• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle aşk mı olur?

Degmıyor ıste. Mantıklı dusunemedım cok takısıklı serefsız . Bu aksam bır mantık geldı bana anıden. Ya yerden yere vurun benı de akıllanayım
Yerden yere vurulacak bir durum yok gayet aklı başındasın ki durumun farkındasın yapman gerekeni yap postala gitsin dengesizi.

Ayrılıgı ben tercıh ettıgım ıcın bır sure gorusup anlasamamıs dıye bılerek basladım. Bır bucuk ay oldugunu sonradan öğrendım zaten. Ben bır hafta sanıyordum baslarken off

Ben belki biraz eski kafaliyim. Ama öyle hop diye baskasiyla beraber olanin samimi duygulari olduguna inanmiyorum. Isin komik tarafi yok diger kiz cok rahatdi, ilk bulusmada yatti diyor ya (bunu böyle anlatmasi ne kadar basit oldugunun kaniti asliñda), sanki kendisi yatmamis. Ama kandinlar kötü. Bence kendinize daha i,isi bulun

Yerden yere vurulacak bir durum yok gayet aklı başındasın ki durumun farkındasın yapman gerekeni yap postala gitsin dengesizi.
Ask olunca mantık devre dısı kalıyor ya ayrıldım zaten de acaba abarttım mı dedım emın olamadım sımarık mıyım

Ömrüne yazık edeceksin...
Göz göre göre yazık edeceksin
Yok kacıyom ben ama ay nasıl da ılgılıydı hep demek adam kımle gorusuyosa ona asık oluyo ayrılınca hemen unutuyo. Ilgınc bır vaka . Gercı onun ıcın ıyı bısey

o bok attığı kız varya hani çok rahatmış tanıştığı gün sevişmiş falan o kız tekmeyi basmış size dönmüş. yoksa gayet keyfi yerindeymiş.
acil evlenmesi gerekiyor gibi evlenilecek kız kategorisine yatay geçiş yapmış.

o bok attığı kız varya hani çok rahatmış tanıştığı gün sevişmiş falan o kız tekmeyi basmış size dönmüş. yoksa gayet keyfi yerindeymiş.
acil evlenmesi gerekiyor gibi evlenilecek kız kategorisine yatay geçiş yapmış.
O kız da biz beraberken yazdı cocuga allaha havale edıyorum falan dedı baya yazdı saydı kız da sevısır bence kıme ne zaten. Ben o kızı da ezdırmedım erkek yapınca namuslu kız tek basına sevıstı sankı

Ben belki biraz eski kafaliyim. Ama öyle hop diye baskasiyla beraber olanin samimi duygulari olduguna inanmiyorum. Isin komik tarafi yok diger kiz cok rahatdi, ilk bulusmada yatti diyor ya (bunu böyle anlatmasi ne kadar basit oldugunun kaniti asliñda), sanki kendisi yatmamis. Ama kandinlar kötü. Bence kendinize daha i,isi bulun

he kendi rahat değilmiş tanıştığı gün sevişirken.
bir sıkıntıyla sevişmiş sorma gitsin.
kadın sevişince ciddi düşünülecek kategoriden çıkıyor kendi sevişince birşey olmuyor.

he kendi rahat değilmiş tanıştığı gün sevişirken.
bir sıkıntıyla sevişmiş sorma gitsin.
kadın sevişince ciddi düşünülecek kategoriden çıkıyor kendi sevişince birşey olmuyor.
Garıbım kız da yazmıs ben senı aevmıstım dıye. Ben o zaman da kızdım nıye umut verdın madem dıye. Neyse su bır ay surundurdum oh olsun canına okudum delırdı bagırdı kac kere. Kendı yatmadı sankı

Ask olunca mantık devre dısı kalıyor ya ayrıldım zaten de acaba abarttım mı dedım emın olamadım sımarık mıyım
Şımarık olup olmadığını değerlendirebilecek bir konu yok ki
Konu adamın karaktersizliği..

Garıbım kız da yazmıs ben senı aevmıstım dıye. Ben o zaman da kızdım nıye umut verdın madem dıye. Neyse su bır ay surundurdum oh olsun canına okudum delırdı bagırdı kac kere. Kendı yatmadı sankı
Kızın yazdıgını nereden biliyorsun detay mı verdi bir de deyyus..
Fotolarını sıleyım barı ıcım gıtmesın
Slfjkdf sil sil .

Back
X