Böyle bi durumda siz olsanız ne derdiniz kayınvalide'nize?

slm .. oncelıkle bende logusalık donemımde kv ck cektım ama agzımı acıpta bısıler solemedım.. solemesını bılırdım ama terbıyem buna musaıt deıl hemde esımın hatrı var. ama sonucc 3 ay boyunca benı hergun aglatı sutum kesıldı... ınsanlıkta bu olmamalı.. ben ıstesem evımdende kovardım ama yapmadım.. sımdı keske yapsaydım yavrumm sutumu emseydı dıyorum .. cok sınırlıyım bukonuda. sana katılıyorum oda bır annee.. ama bukadarınıda yapmaya hakkı yok.. umarımm dogumdan sonrada aynı seylerı dusunursun sevgıler.. logusalıgı yasayamayann bunu bılemezz..

ben anlıyorum sizleri zaten dedim ya niyeti önemli huzursuzluk çıkarıyorsa elbetteki gelmesin zarar veriyorsa uzak dursun..kıyamam yavrunuza sonuçta siz çekmişsiniz en iyi siz bilirsiniz ve emin olun ben de çok çektim çekiyorum da..ama gerizekalı bilmem ne olmaz..
tutup kv nin gögüsleri sarkmışmı vücut anatomisi neymiş şık konuşmalar değil..
bunu demek istiyorum sadece..Allah bağışlasın yavrunuzu sevgiler..

geldiği saatte bir sorun yokta evi yıkarcasına kapı,cam,telefon çaldırması sorunlu , güzelce uyarırdım sanırım açmıyorsam üsteleme diye yada gelmeden önce arayabilir ,

Çocuk büyütmüş biri olarak açıkcası 11.30 nun kapı çalınmayacak bir zaman dilimi olmadığını düşünüyorum.

Evet klasik olarak annelere bebek uyuyunca sende uyu derler ama bebeğine tek bakan biri bunu asla uygulayamaz. Bebek uyur anne evinle ilgilenir, yemeğini yapar, bebeğinin eşyalarını yıkar ütüler evin hijyenini sağlar vs vs.

Yani bu yollardan geçeli çok olmamasına rağmen bende 11,30 da bebekli bir evin kapısını çalarım.

Sizde postpartumla birleşmiş kayınvalide fobisi var gibi duruyor.

Not : çok keyifli anlatmışsınız yazı dilinizi çok beğendim.

Ben sana hak veriyorum.Yeni doğum yapmış birinin kapısının ziline bile basamam çok acilse tıklatırım açmadıysa demekki uyuyodur diye düşünürüm..

Bunu her normal insan zaten bu şekilde düşünür.

SÜrekli kapıyı camı vurmak defalarca aramak ne demek..?
Aynısını benim k.walidede defalarca yaptı..Defalarca söylediğim halde sürekli zile basıyordu.Söyleyincede oğlumun evine giremicekmiyim diyodu ne alakaysa artık..Eşdeğer tutttuğu şeylerin saçmalıgından belli....Bi ara ben kapının zilini sökmeyi bile düşünüyodum anlayışsız insanlarla ugraşmak zor..

ben de hoş karşılamazdım heralde, uykumu alamayınca sinirli oluyorum, saat kavramı göreceli,kimine göre 11.30 erkendir kimileri için geç

Bekakara?
İyi misiniz?
'geri zekalı' kelimesini ben mi,yada başka biri mi kullandı?
Ben şahsen 'ASLA' kendi kayınvalide için bu kelimeyi kullanmadım,kullanmam.
Üyeliğiniz çok yeni,acemisiniz anlaşılan,daha dikkatli okuyun..'iftira atmadan'
Eğer böyle birşey demişsem,sizde bulup çıkartırsanız,'sizden ve tüm ahaliden özür dilemeye razıyım'

Diğer yorumlar içinde tekrar teşekkürler.
Ben en son mesajımda son cevabımı vermiştim.

geçen gün benim kızımda acıkmış kayınvalidemin kucağındayken aranıyordu annemin göğsünü emmeye çalışyordu annemde açtı göğsünü ağzına verdi bozuldum ama birşey diyemedim o kahkaha attı sonra baktı bana bozuldum ben verdi kucağıma al emzr dedi okadar büyütmedm kötü bir amacı olmadıgını biliyorum sonrda öyle birşeye kalkışmadı zaten.
nedendir bilmiyorum lohusalıktanmı artık bebeğimi çok kıskanmaya başladım ne hareket yapılsa ters anlıyorum yanlış gözle bkıyorum ve bu ara çok asabym bilmiyorum belki eşmi özlüyorumdur..

''

Son düzenleme:

Bir kere olmuş bi olay sorun edilecek bişey görmedim
uykusuzluk ve bebek bakımı zor hepimiz yaşadık yaşıyoruz kapıyı açmayınca endişelenmiş olabilir uyumuş olduğunuzu düşünmemiş olabilir
uyuduğunuzu söylemişsiniz tekrarlarsa o zaman başka

ben bi kere yarım saatliğğine bıraktım bin pişman oldum sen al 1 buçuk aylık bebeği emzirmeye çalış gerizekalı okadar çok sinirlendimki ilk ve son oldu

nasılyani boş memesini mi verdi bebeğe, bazıları oğlunun çocuğunuda kendi doğurdu zannediyor herhalde

Bebekli insanın kaçta uyuyor olduğu belli olmaz. Ama belki de bazı arkadaşların dediği gibi merak etmiştir hiçbir şekilde cevap alamayınca. Tamam sonrasındaki soruları sabır zorlayıcı buna katılıyorum Ne söylemek istiyorsan söyle ''kusura bakma kızım, merak ettim açmayınca, şunu getirdim'' de ne vereceksen ver git.
Kayınvalidenizi en iyi siz tanırsınız. muhtemelen bu son olmayacak. en iyisi siz ''anne geldiğin zaman kapıyı falan çalma, telefonumu çaldır meşgule alırsam bil ki uyuyorum.merak etme'' deyin.

Çok belirttim bu sayfalarda.
Geçende buna benzer bi konu oldu,uyuduğumuzu belirttim anlamadı.

Not_Acil bir durumda yaşanması gerekenler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…