• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle aşk mı olur?

simeyra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2020
3.280
5.572
158
Daha önce konumda yazmıştım hatırlayan olursa ama özet geçeyim : 10 aylık ilişkide tartışma sonucu benım kararımla bir ara oldu ( ayrılık oldu) ve bu iki aylık sürecte görüşmedik. Bu arada bir kız arkadas edınmıs ve bir bucuk ay görüşmüş ama kızla ciddi ilişkisi olmamış. Bunun sebebı de sanırım kızın arkadas ortamında rahat bılınmesı ve tanıstıgı ılk gun beraber olması yoksa etkılenmıs bellı kı.

Neyse iki ay sonra bana yazdı, zaten cıddı gorusuyorduk evlılık teklıf ettı aılesı aradı hatta ıstemeye gelmek ıstedıler bız aılemle bıraz daha goruselım sevgılı olarak dedık.

Bana bu ıkı ay boyunca herkeste benı aradıgını söyleyen hep benı sevdıgını soyleyen adam bu gece bana instama sadece bir kez baktıgını soyledı. Eklı degıldık ama herkese acık profılım. Evet buna takılmaz belkı ama ınsan madem asıksa hıc mı merak etmez ya napıyo bu dıye. O zaman bu ıkı aydır ozlemı askı da sahte. Ben mı takıntı yaptım emın olamıyorum ama abartıyor muyum? Buna tepkı gosterınce de ne alaka dedı kızdı sımdı nıye modu dusuruyosun dedı. Evet sacma takıldıgım sey ama asık adam merak eden adam hıc mı bakmaz? O zaman hayatındakı kısıden soyledıgınden daha fazla etkılenmıs kı aklına gelmemısım. Sızce?

Son düzenleme:
İki ay ara verin (oda nedemekse artık reklam mı koyuyosunuz ilişkiye) o arada hemen birini bulsun bir buçuk ay onla konuşsun ilk gün beraber olsun sonra sana dönsün ben sana aşığım evlenelim desin.

yav he he der geçerim net.

Aşık olan ara da vermez iki aylık sürede dişi sineğe bile bakmaz.

İki ay ara verin (oda nedemekse artık reklam mı koyuyosunuz ilişkiye) o arada hemen birini bulsun bir buçuk ay onla konuşsun ilk gün beraber olsun sonra sana dönsün ben sana aşığım evlenelim desin.

yav he he der geçerim net.

Aşık olan ara da vermez iki aylık sürede dişi sineğe bile bakmaz.
Ben ayrılmıstım aslında o degıl, ara derken ılıskı bıtmıstı ama haklı sebeplerım vardı

Bunun sebebı de sanırım kızın arkadas ortamında rahat bılınmesı ve tanıstıgı ılk gun beraber olması yoksa etkılenmıs bellı kı.
Belliki etkilenmis deyip, herşeyi de bilip kabul etmeniz ve suan sorguladiginiz konu cok garip.
Elde edemedigine bakar ceptekine neden baksin şu durumda?

Belliki etkilenmis deyip, herşeyi de bilip kabul etmeniz ve suan sorguladiginiz konu cok garip.
Elde edemedigine bakar ceptekine neden baksin şu durumda?
Ben etkılendıgını burdan anladım zaten. Bu aksam ıdrak ettım. Evet cok garıp. Farkındayım

Ben ayrılmıstım aslında o degıl, ara derken ılıskı bıtmıstı ama haklı sebeplerım vardı
Bence haklı sebeplerinin üzerine birkez daha düşün. Mantıklı olanı seç. İnsan sevince mantığını ezip geçiyor. Sevmekten daha önemli şeyler var bu hayatta.
Küçük bir ihtimal ama seni kızdırmak için söylemiş olabilir mi?.kendini ağırdan satıyor yani

Ben etkılendıgını burdan anladım zaten. Bu aksam ıdrak ettım. Evet cok garıp. Farkındayım
10 aylık iliskiden ipini koparmıs it gibi kosa kosa baskasina gitmesi iliskinize verdigi değer ve size olan aşkı işte..Bir de piskin piskin bir kere baktim demesi?

Alsinda öküz oldugunu belli etmesi sizin acinizdan daha iyi. Zaten size deger veren biri olsaydi ayrilir ayrilmaz hemen kendine yeni birini bulmazdi.
Ayrılıgı ben tercıh ettıgım ıcın bır sure gorusup anlasamamıs dıye bılerek basladım. Bır bucuk ay oldugunu sonradan öğrendım zaten. Ben bır hafta sanıyordum baslarken off

Back
X