Boyle bir burun'la estetik olurmuydunuz? [ Resimli ]

nefes almanda da problem varsa yaptır ama sadece estetik içinse değmez kaç gün rakun gibi geziceksin mosmor....tamponlar,komplikasyonlar vs vs...

çoooook takıntılı haline getirmediysen bencede yaptırma, hayır şöle bişey var al bak burnun böyle olacak diyen bi doktor yok, burun delikleri degişiyo, böle bi tuhaf oluyor, insan hemen al bu estetik işte diyebiliyor, insanın yapımı Allah yapımı gibi olmuyor işte, işin kötü tarafı ay ben bunu beğenmedim ctrl+z diye bi seçeneğinde yok :31:

Merhaba arkadaşım olman için çok fala bi sorun yok gibi ama karar tabiki senn istersen bnm albümüme bi bak eski fotom var bende güldüğümde burn dudağıma değcek gibi oluyodu :D nese 2. ayım bitt bitcek :54:

Canım şimdi sen sadece burun fotonu koymuşsun. Yani belki bu burun sana çok yakışıyor bilemiyoruz.
O nedenle böyle sadece bi burun fotosuyla olmaz.
Fakat seni rahatsız ediyorsa ciddi ciddi etrafına bakma yaptır.
Benimde burnum kocamandı ama bana yakışıyordu genede. Herkes ne gerek var ameliyata diyordu.Böylece hep erteledim. Sonra ani bi kararla ameliyat oldum. Şimdi herkes iyiki olmuşsun, eski burnun gargamel gibiydi diyor =)

benim burnum seninkinden daha güzeldi ve 2 sene önce amelıyat oldum oda içinde nefes almamı engelleyen bır problem oldugu ıcın olabıldım yoksa dr amelıyat etmeyecektı ama ben hıc degısmedım zaten burnumun kenarı etrafı felan kesık degıl ucunu hıc degıstırmedı guzel dıye sadece kemerı duzeltıp bıraz kaldırdı kımse anlamıyor bıle yanı bu senı tatmın etmeyecek benı etmedı hala 2 amelıyatı olsam mı ıstedıgım gıbı olmadı bellı olmadı gıbı sorular dolasıyor kafamda ama burunda guzel bı sorun yok aslında o yuzden beklentın cok önemli bence olma derım ama olmak ıstıyosanda amelıyattan korkma cok sıkıntılı degıl sevgiler

Merhaba arkadaşım olman için çok fala bi sorun yok gibi ama karar tabiki senn istersen bnm albümüme bi bak eski fotom var bende güldüğümde burn dudağıma değcek gibi oluyodu :D nese 2. ayım bitt bitcek :54:
nilsot burnun güzel olmuş bencede aynen benim burunda güldüğümde nerdeyse ağzıma değecek offff:2:

bu gargamel durumunu bende yaşadım:S :50: umursamamış gibi görunmeye calısıyordum ama gercekten üzülüyordum alay eder gibi insan güceniyor acıkcası ve işin acı tarafı yakın arkadaslarım tarafından sarfedilmişti... ben burnumu takıntı halıne getırdıgım için belkıde böyle düşünüyorum ama olsam neler degısır olmasam neler degısır diğe bi tart derim canım. mutlu olucaksan benımgibi baya takmışsan kafaya, yaptır bence :46:

olurdum valla ne yalan söyliyim içimde kalıp acaba diceme maddi durumum el verse hemen olurum...

Bırıncıdekı gıbı olsaydı kesınlıkle bende dusunmezdım

Canim ben senin burnunu zaten cok begeniyordum, daha oncede bakmistim resimlerine. Masallah cok guzel bir burun olmus:nazar:

Sanirim yarin oglen, Emre bey'i aricam randevu almak icin.. Yilbasi gibi Turkiyeye gelmeyi dusunuyorum. En azindan bi goruseyim kendisiyle icimde kalmasin:17:

neferalem ve e_61 çok teşekkür ederim kızlar belkide başıma gelen bazı şeylerden dolayı bukadr çok olmak istedim, bi kere aklıma girdimi çıkmaz biliyorum kendimi sadece kendimi oyaladım bu zamana kadar ha olcam olmucam derken dedim artık yeter sıkıldım gidip gelmelerden vee sonunda oldum şimdi diyorumki keşke önceden olsaymışım yan profilden bakmak poz vermek ayrı bi güzel çnkü önceden gördüğüm resimlerde aynlarda hiç hoşuma gitmiyordu ahh özelden bi msj atabilsem neler dicemdee:D dert olmuş içime ohhhh yandan iiyikide olmuşum şimdi bundan sonrası daha önmli dikkat gerekyioo Allahın iznyle ameliyattan çıktım sadece şunu diyebilirim doktorunuzu çok ii seçinb :8:

Back
X