- Konu Sahibi _sekerpare_
-
Ay çok sinir bozucu bir durum, okurken ben sinir oldum yaşamış gibi. Bence eşinize söylemişsiniz zaten rahatsız olduğunuzu ama adamcağız da ayıp olur diye açık açık söyleyemiyor tabi kadına iyi niyetinden.Ben olsam şöyle yapardım; eşime ben konuşucam kadınla senin haberin olsun derdim. KAdına da telefonda veya yüzüne sizi arabada gören bazı tanıdıklar gelip bana saçma sapan laflar söylüyor ben böyle bir durum olmadığının farkındayım ama aile huzurumuzu bozuyo mileti susturamıyorum falan gibi cümlelerle açık açık hakaret etmeden alttan zemin hazırlardım heralde. Zaten buna rağmen kadın hala tavrında değişiklik göstermezse o zaman sert tavıra bağlardım kesin. O ne canım bir olur iki olur da hergün hergün hangi kadın olsa rahatsız olur böyle bir durumdan...
arkadaşlar fazla tepkimi veriyorum kaprismi acaba diye düşünüyodum ama bakın hepiniz aynı düşünüyosunuz demekki haklıyım.ben nasıl bir çözüm bulucam yaa dediğim gibi kadına hakaret filan edemem yapımda yok ama konuşsam bu seferde eşim diycekki anlaşıldı sen bana güvenmiyosun ondan böyle yapıyosun şaştım kaldım ne düşüncesiz insanlar var Allahım kafayı yiycem yaa
arkadaşlar fazla tepkimi veriyorum kaprismi acaba diye düşünüyodum ama bakın hepiniz aynı düşünüyosunuz demekki haklıyım.ben nasıl bir çözüm bulucam yaa dediğim gibi kadına hakaret filan edemem yapımda yok ama konuşsam bu seferde eşim diycekki anlaşıldı sen bana güvenmiyosun ondan böyle yapıyosun şaştım kaldım ne düşüncesiz insanlar var Allahım kafayı yiycem yaa
esı okadar yolu nasıl yurucek dıyorsa arabayla gıtmesın bır zahmet kendısıde yurusun :SÖne oturmak ne demek ya? Biraz düşünceli bir insan olsa kesinlikle yapmaz bunu. Edebiyle gelip gidecek insan gider arkaya oturur, öne oturmak ne demek? Bir erkek ve bir bayan aynı mekanda yalnız iseler onlara arkadaşlık edecek üçüncü kişi şeytandır. Kesinlikle müsade etme, nasıl giderse gitsin. Size ne?
haklısın tabıkı bı arkadas demıs ya kadını arayın mıllet yanlıs anlıyor dıyın dıye cok mantıklı , bı konusun baktın hala devam edıyor bu sefer dha sert konusursunarkadaşlar fazla tepkimi veriyorum kaprismi acaba diye düşünüyodum ama bakın hepiniz aynı düşünüyosunuz demekki haklıyım.ben nasıl bir çözüm bulucam yaa dediğim gibi kadına hakaret filan edemem yapımda yok ama konuşsam bu seferde eşim diycekki anlaşıldı sen bana güvenmiyosun ondan böyle yapıyosun şaştım kaldım ne düşüncesiz insanlar var allahım kafayı yiycem yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?