- Konu Sahibi esraylmz03
-
Kızlar daha önceden anlatmıştım sizi sıkmadan bi daha anlatayımeşim ailesi ile konuşmuyor senelerdir onlarda eşimi görmek istemiyo kp çok kötü bi insan karısını aldatan döven para vermeyen çok çok kötü bi insan eşime de ole biz de karar aldık 2 senedir görüşmüyoruz evlerine gideriz hoşgeldin demezler düğüne ite kaka zorla gelirler daha babası nerde oturduğumuzu bile bilmiyo siz düşünün ailede kü kopukluğu ama şöle bi durum var eşim babasından nefret etmesine rağmen annesini çok seviyo çok acıyo ne yapsın annem yazık ona diyip duruyo ve benim de acımamı bekliyor ama ben acımıyorum ya bi anne oğlunu 2 senedir hiç mi aramaz hiç mi nerde oturduğunu merak etmez Eşim annesine yalvardı annecim sen bari böle yapma diye annesi diyo ki babanla görüşmek zorundasın diyo başka bişey demiyo o sizin babanızdır o ne derse doğrudur dayak yiyo aldatılıyor babası bize yollamıyor ama hala daha aynı laf babası ortam da Yok ken bile bizimle konuşmuyor eşim de yazık anneme annem ne yapsın diyo ve ben çıldırıyorum eşimin bu tavrına kimse Yok ken başbaşayız kaldığımız da bile annesi babanız ne derse o onunla görüşmek zorundasınız işte para vermek zorundasınız bilmem ne böle konuşuyor ama sert bi şekilde şimdi ben bu kadının özünde iyi bi insan olduğunu mu düşünmeliyim bi insan kocasının hatasını neden anlamaz neden kayıtsız şartsız bu kadar tapar nefret ediyorum böle insanlardan
Canım söyledik o benim kocam ne yaparsa yapsın dedi bide eşime sen ara bozucusun dedi ne diyebiliriz ki böle durumdaBence haksizsinnn ...
ben dayak yiyip aldatilan annemi napar neder o evden cekip alirdimm .. birakmazdim o babanin yaninda ..
babasiyla gorusmeyebilir cok ayrinti bilemiycegim icin ona yorum yapamam... ama annemi birak acimayi o adamin elinden mutlaka alirdim ...yanlisiyla dogrusuyla ana o ana ..
Ben burda deli oldum. Halinden memnun olmadığını bari yalnızken söylese eminim eşin alır onu babanın elinden.Evet haklısınız ama kayınvalidemin herkesin için de o sizin babanız ne yaparsa yapsın görüşeceksiniz bize gelmek zorundasınız biz biliriz kendimizin ne zaman geleceğimizi tarzı konuşmaları çileden çıkarıyo beni çünkü baş basa kalınca bile bana babanı aramak zorundasın bilmem ne tarzı gibi konuşmuştu
Canım söyledik o benim kocam ne yaparsa yapsın dedi bide eşime sen ara bozucusun dedi ne diyebiliriz ki böle durumda
Dinliyorum genel de zaten ama bazen de patlıyorum elimde değilbu durumda kizdiginiz aslinda annenin tavrı.deseki bende memnun degilim ama ne yapayim iste bu saatten yaştan sonra.evimi barkimi dagitsam size yük olmak da istemem.iyi kötü alıştım huyuna idare ediyorum.sizide duyarda size rahatsızlık verir diye aramıyorum dese..
bunlari dusunmeyeceksiniz degil mi?
o zaten bunlarin farkındadır bazen bazı şeyleri kabullenmek itiraf etmek çok zordur.yaşadığı hayatı ve kocasını normal görmek cok daha kolaydır.kadına kızmayın.kimse evladindan vazgeçmez ama bazen şartlar insanı herşeyden vazgecmis gibi davranmaya zorlar.sakın araya girmeyin.annesi hakkında esinize tek kelime etmeyin.söyleyeceğiniz her söz esiniz size savunurken aslında içinde bir yara açıyor.eşinize iyilik yapın ve bunun muhakemesini siz yapmayın.sadece destek olun ve dinleyin eşinizi.bu sekilde davranirsaniz hic bir zaman size annesi hakkindaki gerçek hislerini paylasmaz.
Din suçlu derken? Dini neden karıştırıyosunuz? Ben hiçbi dinde kadına böyle davranıldığını ya da davranılması gerektiğini okumadımYani sen o ailede büyüsen anneni o hade görsen acılarına şahit olsan acımazmıydın nefret mi ederdin
Şuan sen duygusal değil işin mantığıyla bakıyorsun olaya
Sende haklısın oda
Annesine gelince o kadar Fazla ki böyle kadınlar
Kadın değil kadına bu hayatı reva gören gelenekler erkekler din yönetim suçlu
Sonuçta kadına kişiliğinin olduğu öğretilmemiş varlığını bilmediği bir kavramı savunmasını beklemek! Bilemiyorum
patlamayin lütfen.hiç yorum yapmayin.sadece dinlerseniz eşinizin gerçek hislerini içinde yaşadığı eksikligi anlatmasina müsade etmis olursunuz.yoksa hep size savunma gereği duyacak.en son nokta benim annem sanane bile diyebilir.Dinliyorum genel de zaten ama bazen de patlıyorum elimde değil
Kaynanandan ne bekliyosunki? Kadin cahil bide ustune dayak yiyomus. Size tabiki tek basina gelemez. Aksam evde dayak yiyecegini bile bile mi gelsin size? 2 yildir da gorusmuyomussun. Kafana taktigin nedir?Canım söyledik o benim kocam ne yaparsa yapsın dedi bide eşime sen ara bozucusun dedi ne diyebiliriz ki böle durumda
Ben bişey beklemiyorum eşim çok üzülüyo sorun buKaynanandan ne bekliyosunki? Kadin cahil bide ustune dayak yiyomus. Size tabiki tek basina gelemez. Aksam evde dayak yiyecegini bile bile mi gelsin size? 2 yildir da gorusmuyomussun. Kafana taktigin nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?