- Konu Sahibi _sekerpare_
-
cudana ben kadın yada erkek suçlu demıyorum durumu hoş bulmuyorum ayrıca kadın açık saçık yazmış konu sahıbı ebn bunada takılmadım lütfen yazdıklarımı saptırma ben tahamul edemem bazı ınsanlar kıskanç değildir bazıları kıskançtır ewt ben normal bulanları anlamıyorum çünkü başıma gelse olay çıkarırım heleki her gun olsa nıye yalan söylıyeyım kendımı olmadığım gıbı bırı olarak göstereyımki ben kadın çok çirkinya otursun dıyemem yanı kadınla derdım yok asıl sorun eşimle olur neden musade edıyorsun çünkü benı eşimin davranışları ılgılendırır aynı şekilde bende böyle bişi yapmaam eşiminde tepkisi benımki gıbı olurNormal bulanlardan biri benim
Is mudahale etmeye kaldiysa adam coktan niyeti bozmus demektir
mudahaleye ne hacet?
Ben de kadin olarak tum kadinlari potansiyel ... olarak gormeyi cok hastalikli bir dusunce olarak goruyorum ...
Arabasina bindigim ve esimin arabaya alip biraktigi kadinlari da hic oyle gormuyorum...
Ama iclerinden bir tanesi beni rahatsiz etseydi, bu durumda direkt esimin davranislarina bakardim.
Digerleri degil de neden o kadin esime karsi farkli davranma cesaretini buluyor Bunu sorgulardim ..
Tam tersi durumlar da oluyor ,
kadin arkadaslarimizdan arabasi olan ve arabasi olmayan erkek arkadaslari ayni guzergaha birakan kadin arkadaslarimizda var
Bu defa da kadin arabaya erkek atti diye mi dusunulecek ?
Her konumda kadin suclu, tabi erkekler ak pak !
bilmiyorum hiç çalıştın mı. ben evlenmeden önce senelerce çalıştım şimdi tüp bebek için uğraşıyorum bırkatım çalışmayı. daha önce dediğim gibi insanlar ekmeklerinin derdinde oluyolar çalışırlarken. herkes kafayı bi fırsatını bulsam da aldatsam diye bozmadı. eğer kocaların nefsi bu kadar çabuk raydan çıkıyosa at gözlüğü takıp yollamamız lazım heryere. benim güvenmediğim adamla işim ne? o zaman sürekli sinir sahibi olmam lazım. benim 2. evliliğim. ilk eşimden ayrıldığımda bana da işyerimden bi arkadaşı yardım etti ev ararken vs. karısıyla da çok görüştüm sonra. karı koca birer pırlantaydılar ama bana karısı hiç bmi zaman aman bu kadın da boşandı neyin nesidir kocama bela mı olur demedi. tanıdı beni ve öyle verdi kararını. başka türlüsü artniyet ve fesatlıktır bana göre.arabayı parçalarım yınede ızın vermem hatta bırkere olsa bıle çok bozulurum çünkü ben asla böyle bişi yapmam doğru olanda budur okadar medenileşemedim kadın isterse tepeden tırnağa kapalı olsun yınede ızın vermem ne munasebetya allah bılır arabaya senden çok bınıyor o kadın ben okuyunca sınır oldum eşininde tamam alırım demesını normal bulmuyorum bilmiyorum ama engel olmalısın
illa bişiler başlayıncamı mudahale etmek gerekıyor normal bulanları cıdden anlamıyorum
bilmiyorum hiç çalıştın mı. ben evlenmeden önce senelerce çalıştım şimdi tüp bebek için uğraşıyorum bırkatım çalışmayı. daha önce dediğim gibi insanlar ekmeklerinin derdinde oluyolar çalışırlarken. herkes kafayı bi fırsatını bulsam da aldatsam diye bozmadı. eğer kocaların nefsi bu kadar çabuk raydan çıkıyosa at gözlüğü takıp yollamamız lazım heryere. benim güvenmediğim adamla işim ne? o zaman sürekli sinir sahibi olmam lazım. benim 2. evliliğim. ilk eşimden ayrıldığımda bana da işyerimden bi arkadaşı yardım etti ev ararken vs. karısıyla da çok görüştüm sonra. karı koca birer pırlantaydılar ama bana karısı hiç bmi zaman aman bu kadın da boşandı neyin nesidir kocama bela mı olur demedi. tanıdı beni ve öyle verdi kararını. başka türlüsü artniyet ve fesatlıktır bana göre.
Canım Allah korusun ama eşin iyi yapmıyor.İnsan bu her an şeytan kandırabilir yoldan çıkarabilir .Eşinle daha ciddi konuş rızanın olmadığını söyle.Allah korusun aldatmalarda böyle başlıyor.taviz tavizi doğuruyor.zaten islami açıdanda sakıncalı bir durum.bunlara göz yumdukça noormal bieymiş gibi geliyor.Bir bayanla Bir erkek yanlız başına kalınca üçüncü kişi şeytandır .bunu unutma eşinle git konuş[/QUOTE
o zaman çalışmayalımda es kaza kadın erkek başbaşa kalır ofiste allah muhafaza hemen şeytan karışır da birbirlerinin üstünde bulurlar kendilerini bunlar neyin kafası bi ben çözemedim heralde
inşallah canım sağol:)ewt çok çalıştım ama asla bınmezdım kımsenın arabasına yürüsem genede bınmezdım aldatıcam dıyen erkek herşekılde yapar bunuda bılıyorum ama olmazya ben tasvıp etmıyorum edemıyorum neden tuhaf gelıyor sıze normal gelıyor olabılır bana gelmıyor napayım düşünüyorum yok yanı hatta konuyu okurken bıle sınırlendım
bu arada inş. tedavıden olumlu sonuç alırsınız
Canım Allah korusun ama eşin iyi yapmıyor.İnsan bu her an şeytan kandırabilir yoldan çıkarabilir .Eşinle daha ciddi konuş rızanın olmadığını söyle.Allah korusun aldatmalarda böyle başlıyor.taviz tavizi doğuruyor.zaten islami açıdanda sakıncalı bir durum.bunlara göz yumdukça noormal bieymiş gibi geliyor.Bir bayanla Bir erkek yanlız başına kalınca üçüncü kişi şeytandır .bunu unutma eşinle git konuş[/QUOTE
o zaman çalışmayalımda es kaza kadın erkek başbaşa kalır ofiste allah muhafaza hemen şeytan karışır da birbirlerinin üstünde bulurlar kendilerini bunlar neyin kafası bi ben çözemedim heralde
bir arada çalışmakla arabada hergun gıdıp gelmek çok farklı ayrıca bu çok rahatlık ısteyen bişiya ben arayamam hergun elin adamını benıde alıver dıye bıkere bu davranış olarak hoş değil zaten olayı hemen başka yerlere çekmeyın
ya allah aşkına bu durumu savunanalar araya bılecekmısını böyle her gun benide al dıye
çok düşündüm işin içinden çıkamadım bana bir akıl verin sevgili kk hatunları ...eşim devlet dairesinde çalışıyor allaha şükür daha yeni bir arabamız oldu.işyeri mesafe olarak evle arası kısa fakat hiçbir vesait yok oraya daha doğrusu araçtan inince 2 km filan yürüme yolu var ve sanayinin içi...şimdi işyerinde bir bayan var eşimi resmen servis şöforü yaptı.aynı mahallede oturuyoruz her sabah alıyor akşam bırakıyor.tabii başka arkadaşları yok öne kuruluyor oohhbu insan evlenip kısa bisüre sonra ayrıldı.yani maaşı tek kendine ait bende diyorumki neden görev gibi hergün sen alıp bırakıyosun .bir tanıdık görmüş o kadınıda hiç sevmem gelmiş bana diyorki eşini gördüm önde bir bayan vardı ...aynı yerde yıllardır oturuyoruz .siz olsanız razı olurmusunuz?kadında hiç çekinme yok sabahın köründe eşimi cepten arıyo benide alırmısın?yaa tammam ben iyi niyetle allah rızası için aldığını biliyorum eşimin ama kadın sinirimi bozuyor.facede bir profil resmi var kadının sütyen askıları dışarda göğüs dekoltesi ortada eşime dedim ben istemiyorum diye yazık onca yolu yürüsünmü ben seni seviyorum bunu bilmiyomusun çapkın bir adam değilim allahtan korkarım ilk önce diyor.zaten akşam beş dedinmi evde telefon mesaj face şüphe duyulacak hiçbir hareketi yok adamın.sizce eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmüşmü oluyorum.ama kadın 5 -6 erkekle restorana gidip yemek yemekten yükselme sınavlarına çalışmak için sadece erkek olan meslek mensubu arkadaşlarını eve çağırmaktan çekinmiyor.herkesi bir anne doğurmuş günahını almak istemem ama bu kadar rahatlık rahatsız ediyor beni.bu forumda boşanmış arkadaşlar var sakın beni yanlış anlamasınlar.benim derdim kadının medeni durumu değil .ama kadın bence ağırlığını muhafaza etmeli.ben onun yerinde olsam bu adamın eşinin rızası olmayabilir diye düşünür çekinirim.bir abimiz daha var aynı yerde oturuyoruz ve o da aynı yerde çalışıyor o diğer erkek arkadaşlarını alıyor mesela.bu hatunda bizimkiyle gidip geliyor.ben ültimatomu verince iki gündür mazeret uydurmuş bizimki diğer arkadaşa soruyomuş hatun ne oldu buna niye böyle yapıyor diye ...bu sabah eşim banyodaydı şeytan ara şunu bigüzel benzet dedi ama vazgeçtim .işyerinde yüzyüze bakacaklar diye..ne olur bana bir akıl verin yaa
cudana ben kadın yada erkek suçlu demıyorum durumu hoş bulmuyorum ayrıca kadın açık saçık yazmış konu sahıbı ebn bunada takılmadım lütfen yazdıklarımı saptırma ben tahamul edemem bazı ınsanlar kıskanç değildir bazıları kıskançtır ewt ben normal bulanları anlamıyorum çünkü başıma gelse olay çıkarırım heleki her gun olsa nıye yalan söylıyeyım kendımı olmadığım gıbı bırı olarak göstereyımki ben kadın çok çirkinya otursun dıyemem yanı kadınla derdım yok asıl sorun eşimle olur neden musade edıyorsun çünkü benı eşimin davranışları ılgılendırır aynı şekilde bende böyle bişi yapmaam eşiminde tepkisi benımki gıbı olur
inşallah canım sağol:)
Yok hani demissin ya mudahale diye ,
mudahale ettirecek durum varsa bu mudahaleye ne gerek var diye dusundum .
Asil erkegin mudahale edilecek durumu yaratmamasi lazim .
Onunu kapamasi lazim .
yoksa benim mudahalemle bir durur iki durur ucuncu de yapacagini yapar o anlamda soyledim ...
Cunku bak arabaya biniyorum,
evimin oraya gelince iniyorum ,
ayni sey esim icin de gecerli arabaya aliyor nerede inecekse indiriyor
herkes adapli sekilde davrandiktan sonra sorun edilmez bana gore de ...
Sahsi dusuncem bu benim
Ama arabaya binen her kadinin da bu sekilde gorulmesi zihniyet meselesi sanirim ...
fakat dedigim gibi bir erkek arkadasimin tavri beni rahatsiz etse kendimi sorgularim ,
ayni sekilde esimin arabasina binen kadinlardan bir kisinin davranislari rahatsiz etse, esimin davranislarini sorgularim
olay artık araba olayı diil ki benim alıntı yaptığım mesajda . her yalnız kalan kadınla erkeğin arasında şeytan arayan bi bakış açısı var o mesajda. bana göre korkulacak bi bakış açısı bu. çünkü bu zihniyetle yanımızda erkek olmadan sokağa da çıkmamak lazım, işi gücü bırakıp eşlerimizden başka kimseyle muhatap olmamız lazım.bir arada çalışmakla arabada hergun gıdıp gelmek çok farklı ayrıca bu çok rahatlık ısteyen bişiya ben arayamam hergun elin adamını benıde alıver dıye bıkere bu davranış olarak hoş değil zaten olayı hemen başka yerlere çekmeyın
ya allah aşkına bu durumu savunanalar araya bılecekmısını böyle her gun benide al dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?