• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle ana-baba olur mu?

En kötüsü ne aslında biliyor musunuz arkadaşlar, senden esirgenenin başkasına gani gani verilmesi!
(Bu para olur, sevgi olur, değer olur her neyse)

Çok teşekkür ederim katkınız ve iyi dileğiniz için 💗🌸
Söylediklerinize katılıyorum ve aynı şekilde düşünüyorum beni en çok acıtan annemin babamın bu kafada olmaları ve bu nedenle kendimi yapayalnız hissetmem ne yaşarsam yaşayayım şaşırmıyorum anne baban böyle yapti sana kim.ne yapmaz diyorum bayram geldi insanlari gördükçe içim sızlıyor
rica ederimmm ❤️❤️
ama lütfen kendini yalnız hissetme tamam ailenden yana yüzün gülmemiş olabilir ve evet bu üzücü bir durum seni anlıyorum çünkü bu tarz olmasa da ben de pek çok problem yaşadım hâlâ yaşıyorum ailemle. veya kim ne yaparsa yapsın ailem de yaptı herkes yapar diye düşünme, kendini kötülüklere açık bir pozisyona koyuyorsun. ailen dahil kimse sana kötü bir şey yapamaz, ileride eğer düşünüyorsan kendi çocukların ile eşin ile çok mutlu bir aile olacağına ve çocuklarına asla böyle kötü davranmayacagına çok eminim. bu arada psikolojik destek almayı da unutma bana cidden yararı oluyor, kendine çook iyi bak🙌🏻🥰

Back