yapmış olurlarsa olsunlar haklı oluyorlar. Atsan atılmaz, satsan satılmaz durumlar oluyor. Allah size hayırlı bir iş ve eş ve yuva nasip etsin. Kimseye de, babanız dahil muhtaç etmesin diyorum.

Kendi eliyle ve diliyle evlatlarına sıkıntı yapan insanlar, biraz yaşlanınca veya yalnız kalıncada bu evlatlarına vefasız bilmem ne diye sarıyor, laf ediyor. Oysa, sevgi ve ilgiyi zamanında kendileri göstermiyor,soğutuyorlar çocuklarını. Ama, büyükler diye, anne veya babalar diye her zaman, ne yapmış olurlarsa olsunlar haklı oluyorlar. Atsan atılmaz, satsan satılmaz durumlar oluyor. Allah size hayırlı bir iş ve eş ve yuva nasip etsin. Kimseye de, babanız dahil muhtaç etmesin diyorum.
Amin çok sagolun ınsallah ona muhtac olmam. Kı baba evındeyken bıle ona para vermiyoruz dıye bın tane laf sayıyor. Yok kıralarını ben veriyorum falan. Bana resmen dusman olmus bu adam. Ben de cok guzel mesafe koycam ona. Tek derdım aslında kpssyi kazanıp atanmak. Ailem zaten yok gıbı

Yok kredimi de kendım ödüyorum. Dershane taksıdım falan bıtecek. Şöyle ben çalışıyordum bıraz param var. Kpss ıcın ısı bıraktım. Ögretmenlık mezunuyum. O parada beni sınava kadar ıdare eder ancak. Ama yazın okullara falan basvurucam.açıkcası nısanlıma karşı hep kuyrugum dik. Kardesımle simdi konusmuyoruz. Aldıklarımızı falan söylemıycem ona vr aileme ama. Nısanlımın aılesı alalım hepsini babasının cok borcu var dıyor. Ben yatak odasını kendım kalanı onlar alsın en azından dıyorum. Zaten elektronik falan baya şey aldım ben. Ama düşünsenize 3 kardeşsiniz size hiçbir zaman birşey yapılmıyor. Ama diger ikisine yapılıyor. Ben o ailenin yüzüne birdaha bakmam açıkcası..
[/QUO
Çok uzuldum gerçekten hersey gönlünüzce olsun

Kardesin iyi niyetli degil babana ne aldirabiliyosan aldir evlendikten sonra gorusmezsin altin istiyormus istesin zorla alacak degil ya bukadar endiselenicek bisey yok. Kiz tarafinin altin aldigi nerde gorulmus? Ne koparabilirsen kopar kardesin evlense herseyi aldirir demissin ayni seyi dusundum sana gurur yaptiriyor ne icin? Belki kiskanclik bilemiyorum

Back
X