Bu konuda o kadar dertliyimki anlatamam.Çok koyuyor yaptığı şey...Yıllarca kardeşim dediğim insanın koca bulunca beni şutlaması çok ağır bişi...İnsanlar ne yazıkki çiğsüt emmiş.Asla kimseye güvenmiyeceksin.Ben çok ödün vermiştim kendimden.Hep idare ederdim onu.Erkek ark. buluşur annesine bende derdim.Abisini bile idare ederdim hep.Ama değmezmiş..
benim bu arkadasım da su anda gizlice biriyle gözüküo fakat 2 sene sonra daha yeni haberim oldu daha dün tanıdığı arkadası bile biliyo ben bilmiyorum
görüştüğü kişi ısrar etmiş söyle onlar senin en iy arkadasın falan die
peki seni neden şutladı bu arkadasın yani çok özel değilse
Yok cnm ne demek.Olay şöyle tatlım.Ben 2008 de boşandım eşimden ailemin yanına döndüm.İş aramaya başladım falan bu kızda beni işyerine aldırdı.E 15 senelik geçmişte var tabi.O zaman bi sorun yoktu.Devamlı benle dertleşir ne kadar evlenmek istediğini söyler (başkasına anlatamıyor ya)öyle böyle 2 sene geçti.Ama bişiler seziyorum..Sonra bu nişanlandı tam o aylardada ben şimdiki eşimle tanıştım.aradan 2 ay sonrada ben nişanlandım..Yine bişi yok ama bana sürekli gelinlik giymene gerek yok,nişan alışverişine gerek yok,salon takımı alma,gümüşlük alma,bende almıcam,diyip durdu.Sonra bunun evini dizmeye gittim bana alma dediği ne varsa 2.şer tane alınmış evde...Ben yine aklıma kötüsünü getirmedim.Hatta eşimi görünce "aaaa gençmiş dediler" Benim 2.ya 50 yaşında adamla evlenmem lazım.Neyse bunun kınası olduğu hafta benim babanem vefat etti.Bunu bildiği için dedimki kusuruma bakma bizim oralarda cenazen varsa böyle eğlenceli yerde bulunmazsın.Gelmeyi çok isterdim (hatta kıyafetim bile hazırdı)ama mazur gör beni dedim.Ama nikahına eşimi ve kardeşimi alıp gittim yinede.Takısını falan taktım.bunu bahane etti bana..1 hafta sonra balayından döndü ve ben hoşgeldin diyip sarılmama rağmen bidaha benle muhatap olmadı.sonrada 3 ay sonra durup dururken işten atıldım.Patron bana sebeb söyleyemedi.Ama ben anladım neden olduğunu.
ay numuneymiş canım seninki de...ya niye böyleleri çatar ki bize
ayyyy canım ya ne iğrenç bi insanla muhatapsın...nasıl tahammül ediyorsun ona...sende peygamber sabrı varmış vesselam...bırak böylelerini hiç dikkate alma...resmen kıskanıyor seni ve kardeşini ... onun size yaptığı muamelenin aynını sizde ona yapın...sürekli eleştirin birazda o sinir olsun...kalbi temiz insanlarla arkadaşlık et...böyle insanlardan zarar gelir fayda gelmez ...o aramadan arama ararsada resmi davran...benimde kız kardeşim var aramızda 4 yaş var ve hiç arkadaş aramayız biz ikimiz birbirimize yeteriz her konuda...eğer kardeşinle iyi anlaşıyorsan en iyi arkadaşın o olsun...
Aynen öyle numune....Valla bende çözemedim bu olayı...Kesin böyle türleri çeken bir çekim alanına sahibiz....bİR SÖZ VAR "Tamam ben küçükken mıknatıs yuttumda tüm salaklarda demirmi yuttu diye"bizimki o hesap...
Seni ve kardesini cekemiyor vede iyiliginizi istemiyor o iyi olmadikca!
Boyle insandan uzaklasman gerek yoksa basina bela alabilirsin (tecrube konusuyor)
siz böyle konuştukça yaptıkları gözümün önüne geliyo ve diyorum ne kadar da haklısınız ben uzun zaman farkedemedim bunları
Zarardan ne zaman donseniz kardir. Simdi farkettiniz ya en onemlisi o
Çekememezlik mi samimiyet mi bilemem ama ben zaten 2,3 tane arkadaşım var ne yapayım diyerek huzur bozan kişilerle görüşülmeye devam edilmesini hiç anlamam.
Ona mecbur olduğunuzu hissediyorsanız sesiniz çıkarmamak idare etmek zorundasınız ki bugüne kadar bunu da yapmışsınız anlaşılan ki yüzgöz olmuşsunuz.
Şu saatten sonra ya bıçak gibi keseceksiniz ilişkinizi ya da devam edeceksiniz arkadaşlığınıza.
Çekememezlik mi samimiyet mi bilemem ama ben zaten 2,3 tane arkadaşım var ne yapayım diyerek huzur bozan kişilerle görüşülmeye devam edilmesini hiç anlamam.
Ona mecbur olduğunuzu hissediyorsanız sesiniz çıkarmamak idare etmek zorundasınız ki bugüne kadar bunu da yapmışsınız anlaşılan ki yüzgöz olmuşsunuz.
Şu saatten sonra ya bıçak gibi keseceksiniz ilişkinizi ya da devam edeceksiniz arkadaşlığınıza.
Böyle birileriyle niye görüşülür ki hiç anlamam.
Aaa.! Kardeşine cılız mı demiş bak kendi üstüme alndım şimdi ..
görüşme arkadaşım görüşmee.. ilgilenme onla benm gibi bir tane arkadşın yoktur eminim. ilgilenme hiç heme bırak ne ... yeerse yessiin
evte bana cılız dedi uyuz :) ve o kadar laf anlattm sinir oluyorum bu konuda bişey söyleme diye kız hala facete fotolarımın altına safinaz falan yazıyo gel de yonma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?