- Konu Sahibi esraylmz03
Kızlar daha önceden anlatmıştım sizi sıkmadan bi daha anlatayımeşim ailesi ile konuşmuyor senelerdir onlarda eşimi görmek istemiyo kp çok kötü bi insan karısını aldatan döven para vermeyen çok çok kötü bi insan eşime de ole biz de karar aldık 2 senedir görüşmüyoruz evlerine gideriz hoşgeldin demezler düğüne ite kaka zorla gelirler daha babası nerde oturduğumuzu bile bilmiyo siz düşünün ailede kü kopukluğu ama şöle bi durum var eşim babasından nefret etmesine rağmen annesini çok seviyo çok acıyo ne yapsın annem yazık ona diyip duruyo ve benim de acımamı bekliyor ama ben acımıyorum ya bi anne oğlunu 2 senedir hiç mi aramaz hiç mi nerde oturduğunu merak etmez Eşim annesine yalvardı annecim sen bari böle yapma diye annesi diyo ki babanla görüşmek zorundasın diyo başka bişey demiyo o sizin babanızdır o ne derse doğrudur dayak yiyo aldatılıyor babası bize yollamıyor ama hala daha aynı laf babası ortam da Yok ken bile bizimle konuşmuyor eşim de yazık anneme annem ne yapsın diyo ve ben çıldırıyorum eşimin bu tavrına kimse Yok ken başbaşayız kaldığımız da bile annesi babanız ne derse o onunla görüşmek zorundasınız işte para vermek zorundasınız bilmem ne böle konuşuyor ama sert bi şekilde şimdi ben bu kadının özünde iyi bi insan olduğunu mu düşünmeliyim bi insan kocasının hatasını neden anlamaz neden kayıtsız şartsız bu kadar tapar nefret ediyorum böle insanlardan