Böyle bi insanı nasıl sevmişim :(

ecearya123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
31
5
86
İstanbul
Başımdan geçenleri daha önce anlatmıştım sizlere 2 senelik bir ilişkim vardı 1 sene önce ayrılmış ve 2 ay kadar ayrı kalmıştık sevgilim ayrı kaldığımız o dönemde başka bi kızla çıkmış ve öpüşmüştü. Şimdi de öyle bişey öğrendim ki pes artık dedim. Ayrı kaldığımız o dönemde geneleve gidip bi kadınla beraber olmuş ! Hadi başkasıyla çıkmasını öpmesini geçtim böyle iğrenç bişeyi nasıl yapabilir yaa aklım almıyo. Seninle ayrıyken yaptım diyo ama benimle ayrı olması neyi değiştirir. Ben böyle bi insanı nasıl sevmişim inanın utanıyorum onun yaptıklarından öyle bi insanı hayatıma soktuğum için kendimden bile tiksiniyorum. Ben ailesiyle tanışmıştım az kalsın onu da kendi ailemle tanıştıracaktım. Böyle rezil bi insanı nasıl ailemin karşısına çıkarıp benim sevdiğim adam bu diyecektim. Adam değilmiş işte geçte olsa anladım.. Ne kadar seversem seveyim ne kadar pişman olursa olsun isterse ölsün gebersin böyle rezil pislik bi insanla yapamam ben artık. Allah kimsenin karşısına böyle insanlar çıkarmasın Allah kimseyi boş insanlarla oyalamasın. Artık fikirlerinize değil dualarınıza ihtiyacım var. Dua edin tez zamanda bu şoku bu üzüntüyü bu kırgınlığı atlatayım başka hiç bişey istemiyorum..

Canim cok üzüldüm yasadiklarina.
Hakkinda hayirlisi olur insallah.
En cok kizdigim konuda 1 sene boyunca sana bunu aciklamadan nasil durdu.
Yani yemisbi halt bari söyleyecek, yüzüne yalan konusmayacak kadar serefli olsaymis.
Yaziklar olsun öyle insanlara.
Biliyorum ne desem bos ama üzülme bosver canim ya :(

Canim cok üzüldüm yasadiklarina.
Hakkinda hayirlisi olur insallah.
En cok kizdigim konuda 1 sene boyunca sana bunu aciklamadan nasil durdu.
Yani yemisbi halt bari söyleyecek, yüzüne yalan konusmayacak kadar serefli olsaymis.
Yaziklar olsun öyle insanlara.
Biliyorum ne desem bos ama üzülme bosver canim ya :(

Eğer söylerse onu bırakacağımdan korktuğu için gizlemiş ama şimdi ne değişti nereye kadar saklayabilirdi ki. Allaha havale ettim artık O nasıl biliyosa öyle yapsın ne diyim vardır bunda da bi hayır..

öyle üzüküyorumki burdaki kadınlara kendime sana..

ne masum en temiz duygularla seviyoruz birini.. ama sonra sıfıra sıfır elde var sıfır
rabbim yardımcın olsun

sadece yazık diyorum başka ne denirki canım ALLAH çektiklerinden sonra mutluluğu gösterir inşallah sana

iğrenç . Uçkurunu tutamayan adamdan hayır gelmez. Allah sizi korumuş. Şu Erkekler ne midesiz.

Sadece sevgiliniz mi gidiyor sanıyorsunuz, artık ergenliğe giren erkekler bile ilk soluğu orada alıyor,
biz normal karşılamıyoruz ama bunu bütün erkekler normal karşılıyor, gitmeyen yoktur,
Bugün sevgiliniz yaptı, başka gün hayatınızda ki diğer adamda yapacak, temiz erkek çok nadir, bu kadar şaşırmayın

Back
X