böyle bir derdim olacağını kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi

_sekerpare_

Nirvana
Pro Üye
25 Mart 2010
4.042
3.983
773
50
Ankara
çok düşündüm işin içinden çıkamadım bana bir akıl verin sevgili kk hatunları ...eşim devlet dairesinde çalışıyor Allaha şükür daha yeni bir arabamız oldu.işyeri mesafe olarak evle arası kısa fakat hiçbir vesait yok oraya daha doğrusu araçtan inince 2 km filan yürüme yolu var ve sanayinin içi...şimdi işyerinde bir bayan var eşimi resmen servis şöforü yaptı.aynı mahallede oturuyoruz her sabah alıyor akşam bırakıyor.tabii başka arkadaşları yok öne kuruluyor oohhbu insan evlenip kısa bisüre sonra ayrıldı.yani maaşı tek kendine ait bende diyorumki neden görev gibi hergün sen alıp bırakıyosun .bir tanıdık görmüş o kadınıda hiç sevmem gelmiş bana diyorki eşini gördüm önde bir bayan vardı ...aynı yerde yıllardır oturuyoruz .siz olsanız razı olurmusunuz?kadında hiç çekinme yok sabahın köründe eşimi cepten arıyo benide alırmısın?yaa tammam ben iyi niyetle Allah rızası için aldığını biliyorum eşimin ama kadın sinirimi bozuyor.facede bir profil resmi var kadının sütyen askıları dışarda göğüs dekoltesi ortada eşime dedim ben istemiyorum diye yazık onca yolu yürüsünmü ben seni seviyorum bunu bilmiyomusun çapkın bir adam değilim Allahtan korkarım ilk önce diyor.zaten akşam beş dedinmi evde telefon mesaj face şüphe duyulacak hiçbir hareketi yok adamın.sizce eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmüşmü oluyorum.ama kadın 5 -6 erkekle restorana gidip yemek yemekten yükselme sınavlarına çalışmak için sadece erkek olan meslek mensubu arkadaşlarını eve çağırmaktan çekinmiyor.herkesi bir anne doğurmuş günahını almak istemem ama bu kadar rahatlık rahatsız ediyor beni.bu forumda boşanmış arkadaşlar var sakın beni yanlış anlamasınlar.benim derdim kadının medeni durumu değil .ama kadın bence ağırlığını muhafaza etmeli.ben onun yerinde olsam bu adamın eşinin rızası olmayabilir diye düşünür çekinirim.bir abimiz daha var aynı yerde oturuyoruz ve o da aynı yerde çalışıyor o diğer erkek arkadaşlarını alıyor mesela.bu hatunda bizimkiyle gidip geliyor.ben ültimatomu verince iki gündür mazeret uydurmuş bizimki diğer arkadaşa soruyomuş hatun ne oldu buna niye böyle yapıyor diye ...bu sabah eşim banyodaydı şeytan ara şunu bigüzel benzet dedi ama vazgeçtim .işyerinde yüzyüze bakacaklar diye..ne olur bana bir akıl verin yaa

Şu ana kadar eşinizin yanlış bir hareketini yakalamadıysanız boşuna keyfinizi kaçırmayın.Eşime güvenim sonsuz ama o bayandan şüphe ediyorum diyorsanız,yakın takibe alabilirseniz.

Ay çok sinir bozucu bir durum, okurken ben sinir oldum yaşamış gibi. Bence eşinize söylemişsiniz zaten rahatsız olduğunuzu ama adamcağız da ayıp olur diye açık açık söyleyemiyor tabi kadına iyi niyetinden.Ben olsam şöyle yapardım; eşime ben konuşucam kadınla senin haberin olsun derdim. KAdına da telefonda veya yüzüne sizi arabada gören bazı tanıdıklar gelip bana saçma sapan laflar söylüyor ben böyle bir durum olmadığının farkındayım ama aile huzurumuzu bozuyo mileti susturamıyorum falan gibi cümlelerle açık açık hakaret etmeden alttan zemin hazırlardım heralde. Zaten buna rağmen kadın hala tavrında değişiklik göstermezse o zaman sert tavıra bağlardım kesin. O ne canım bir olur iki olur da hergün hergün hangi kadın olsa rahatsız olur böyle bir durumdan...

haklısın sen yine sakın duruyorsun ben olsam çıngar çıkartırdım
bu hayatta olmaz denilen her şey oluyor malesef kimseye güven olmaz
sen yinede tedbiri elden bırakma eşinede tavrını koy bence bu kadar iyi niyet maraz getirir alimallah

erkeklere kızıyorum ama bunları okuyunca kadınlara da kızıyorum. aslında genelleme yapmak yanlış ama böyle olaylar artık o kadar çok oluyor ki..

insanda bir kere utanma olur. bizim geçen sene bir karşı komşumuz vardı. yeni evlenmişlerdi. sabah karşılaşıyorduk beni bi kaç kez bıraktı. ben de ne olur ne olmaz yanlış anlaşılma olmasın diye onun çıkmasını bekler kendim sonra çıkardım.

biraz anlayışlı olmak gerekiyor. allah kötü düşünceli insanları çıkarmasın karşımıza. sende dikkatli ol bacım. eşinin üzerine fazla gidipte sıkma.

bızım ısyerıdndede benzer mevzu oldu bı abı oglunu okula bıraktıgı ıcın artık servıs deıl aracıyla gelıyor baska bı bayan arkadasta 10-15 senedır oncekı ıs yerınden bıle berı beraber calısmıslar bende oraya verıcem oglumu x le gıderız gelrıız demıs
hemen bır baska arkadasım ne sacmalıyorsun bakalım karısı razı gelecekmı dıyınce fena tartsısmıslardı sen ne demekıstıyorsun dıyekı ne adam oyel bı adam ne kız oyle oynak bı kız en nıhayetınde oglunu o okula vermedı ıyıde oldu
sız cok haklısınız buarada esınız keske bastan yzuvermeseymsı

Öne oturmak ne demek ya? Biraz düşünceli bir insan olsa kesinlikle yapmaz bunu. Edebiyle gelip gidecek insan gider arkaya oturur, öne oturmak ne demek? Bir erkek ve bir bayan aynı mekanda yalnız iseler onlara arkadaşlık edecek üçüncü kişi şeytandır. Kesinlikle müsade etme, nasıl giderse gitsin. Size ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
kadına bak sabah bındıgım otobuste bı arkadasım oluyor hep o bnden baya bı once bındıgı ıcın o oturmus oluyor bn ayakta kalıyorum benı gorunce hemen kalkar yer verır adam bana yer vermesın rahatsız olmasın dıye arka tarafa bıle bakmıyorum bu kadın kendını asmıs valla satın arabayı gerekırse boyle sey olmaz .

Son düzenleyen: Moderatör:
öne oturması şöför görevi görmesin diyedir ama hergün almak zorunda olması güzel değil bence eşinizi güzelce uyarınız ve hoşlanmadığınızı söyleyin zaten sizi seviyorsa ailesine zarar gelmesini istemiyorsa bir daha almayacaktır

Daha okurken böyle oldum...........Konunun tamamını okumadım bile sinirimden.................Hemen yorum yapmak İSTEDim çünkü.........Yaaaa ben çoookkkkkk fena sinir oldum ....Senin yerinde olsam eğer çok kötü şeyler yaşardık kesin..............Çokk çokk sinirlendim şu an.......Bence eşinle düzgünce konuş bu durumu...............

Son düzenleme:
Kendi adıma konuşayım hiç ama hiç hoşuma gitmez bu durum. Öne oturması ayrı ayıp, her gün telefon etmesi ayrı. Eşinize söyleyin bence bıraksın bu âlicenaplığı, kimseye yaptığı iyilik için madalya takmazlar bu hayatta.

arkadaşlar fazla tepkimi veriyorum kaprismi acaba diye düşünüyodum ama bakın hepiniz aynı düşünüyosunuz demekki haklıyım.ben nasıl bir çözüm bulucam yaa dediğim gibi kadına hakaret filan edemem yapımda yok ama konuşsam bu seferde eşim diycekki anlaşıldı sen bana güvenmiyosun ondan böyle yapıyosun şaştım kaldım ne düşüncesiz insanlar var Allahım kafayı yiycem yaa

arkadaşlar konu sahibi çekti gitti biz burda kendi kendimize konuşuyoruz demeyin sakın oğlumun okuluna gitmek zorundayım .vereceğiniz fikirler benim için çok önemli lütfen esirgemeyin gelir gelme z açıcam pc yi sizi seviyorum

En akla yatkın çözüm bu bence de.

Tepkin fazla değil..........Ben olsam sen yine sabırlıymışsın canım.......Eşine şöyle söyle ben her gün bir erkeğin arabasına bininsem , hergün beni arasa sen ne düşünürsün , izin verir misin de...........Kendini senin yerine koysun eşin....... empati kursun birazcık..................

böyle bir şeyi kesinlikle kabul etmezdim. ne münasebet...ne yap et engel ol.

Ne abartması haklısın kesinlik ile. Eşin ile düzgünce konuşmayı denesen bu durumun seni rahatsız ettiğini ona güvendiğini ve bir kadını bir kadının daha iyi bileceğini söylesen sert davranırmı acaba ? Yapısını siz iyi bilirsiniz.

Yanlış anlamasın ağırlığını kullanan boşanmış hanımlar ama bazı boşanan kadınlar var ki bundan sonra hayatımı yaşarım evlenene kadar diye geniş geniş takılıp sevgiliden ziyade yatak arkadaşı ayarlıyorlar ki çevremde gördüğüm için sizin anlattığınız bayan beni de korkuturdu zira zaten sinir etti beni halleri.

esı okadar yolu nasıl yurucek dıyorsa arabayla gıtmesın bır zahmet kendısıde yurusun :S

haklısın tabıkı bı arkadas demıs ya kadını arayın mıllet yanlıs anlıyor dıyın dıye cok mantıklı , bı konusun baktın hala devam edıyor bu sefer dha sert konusursun

benim çalıştığım yerdede bu durum mevcut.ama genelde
2 kişi değil.arabaya 4-5 kişi biniyor.arada bayan varsa da kaynıyor arkaya.
eşiniz kamu kurumunda çalışıyormuş sanırım yanlış anlamadıysam.
o yüzden ben kadınında buna cesaret edebileceğini düşünmüyorum.
sonuçta kadında iş yerini değiştiremeyeceğine göre dedikodudan çekinebilir.
tabi böyle şeyleri herkesi kendimiz gibi düşünerek cevap veriyorum.ben şahsen
kendim bu şekilde zorda da kalsam binmiyorum ama binenler için de bu durumu anormal
karşılamıyorum.ama hergün binenler için demiyorum.hergün gelip gitmek yanlış bence.
işi olur,hava karlı olur,yollar iyi olmaz,rahatsız olur amenna.ama hergün olması ters.
önde oturma olayına gelince, burda iş yerindeki arkadaşlık durumuna göre genelde arkada değil
önde oturuluyor.
ben kadınla konuşmanızı kesinlikle tasvip etmiyorum.eşinizle iş yerinde yüz yüze bakıyorlar.
iş yerinde bu durum duyulursa çok çok ayıp olur.
hani bişey olmuş olsa gidin tabiri caizse rezil edin derim.ama bu durum farklı,kadın işi yüzsüzlüğe vurmuş.
şuanda amacı hem bedavaya hemde rahat rahat gidip gelmek..
kadın eşinizle gelmek isterse,eşiniz işim var direk eve uğramayacağım.ya da sabah oğlumu bırakmam gerekiyor.
sabah başka bir işim var.hergün eşimi bir yere bırakmam gerekiyor.iş yerine ters.
işimiz uzun sürer.siz bence kendiniz gidin gibi bahaneler üretebilir.kadın heralde bu şekilde,eşinizin istemediğini de anlar.
ama kesinlikle siz kadınla konuşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…