- 5 Ağustos 2020
- 3.280
- 5.572
- 158
Ben gordum ac dedım bakıcam orda ogrendım daha uzun surdugunu. Ya kıvanc tatlıtug gıbı adam. Zaten bela olurdu basıma sıleyım ben.Kızın yazdıgını nereden biliyorsun detay mı verdi bir de deyyus..
Slfjkdf sil sil .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gordum ac dedım bakıcam orda ogrendım daha uzun surdugunu. Ya kıvanc tatlıtug gıbı adam. Zaten bela olurdu basıma sıleyım ben.Kızın yazdıgını nereden biliyorsun detay mı verdi bir de deyyus..
Slfjkdf sil sil .
Evet oyle sanıyor o konuda oyle dusunce yapısıİki ayda çok şey değişti de ben eski saf hen değilim de sana yaramam de kaçsın belliki namusu sadece kadında sanıyor geri kafalı ya..
Silmemis bir de yani.Sil+engelle.Ben gordum ac dedım bakıcam orda ogrendım daha uzun surdugunu. Ya kıvanc tatlıtug gıbı adam. Zaten bela olurdu basıma sıleyım ben.
he kendi rahat değilmiş tanıştığı gün sevişirken.
bir sıkıntıyla sevişmiş sorma gitsin.
kadın sevişince ciddi düşünülecek kategoriden çıkıyor kendi sevişince birşey olmuyor.
Daha yeriniz soğumamışken başka biriyle ilişki yaşayan adamam koştur koştur geri mi döndünüz gerçekten ?Daha önce konumda yazmıştım hatırlayan olursa ama özet geçeyim : 10 aylık ilişkide tartışma sonucu benım kararımla bir ara oldu ( ayrılık oldu) ve bu iki aylık sürecte görüşmedik. Bu arada bir kız arkadas edınmıs ve bir bucuk ay görüşmüş ama kızla ciddi ilişkisi olmamış. Bunun sebebı de sanırım kızın arkadas ortamında rahat bılınmesı ve tanıstıgı ılk gun beraber olması yoksa etkılenmıs bellı kı.
Neyse iki ay sonra bana yazdı, zaten cıddı gorusuyorduk evlılık teklıf ettı aılesı aradı hatta ıstemeye gelmek ıstedıler bız aılemle bıraz daha goruselım sevgılı olarak dedık.
Bana bu ıkı ay boyunca herkeste benı aradıgını söyleyen hep benı sevdıgını soyleyen adam bu gece bana instama sadece bir kez baktıgını soyledı. Eklı degıldık ama herkese acık profılım. Evet buna takılmaz belkı ama ınsan madem asıksa hıc mı merak etmez ya napıyo bu dıye. O zaman bu ıkı aydır ozlemı askı da sahte. Ben mı takıntı yaptım emın olamıyorum ama abartıyor muyum? Buna tepkı gosterınce de ne alaka dedı kızdı sımdı nıye modu dusuruyosun dedı. Evet sacma takıldıgım sey ama asık adam merak eden adam hıc mı bakmaz? O zaman hayatındakı kısıden soyledıgınden daha fazla etkılenmıs kı aklına gelmemısım. Sızce?
Daha önce konumda yazmıştım hatırlayan olursa ama özet geçeyim : 10 aylık ilişkide tartışma sonucu benım kararımla bir ara oldu ( ayrılık oldu) ve bu iki aylık sürecte görüşmedik. Bu arada bir kız arkadas edınmıs ve bir bucuk ay görüşmüş ama kızla ciddi ilişkisi olmamış. Bunun sebebı de sanırım kızın arkadas ortamında rahat bılınmesı ve tanıstıgı ılk gun beraber olması yoksa etkılenmıs bellı kı.
Neyse iki ay sonra bana yazdı, zaten cıddı gorusuyorduk evlılık teklıf ettı aılesı aradı hatta ıstemeye gelmek ıstedıler bız aılemle bıraz daha goruselım sevgılı olarak dedık.
Bana bu ıkı ay boyunca herkeste benı aradıgını söyleyen hep benı sevdıgını soyleyen adam bu gece bana instama sadece bir kez baktıgını soyledı. Eklı degıldık ama herkese acık profılım. Evet buna takılmaz belkı ama ınsan madem asıksa hıc mı merak etmez ya napıyo bu dıye. O zaman bu ıkı aydır ozlemı askı da sahte. Ben mı takıntı yaptım emın olamıyorum ama abartıyor muyum? Buna tepkı gosterınce de ne alaka dedı kızdı sımdı nıye modu dusuruyosun dedı. Evet sacma takıldıgım sey ama asık adam merak eden adam hıc mı bakmaz? O zaman hayatındakı kısıden soyledıgınden daha fazla etkılenmıs kı aklına gelmemısım. Sızce?
İçinizde şüphe bitmedikçe güveniniz tam olmaz.Bence kısa ayrılıkta bile başkasıyla iletişime geçip zaman ayırıp birşey yaşayabiliyorsa sizi yoksayıp önemsememiştir.İnsan sevince başkasına dokunmayı bırak konuşmak istemezki.Ne midesiz erkekler varDaha önce konumda yazmıştım hatırlayan olursa ama özet geçeyim : 10 aylık ilişkide tartışma sonucu benım kararımla bir ara oldu ( ayrılık oldu) ve bu iki aylık sürecte görüşmedik. Bu arada bir kız arkadas edınmıs ve bir bucuk ay görüşmüş ama kızla ciddi ilişkisi olmamış. Bunun sebebı de sanırım kızın arkadas ortamında rahat bılınmesı ve tanıstıgı ılk gun beraber olması yoksa etkılenmıs bellı kı.
İlişkinin cılkı çıkmış ne evlenmesi?Daha önce konumda yazmıştım hatırlayan olursa ama özet geçeyim : 10 aylık ilişkide tartışma sonucu benım kararımla bir ara oldu ( ayrılık oldu) ve bu iki aylık sürecte görüşmedik. Bu arada bir kız arkadas edınmıs ve bir bucuk ay görüşmüş ama kızla ciddi ilişkisi olmamış. Bunun sebebı de sanırım kızın arkadas ortamında rahat bılınmesı ve tanıstıgı ılk gun beraber olması yoksa etkılenmıs bellı kı.
Bir buçuk ay başkasıyla birlikte olmuş yani yerini doldurmuşDaha önce konumda yazmıştım hatırlayan olursa ama özet geçeyim : 10 aylık ilişkide tartışma sonucu benım kararımla bir ara oldu ( ayrılık oldu) ve bu iki aylık sürecte görüşmedik. Bu arada bir kız arkadas edınmıs ve bir bucuk ay görüşmüş ama kızla ciddi ilişkisi olmamış. Bunun sebebı de sanırım kızın arkadas ortamında rahat bılınmesı ve tanıstıgı ılk gun beraber olması yoksa etkılenmıs bellı kı.
Haklı sebeblerinden varsaBen ayrılmıstım aslında o degıl, ara derken ılıskı bıtmıstı ama haklı sebeplerım vardı
Süper yorum gerçektenAdam size aşık falan değil. Sizinle evlenmek isteme nedeni, evi olsun, çamaşırını bulasigini yıkayan, yemegini yapan bir kadın olsun, bu da rahat rahat takılsın olay bu. Bu kadar basit. Aynısı gorumcemin başına geldi. Adam güya oluyordu aşkından, ayrıldılar maddi sebeplerden, hemen ta Trabzon'da bir kadınla başladı, bunlar İstanbul'da. Kadınla iki üç ay gezdi. Hop mesaj attı gorumceme, görümcem de sizin gibi zaten boşlukta hissediyordu hemen buluşma koklasma ve sorunlar hemen başladı aradaki kadın ortaya çıkınca. Olmadı, yine ayrıldılar. Adam bu sefer hop Manisa da baska bir kadınla beraber olmaya başladı. İşi gereği sürekli geziyor adam. Gorumceme hep söyledim bu adam yalan söylüyor, seninle evlenme nedeni evde hizmet eden bir kadın olsun isteği başka da bir şey yok dedim inanmadı.
Ayrıca, bir erkek olgun değilse, malak gibi kimi gorse peşinden gidiyorsa, yani beyinsiz bir aptalsa, dünya yakışıklisi olsa boş. Erkekte yakışıklılıktan önce olgunluk, sözüne güvenilirlik, ayran gönüllü olmama şerefli haysiyetli olmak her şeyden önce gelir. Erkeği erkek yapan budur. Kadın içinde aynısı geçerli.