Merhabalar
Çok yakın bir arkadaşım var,hatta çocukluk arkadaşım
Belki de ben böyle düşüüyorum,çünkü her fırsatta bizi eleştirir ( ben ve kız kardeşim arkadaşlarımız ortaktır) kendini illaki övecek bir konu bulur
En son kısa boyuyla övmüştü mesela kendisini,biz Türk toplumuna göre uzun sayılırız o ise baya bi kısa...No problem,sonuçta hepimizi yaratan Allah...
Kız kardeşime sürekli cılıc cılız der durur.Bişey alırım bi heves giderim gösteririm ya beğenmez ya da ben giysem daha yakışır der
Biz muhafazakar kesimiz mesela o da öyle...topuktan biraz kısa etek giysek zibidi gibiisiniz falan der.
Ama kendisi şu an ailesi izin vermediği halde biriyle görüşüyo,görüşsün tabi bişey demiyorum herkesin hayatı kendine..Ama benim herşeyime laf edip kendi hatalarını görmemesi beni deli ediyor...
Mesela bana geçen sene sen beni küçkken kıskanıyosun demişti şok olmuştum...
Bizim durumumuz Allaha çok şükür iyi...Aldığımız şeylere çok müsrifsiniz falan diye devamlı laf yapar...
Ve malesef menfaati olmadan pek aramaz...
Diyeceksiniz neden hala muhattapsın onunla...Malesef biz şehir dışında okuduk ve burada kafa dengi 2-3 arkadaşımız var sadece...Diğerleri ya yurt dışında veya şehir dışında..Onun da bizden başka pek arkadaşı yok zaten..
Dewamlı ben sizin kardeşinizim falan der..Az uzak dursak hemen gelir sırnaşır falan....
Yani arkadaşlar ben anlamaddım arkadaşım gerçekten samimiyetinden mi böyle yoksa bi çekemeemzlik mi söz konusu....
canım benim kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş
bu çok aşikar ortada ki sizi çekemiyo kıskanıyo sizin başta abla
kardeş ilşkinizi sonra da sizin sahip olup da kendisinin olamadığı
için deliriyo
bence arkadaşlığınızı kesin demiyorum ama bi mesafe koyun
bence de arkadaşınız sizi kıskanıyor:97: galiba kompleksli biri sürekli kendini üstün görmeye çalışıyor
eğer çok rahatsız oluyorsanız ilişkinizi kesin bence yada söylediklerini kafanıza takmadan arkadaşlığınızı devam ettirin ama ben olsam böyleleri ile uğraşmam
arkadaşınız bulunduğu ortamdan, ailesinden memnun mu? mutlu mu kendinden?
Sen de istedigin, ihtiyacin oldugu kadar gorusursun madem huzurun bozuluyor. Insan bazen arkadas ariyor iki tur atacak demissin. Inersin, turunu atarsin, onun rahatsiz oldugu laflarina gulumser gecersin, fazla onemsemezsin. Yok, cok rahatsiz oluyorsan arani ac. Ben huzurumu bozan insanla gorusecegime tek kalmayi tercih ederim. Hem kardesin de varmis, birlikte takilabilirisniz iste.
Sen de istedigin, ihtiyacin oldugu kadar gorusursun madem huzurun bozuluyor. Insan bazen arkadas ariyor iki tur atacak demissin. Inersin, turunu atarsin, onun rahatsiz oldugu laflarina gulumser gecersin, fazla onemsemezsin. Yok, cok rahatsiz oluyorsan arani ac. Ben huzurumu bozan insanla gorusecegime tek kalmayi tercih ederim. Hem kardesin de varmis, birlikte takilabilirisniz iste.
hayır aıle sorunları var bayaa buyuk sorunlar bı takım sıkıntıları daha var ıste...ben de bunu anlamıyorum benı kendıne yakın gormese aıle sırlarına kadar anlatmaz heralde bılmıorum ne yapmaya calısıyoo
Benim de vardı böyle bir arkadaşım, ama artık konuşmuyorum
Gelir mesela derdi ki, onun gözünün rengi daha güzelmiş, benimki çok cırtlak maviymiş
Mesela elbise almıştım daralttırmam lazımdı, aa ben bi deneyeyim mi dedi, daraltılmamış hali cuk diye oturdu kızın üstüne, diyoki al işte bana yakıştı hemen oldu, senin çok derdin var. O da şişman değil yani elbise 36 bedendi zaten ama o da bana cılız derdi
konuşmuyorum artık başka da arkadaşı yok, benim de türkiyede yok pek ama ne yapayım, olmasın
Sırf kıskançlık gibi geliyo bana
üzülmekte haklısın. serzenişlerinde de.
karakumru, arkadaşın içindeki mutsuzluğu başkalarının mutluluğunu ezerek bastırıyor
huzuru tatmakta yetersiz, huzuru eksik kalmış kişi yapar bunu.
bilhassa çocukluk dönemlerinde başkalarıyla kıyaslanarak yetişmiş kişilikler
komşunun oğlunun arkadaşın kızının başarıları ile kendi yaptıkları değersizleştirilen kişilikler
mutlu olan, başarılı olan kişileri eleyerek, kendilerini rahatlatırlar. kıyaslanacakları başarıyı yokederek yaparlar bunu.
farkında olarak yapan kişi farkında olmadan yapan kişiden öndedir. bu huysuzluğundan kendini vazgeçirmek için bilinçlidir çünki.
arkadaşa nasıl davranmalıyım ın yanıtı neden öyle yaptığında saklı sanki.[/QUOTE
bi zamanlar kuran kursunda öğreticiydim hatta öğrencim bile oldu bu kişi...ama o benden daha havalı ne hikmetse :)
Merhabalar
Çok yakın bir arkadaşım var,hatta çocukluk arkadaşım
Belki de ben böyle düşüüyorum,çünkü her fırsatta bizi eleştirir ( ben ve kız kardeşim arkadaşlarımız ortaktır) kendini illaki övecek bir konu bulur
En son kısa boyuyla övmüştü mesela kendisini,biz Türk toplumuna göre uzun sayılırız o ise baya bi kısa...No problem,sonuçta hepimizi yaratan Allah...
Kız kardeşime sürekli cılıc cılız der durur.Bişey alırım bi heves giderim gösteririm ya beğenmez ya da ben giysem daha yakışır der
Biz muhafazakar kesimiz mesela o da öyle...topuktan biraz kısa etek giysek zibidi gibiisiniz falan der.
Ama kendisi şu an ailesi izin vermediği halde biriyle görüşüyo,görüşsün tabi bişey demiyorum herkesin hayatı kendine..Ama benim herşeyime laf edip kendi hatalarını görmemesi beni deli ediyor...
Mesela bana geçen sene sen beni küçkken kıskanıyosun demişti şok olmuştum...
Bizim durumumuz Allaha çok şükür iyi...Aldığımız şeylere çok müsrifsiniz falan diye devamlı laf yapar...
Ve malesef menfaati olmadan pek aramaz...
Diyeceksiniz neden hala muhattapsın onunla...Malesef biz şehir dışında okuduk ve burada kafa dengi 2-3 arkadaşımız var sadece...Diğerleri ya yurt dışında veya şehir dışında..Onun da bizden başka pek arkadaşı yok zaten..
Dewamlı ben sizin kardeşinizim falan der..Az uzak dursak hemen gelir sırnaşır falan....
Yani arkadaşlar ben anlamaddım arkadaşım gerçekten samimiyetinden mi böyle yoksa bi çekemeemzlik mi söz konusu....
bak güzelim bu olayların benzerini bende yaşadım.Hatta benimki 15 yıllık bi dosluktu.bende yaptıklarını samimiyetine bağlardım..Kötü şey düşünemezdim..Sonuç sorarsan evlendiği gün beni sildi defterden.Üstelik aynı işyerinde çalışıyorduk ve alttan alttan işimdende etti beni...Hislerinde yanılma sakın.Gerekirse dene arasıra..Sende benim gibi olma..Kıskançlık seziyosan gerçektir en sonunda birgün patlar sana...
çoook haklısın gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?