- Konu Sahibi ecearya123
Başımdan geçenleri daha önce anlatmıştım sizlere 2 senelik bir ilişkim vardı 1 sene önce ayrılmış ve 2 ay kadar ayrı kalmıştık sevgilim ayrı kaldığımız o dönemde başka bi kızla çıkmış ve öpüşmüştü. Şimdi de öyle bişey öğrendim ki pes artık dedim. Ayrı kaldığımız o dönemde geneleve gidip bi kadınla beraber olmuş ! Hadi başkasıyla çıkmasını öpmesini geçtim böyle iğrenç bişeyi nasıl yapabilir yaa aklım almıyo. Seninle ayrıyken yaptım diyo ama benimle ayrı olması neyi değiştirir. Ben böyle bi insanı nasıl sevmişim inanın utanıyorum onun yaptıklarından öyle bi insanı hayatıma soktuğum için kendimden bile tiksiniyorum. Ben ailesiyle tanışmıştım az kalsın onu da kendi ailemle tanıştıracaktım. Böyle rezil bi insanı nasıl ailemin karşısına çıkarıp benim sevdiğim adam bu diyecektim. Adam değilmiş işte geçte olsa anladım.. Ne kadar seversem seveyim ne kadar pişman olursa olsun isterse ölsün gebersin böyle rezil pislik bi insanla yapamam ben artık. Allah kimsenin karşısına böyle insanlar çıkarmasın Allah kimseyi boş insanlarla oyalamasın. Artık fikirlerinize değil dualarınıza ihtiyacım var. Dua edin tez zamanda bu şoku bu üzüntüyü bu kırgınlığı atlatayım başka hiç bişey istemiyorum..