böyle bir derdim olacağını kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi

Normal bulanlardan biri benim

Is mudahale etmeye kaldiysa adam coktan niyeti bozmus demektir
mudahaleye ne hacet?

Ben de kadin olarak tum kadinlari potansiyel ... olarak gormeyi cok hastalikli bir dusunce olarak goruyorum ...

Arabasina bindigim ve esimin arabaya alip biraktigi kadinlari da hic oyle gormuyorum...

Ama iclerinden bir tanesi beni rahatsiz etseydi, bu durumda direkt esimin davranislarina bakardim.
Digerleri degil de neden o kadin esime karsi farkli davranma cesaretini buluyor Bunu sorgulardim ..

Tam tersi durumlar da oluyor ,
kadin arkadaslarimizdan arabasi olan ve arabasi olmayan erkek arkadaslari ayni guzergaha birakan kadin arkadaslarimizda var

Bu defa da kadin arabaya erkek atti diye mi dusunulecek ?

Her konumda kadin suclu, tabi erkekler ak pak !

canım kusura bakma ama bu kadın bence giderli. bende boşandım. evime 5 dk da oturan erkek iş arkadaşım var arabayla giden gelen hiiç işim olmaz ama. rahatsızsa çalışmasın. eskisinden daha dikkatliyim. eskiden sorardım kız arkadaşınızla durumlar nasıl flan diye. şimdi asla girmiyorum özel hayatına ki yanlış anlamasın aranıyormuş gibi olmayayım diye. bütün erkeklere karşı böyleyim ama. küçüklere bana abla diyin diye mesaj veriyorum. büyüklere/yaşıtlarımada özel hayat muhabbeti yapmıyorum. eşine de güvenmelisin ama bence. açık açık söylesin rahatsız oluyor eşim diye. yada dışarıdan hoş karşılanmıyor akrabalarımızdan duyum aldık sorun yaşamak istemiyoruz diye. o kadun gidecek kadar rahatsa sizde söyleyecek kadar olmalısınız bence..

cudana ben kadın yada erkek suçlu demıyorum durumu hoş bulmuyorum ayrıca kadın açık saçık yazmış konu sahıbı ebn bunada takılmadım lütfen yazdıklarımı saptırma ben tahamul edemem bazı ınsanlar kıskanç değildir bazıları kıskançtır ewt ben normal bulanları anlamıyorum çünkü başıma gelse olay çıkarırım heleki her gun olsa nıye yalan söylıyeyım kendımı olmadığım gıbı bırı olarak göstereyımki ben kadın çok çirkinya otursun dıyemem yanı kadınla derdım yok asıl sorun eşimle olur neden musade edıyorsun çünkü benı eşimin davranışları ılgılendırır aynı şekilde bende böyle bişi yapmaam eşiminde tepkisi benımki gıbı olur

Son düzenleme:
bilmiyorum hiç çalıştın mı. ben evlenmeden önce senelerce çalıştım şimdi tüp bebek için uğraşıyorum bırkatım çalışmayı. daha önce dediğim gibi insanlar ekmeklerinin derdinde oluyolar çalışırlarken. herkes kafayı bi fırsatını bulsam da aldatsam diye bozmadı. eğer kocaların nefsi bu kadar çabuk raydan çıkıyosa at gözlüğü takıp yollamamız lazım heryere. benim güvenmediğim adamla işim ne? o zaman sürekli sinir sahibi olmam lazım. benim 2. evliliğim. ilk eşimden ayrıldığımda bana da işyerimden bi arkadaşı yardım etti ev ararken vs. karısıyla da çok görüştüm sonra. karı koca birer pırlantaydılar ama bana karısı hiç bmi zaman aman bu kadın da boşandı neyin nesidir kocama bela mı olur demedi. tanıdı beni ve öyle verdi kararını. başka türlüsü artniyet ve fesatlıktır bana göre.

bu arada benimse eski eşim evli bir arkadaşını bırakıyordu böyle. üstelik akdın evli. sabaha rıyormuş geç kaldım alırmısın dedim sakın bi daha olmasın. mırın kırın etti ama almadı sonra. böyle kadınlara da sinir oluyorum ben. bu ne rahatlık.

Zaten yaptığımız yanlışları göz ardı ede ede normalleşiyor.hiç normal bi durum değil.peygamber efendimiz zamanında sahabenin biri kötü bi kadının evinin önünden geçermiş yani yolunun üzerindeymiş kadın bir gün evine çağırmış oda bir adım atmış içeri girecekken Allahtan korkusundan vefat etmiş .İnsanlar bu hassasiyetlerle yaşasalar ,yanlış olan şeyler normal gelmeye başlamaz ,herkezde huzurlu olur.

Bazı arkadaşlar benim yazdığıma karşılık sen direkt kadınla konuşma demiş, düşündüm de haklılar olay daha çok büyüyebilir ve çirkinleşebilir. Bence eşine söyle mahalleden böyle böyle söylentiler geliyo, neden hergün eşinle gidiyo o kadın falan diyolar de ne bileyim milletin dikkatini çekmiş falan rahatsız oluyorum diye eşin zaten ondan sonra elinden geldiğince kendi bahaneleriyle uzak durmaya çalışacaktır merak etme :) evet kadın kötüleyemeyiz hiçbirimiz ortada birşey yokken ama evli bayan açısından rahatsız edici bir durum ailede huzursuzluk yaratıyorsa illa bişey olması gerekmiyor bence bitirlmesi gereken bir olay...

ewt çok çalıştım ama asla bınmezdım kımsenın arabasına yürüsem genede bınmezdım aldatıcam dıyen erkek herşekılde yapar bunuda bılıyorum ama olmazya ben tasvıp etmıyorum edemıyorum neden tuhaf gelıyor sıze normal gelıyor olabılır bana gelmıyor napayım düşünüyorum yok yanı hatta konuyu okurken bıle sınırlendım

bu arada inş. tedavıden olumlu sonuç alırsınız

inşallah canım sağol:)

tatlım ınsanlarda artık ar namus utanma sıkılma kalmamış...bu kadınında amacı bellı.eşini ayartmak.duzgun bı ınsan evlı bı adamı sabahtan arayıpta benıde al demez.allah eşinide dogru yoldan ayırmasın ama eşinide uyar bırdaha arabayla goturmemesı ıçın.bırıkı sabret sonrada baktın olacagı yok kadını ara bı guzel benzet.terbıyesız ınsanlar.ay ben cok sınırlenıyorum boylelerıne ya..ar damarı yırtılmışmı derler ne derler.oyle bunlar.ne evlı bılırler ne yuvası yıkılacak....

Kimisine göre normal kimisine göre anormal
Çok doğal, herkesin fikri aynı olacak diye birşey yok

Ben konu sahibi kadar rahatsız olsam
Eşimle muhatap olurum, başkasıyla değil
Gerekeni de eşim yapmalı bu durumda, her telefona tamam demek zorunda değil nasılsa

Kadın arıyor veya öne oturuyor diye topa tutmaya gerek
Bu adam hayır demeyi bilmiyorsa Ayşe gider Fatma gelir

Yok hani demissin ya mudahale diye ,
mudahale ettirecek durum varsa bu mudahaleye ne gerek var diye dusundum .
Asil erkegin mudahale edilecek durumu yaratmamasi lazim .
Onunu kapamasi lazim .
yoksa benim mudahalemle bir durur iki durur ucuncu de yapacagini yapar o anlamda soyledim ...

Cunku bak arabaya biniyorum,
evimin oraya gelince iniyorum ,
ayni sey esim icin de gecerli arabaya aliyor nerede inecekse indiriyor
herkes adapli sekilde davrandiktan sonra sorun edilmez bana gore de ...

Sahsi dusuncem bu benim

Ama arabaya binen her kadinin da bu sekilde gorulmesi zihniyet meselesi sanirim ...

fakat dedigim gibi bir erkek arkadasimin tavri beni rahatsiz etse kendimi sorgularim ,
ayni sekilde esimin arabasina binen kadinlardan bir kisinin davranislari rahatsiz etse, esimin davranislarini sorgularim

Eğer kadınla kişisel bir sorununuz yoksa gayet normal bir durum bu...
Bizim site E-5 e uzak, sabahları eşim de, işine arabasıyla giden diğer komşularımız da kendileriyle aynı saattlerde çıkanları uygun biryerlere bırakıyorlar, hiçbir zaman aklıma kötü bir şey gelmedi.
mesela üst katımdaki bayan her gün karşı komşusu olan adamı metrobüs durağına bırakıyor, adam karşıda çalıştığı için metrobüsü kullanıyor...
ön koltuğa oturmak da nezakettendir, görgü kuralıdır, arkaya oturursanız aracı kullanana özel şöförünüz muamelesi yapmış olursunuz...
o yüzden çok olağan geldi bana, ama diyorum ya kadından hoşlanmıyorsunuzdur ve eşinizin ona yardım etmesine karşısınızdır o ayrı...

İlk okuduğumda aslında çok da anormal gelmemişti. Aynı yere giderken bir bayanı bırakıverecekti. Ama düşününce her gün tekrarlanan bu olayın yanlış anlaşılmaya müsait ve rahatsız edici olduğunu gördüm. Uygun değil bence. Yanlarında biri daha olsaydı sorun olmazdı.

Yine de bayanın hal ve hareketlerine bakıp eyvah bu dul kadın eşimi ayartacak diye kıyametleri kopartmayın, eşinize de gereğinden fazla müdahale etmeyin. Uygun olmadığını, razı olmadığınızı söyleyin. Eşiniz de anlayacaktır zaten

zaten ilk önce benı benıde al dıye araması deli eder ayrıca istememya eşimin yanında başka bı kadın hasta değil yaşlı değil öncesınde ne yapıyormuş yıne gıtsın öyle kkda hiç bir konuda bukadar sert olmamıştım başıma gelcemi var nedır inşallah gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…