Adanül;
Güzel arkadaşım,ne kolay değil mi?Beyninde ön yargılı bir iki kelime oluşturup,önündeki klavyedende kelimeleri derleyip doplayıp mesajı atıvermek..
9 Ay diyorum,ilk 3 ay kanamalı geçen bir hamilelik.
Yazın alnında,o koca karınla binlerce kez acil durum için dr' gitmek.
Her an kocaman bebeğe anne karnında birşey oldu mu diye korkmak..ama herşeye rağmen yavrunu beslemek için,o koca karınla mutfakta yemek yapmak.
Evin temizliği,ilaç trafiği..Hergün olduğum kan sulandırıcı iğne,sağlık ocağında düşük önleyici iğne..Kos koca yokuşu tek başıma 6 ay çıkıp gelmek..
Eve gelip bebek hareketlerini saymak,hareket azlığında gene acillere koşmak!9 ay sadece yavrun meydana gelsin diye uğraşmak!
Üstelik kayınvalide ile bir sorunum yokken,sadece kendi çocuğuyla sorun yaşadık diye benimle konuşmamak!
Bu kadar yaşadığım zor günlere,bu kadar önemsiz bir nedenle kapımın çalınmaması!
Kaç kez korka korka,yatmam gereken zamanlarda,yemek yaptım haberin var mı?
Belki siz kim bilir yazın hangi mekanda,yaz tatilinizi yapıyordunuz ben o durumdayken.
Şimdi ne hakla,ne cürretle,ne kadar ön yargılı bir şekilde,bana nasıl 'kinli,nefretli' dersiniz arkadaşım!
Çekmeden,yorulmadan,ne kolay pc başında laf koymak!
Dr '1 cm açılman var,dinlen erken doğum olabilir'dediğinde bile,ben kendime yemek hazırlamak zorunda kaldım sırf yavrum için..
Günlerdir dolapta duran mercimek yemeğini,üstelik dibinde kalanları yemek zorunda kaldım arkadaşım ben..
Sen kimsin?Ne hakla kinli nefretli dersin.
Üstelik kayınvalide üstümde oturuyor benim!
Beni merak dahi etmek ona düşmez!
Açmıyorsam kapıyı,eşimi arayacak..
En kötü günümde beni merak etmeyen!yanımda olmayan,iyi günümde beni merak etmeyecek..
Sen önce haddini bil,sonra bana göz kırparak laf koy!
Evet aynen diyorum ki çok kin ve nefretle dolusun ve bu bir anneye yada anne olmaya çalışan birine yakışmıyor.
O anlattıklarını sadece kendin yaşadın sanıyorsan sana tekrar bir göz kırpayım.Senin hamileyken yaptığın kan sulandırıcıların, progesteron iğnelerinin allahı ben hamile kalabilmek için yaptım. Bende bir zevk gecesinde elde etseyseydim de peşine sadece 9 ay iğne olsaydım. Benim yıllarım o iğnelerin içinde geçti. Hikaye anlatacak yanlış adam seçtin arkadaşım hemde çok yanlış.
Süslü cümlelerle kin ve nefret dolu olduğunu örtemezsin. O kadın senin çocuğunun babaannesi, koynuna aldığın adamın anası.
Ama pardon ya, çöpten çıkan pırlantalar sadece sizleri buluyor değil mi ?
Yüreğini nefretten arındırman bana birşey sağlamaz, bundan kazanç sağlayacak olan sensin.
Hani derler ya insan hakettiğini yaşar, üst kattaki kayınvaliden sana bir tas yemek vermediyse acaba sana hakettiğini mi yaşattı ne dersin ?
Bir arkadaşımız ne güzel yazmış, negatif elektriğin buradan bile hissediliyor diye.
Adunul
Normal yolla hamile kalan kadinlari ve normal yolla yani senin tabirinle ZEVK GECESINDE temeli atilip ,
dunyaya gelen butun cocuklari asagiladiginin farkinda misin ?
Bu genellemeye gore normal yolla hamilen kalan kadinlarin ve zevk gecesi diye tabir edilen gecede temeli atilan cocuklarin, normal yolla hamile kalamayan kadinlara ve asilama veya tup bebekle dogan cocuklara gore daha bir kiymetsiz sanirim ...
Ne de olsa onlar zorluk cekmedi, hemencecik kavustular cocuklarina ve dunyaya!
Bu konuda hassas olabilirsin , ama kimseyi de normal yolla hamile kaldi diye , dogan cocuklari da ZEVK GECESI COCUKLARI olarak nitelendiremezsin...
Agzimizdan cikani kulagimiz duysun lutfen...
Adanül;
Sadece bir zevk gecesinde derken?
5 yıl sonra oldu çocuğum desem?
Ben namerde dert anlatmam!
Sizin densizliğinizin,'hadsizliğinizin' üzerine bunları sadece ve sadece 'anlatmak zorunda kaldım'
Göz kırparak laf koyacak yanlış kişiyi seçtin derim bende.
Şurdan belli sizin kişiliğiniz,'insan hak ettiğini mi yaşar'
Hayır,ben hak ettiğimi yaşamıyorum,peki ya siz çocuğunuz olmayarak,hak ettiğinimizi yaşıyorsunuz?
Sadece bir zevk gecesinde çocuk olduğunu düşünüyorsunuz:))Pes.!
O kadar,ama o kadar ön yargılısınız ki,zevk gecesinden başka çocuk sahibi olunamıyor muş gibi,diğerki mesajlarınızdada olduğu gibi,etiketi yapıştırdınız.
Süslü püslü cümleler,sizin göz kırparak,bıyık altından laf koymaya denir.
Benim konuşma tarzım bu.
Tekrar söylüyorum,namerde dert anlatmam ben!
Sizin gibi ön yargılı,anlamadan dinlemeden etiket yapıştıran insanlarla cidden işim yok!
Şu andan itibaren,size mesaj yazarak vakit kaybettiğim her an,kendimden ödün vermiş olurum.
Kaldı ki,bu ortam,klavye üzerinden birbirine 'laf koyma' ortamı değil.
Tuzağınıza düşmeyeceğim,pai pai
İstediğiniz etiketi yapıştırabilirsiniz,inanın canım size cevap vermek istemiyor.
zannediyorum ki o sözcük adanul arkadaşın konu sahibine öfkesinin tezahürü..
ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum...
zaman zaman hepimiz söyleriz öfkeyle yanlış şeyler..
İyi de arkadaşım konu sahibine verip veriştirecegim diye
böyle düşüncesizce bir yorum yapmaya kimsenin hakkı yok!
O nedenle diyorum ya agzımızdan çıkanı kulagımız duysun lütfen.
Benim çocuklarım normal yolla oldu.
Demek ki ben bir ZEVK GECESİNDE hamile kalmışım ve çocuklarım da ZEVK GECESİ ÇOCUKLARIymış.
Bunu da ögrendim ya bir yaşıma daha girdim!
Zira ben kimseyi normal yolla hamile kalmış, tüp bebekle hamile kalmış diye sınıflandırmam.
Normal yolla hamile kalınıp dogan çocukları da ZEVK GECESİ çocukları olarak nitelendirmek aklımın ucundan geçmez.
Bugüne kadar da kimseden böyle saçma ve iğrenç bir tabir duymadım!
Ama demek ki çocuklar ikiye ayrılıyormuş.
TÜP BEBEK ÇOCUKLARI VE ZEVK GECESİ ÇOCUKLARI...
Kaldı ki konu sahibi de evladına 5 yıl sonra kavuşmuş.
KK'da moda zaten, bilmeden verip veriştirmek!
estağfirullah arkadaşım olur mu öyle şey zevk gecesi falan...
benim demek istediğim karşılıklı atışmaya dönmüş durum oda sinirle söylemiş
bu arkadaşlar birbirini oldukça tahrik etmiş
elbetteki yanlış katiyen söylenmemeli ...
ama sözün muhatabı sadece konu sahibi...oda aynı yanlışlık derecesinde cevabını vermiş zaten..
kimse üzerine alınmamalı bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?