Böyle bir çocuğunuz olsaydı ne yapardınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
laelaelaelaelaeinsan demek böyle katil oluyooooooooo

:Roflol:geleceğin ressamları işte..gökten zembille inmiyorki gerçek sanatçılar.deri koltuklar tinerle temizlenir.tv ye bişey diyemeyeceğim ama en azından kocamın tv yi yenilemek için bir bahanesi kalmayacak en azından:Roflol::teytey:

Hangisinden baslasam diye düsünürdüm;koltuklardan mi,televizyondan mi,yerlerden mi, cocuklardan mi:Roflol:...
Kötü oludu heralde,cocuklarada ciddi bir ceza ayarlardim...
Fotograf cekmek hayatta aklima gelmezdi o kesin...

ay aman of çok kötü ya ama olmuş bir kere çok da sevimli bakıyolar ne yapılırki. o boya kutusunu ortaya bırakana bi şeyler yapmak lazım bence. ama yinede ilk defa görünce insan ağzını 1 karış açıyo ve sonra kocaman bir amaninnnnnnnnnnnnnn.

bende oturur onlarla oyun oynardım... Yaw bu çocuklar ne yapmış mahvetmiş canım evi...

:1shok:önce onlara yermisin yemezmisinklava: sonra sinriden oturur ağlardımsenağlama daha sonrada kendime bakır köy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden bir oda ayırtırdımkafamçokkarıştılaelaelaelaelae

:1shok:önce onlara yermisin yemezmisinklava: sonra sinriden oturur ağlardımsenağlama daha sonrada kendime bakır köy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden bir oda ayırtırdımkafamçokkarıştılaelaelaelaelae

karşılıklı kahvemizi yudumlardık artık

aman allahım ne manzara. ne yapılabilir ki bu durum da olan olmuş zaten . bence çok özgürce bir davranış... temizliği bitirince oturur onun anlayacağı bir dille konuşurdum.

kızlar ya kıyılırmı onlara ama çok kötü bişey yani insan ilk gördüğü anda ne yapıcağını şaşırır ama ben sinirimden gülme krizlerine girerdim

haha allahım korusun gıt anam gıt allah dusmanıma vermesın gıtı guzelım esyalar evın koltuguda benım koltun aynısı bıde derı cıkmaz valaha yazık kadun caza

allahımmmmm hemen kocamı çağırırırm ki birazdan cinnet geçirince çocuğumuzu gözümün önünden alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…