böyle bir derdim olacağını kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi

haklısın tabıkı bı arkadas demıs ya kadını arayın mıllet yanlıs anlıyor dıyın dıye cok mantıklı , bı konusun baktın hala devam edıyor bu sefer dha sert konusursun

Konu sahibinin anlatımına göre söylüyorum anlatılan kadın bu durumu lehine çevirebilir konu sahibinin eşine ters konuşabilir çirkeflik yapabilir konuşmak bence daha kötü sonuçlar çıkartabilir.

eşinize de bu durumu,ona güvendiğinizi söyleyip,
geçen bir tanıdığınızın sizi o bayanla arabada
gördüğünü,laf çarptığını,başka birininde gördüğünü ve o tanıdığınıza
laf söylediğini diyebilirsiniz.

Son düzenleme:
KESİNLİKLE HAKLISIN!!!

ben eşimin yanına dişi sinek dahi yaklaştırmam.ayrıca da madem Allah korkusu olan bir eşiniz var dînî açıdan da evli bir erkekle bekar bi kadının kapalı bi ortamda yanlız bulunmalarının hiç doğru olmadığını biliyodur.

sen saf mısın canım buna ateşle barut derler hemenn hemenn boz o işi gerekirse düşman olsunlar bu adam senin sevgilin değil kocan ben olsam çıldırırdım neler neler duyuyoruz bu konularda asla iyi niyetli olma kadınlar az şeytan değil bildiğimiz gibi

kadın bu kadar rahatmış maşallah
ben olsam asla izin vermem
konusunu dahi açtırmam
sen işe giderken eşin izin verirmi başkasının arabasına binmene
bu açından düşün deyip son noktayı koy derim.

Can sikici bir durum canim, bian önce müdahale etki haddini bilsin.yoksa basina bela olabilir ama kibarca konuski inatlasmasin.anlamiyorum bi insan bi düşünür biraz yani.bak bugun oglumu okula getirmek icin vasita bulamdim havada soguktu biraz komsum dedikiseni esim.biraksi bisey olmaz sonrada alir dedi.ama ben nazikce tesekkur edip geri cevirdim bi ihtiyac olursa ararim dedim.eaim gwc gitti o birakti giderkende bebk arabisiyla gitcem.20dk yürüyüp otubuse bincem.hayir niye adami rahatsiz edim diye dusundum kendimce.bide cocugum olcak dusun o arabada olsun yinede bi goren olsa belki yamlos anlicaklar dimi.hanimi teklif etti oysaki.insanda biraz rahatsizlik duygusu olmasi herekir bence.

Ben olsam bende razı gelmezdim!
Hem sanki eşin orda çalışmıyor olsaydi, o bayan nasıl gidip gelmeyi düşünüyordu?
İşte, fars etsinki şimdide durum aynen öyle, nasıl gidip gelecekse şimdide öyle gidip gelsin.

Bazı kadınlarda nasıl bu kadar rahat anlamiyorum! Hele kocalar?
Biz eyer başkasının arabasina binip, işe gitsek.. kiyamet kopar

Son düzenleyen: Moderatör:

Kizlar msj gitmedimi.test test

2 km yürüme mesafesi var ve araç gitmiyo diyosun. bence eşin namuslu adam yazdıklarından onu anladım. seni aldatıcak bi adama hiç benzemiyor. bu insanlar birlikte çalışıyo kadını erkeği bitmiş o noktada herkes ekmek parasında. ben bu kadar sinir olmam kocama güveniyosam.

İki ucu b.klu değnek

gönlüm bir kadının o kadar yolu gitmesine de razı gelmezdi
ama dediğiniiz gibi bu kadar rahat bir kadınla her gün ama hergün eşimi yollamaya da razı gelmezdi

kendimi kötü hissederdim kadını yürütünce ama eşimi de hergün yollamazdım
kimsenin şöförü değilsiniz

Ateşle barut yanyana durmaz derler.
Ne luzum var buna , eşiniz mecbur mu ona servis çekmeye.
Asla kabul etmezdim
Mahallede dedikodu çıktı , yanlış anlaşılma olmasın sende zorda kalma , başka bir çözüm bulun demek lazım.

bi senin eşinde mi araba var? hergün başka biri alıp bıraksa olmuyo mu? neden sürekli senin eşin yani o kısım biraz gıcık eder insanı

ben kendi akrabalaarımın arabasına bile binerken çekiniyorum bırak yabancı bir adamın arabasına hergün hergün bir de arayarak....bence ne kadar iyi niyetli olsakta binmemeli.hem de ön koltuğa.ha eğer bunlar yakın arkadaşsa sürekli ailece görüşüyorsanız falan iş değişir.bence herkese iyilik yapılmaz yarın öbürgün bir maraz çıkar...

Acikcasi ben durumu garip karsilamadim
Cunku yeri geliyor esim de bayan arkadaslarini arabaya aliyor,
yeri geliyor biz de erkek calisma arkadaslarimizin arabasina biniyoruz ...
Gidilecek guzergah ayniysa bunda bir arniyet aramiyoruz ...
Hatta esim nobettiyse, isi varsa, beni alamayacaksa kendileri sorarlar esin gelmeyecekse birakalim diye ...

Ayrica evet aynen bahsettiginiz gibi hergun beraber gelip gidenler de var
Bir tanesi de sizin verdiginiz ornege birebir uyuyor.
Esinden bosanmis bir kadin ve evli erkek her gun beraber gelip gidiyorlardi
Sonra kadin araba aldi kendisi gelip gidiyor ....

Bu durum bizler tarafindan garip karsilanmiyor
dedigim gibi bazen bizler de yapiyoruz
buraya kadar sorun yok ...

Ancak bir kadin hisseder,
eger kadin ozellikle esinizle gidip gelmeyi baska bir amac icin arac olarak kullaniyorsa, orda bir durmak gerek.
Fakat bundan da kimsenin gunahini almadan emin olmak gerek ...

Bu nedenle kadina degil esinize ayar verin bence.
Siz istemiyorsaniz kadina soyleyecek olan siz degil esinizdir...

Son düzenleme:
Ben özel mevzuları geçtim çünkü kocan ıyı nıyetlı ve temız bir adam belli
bir kere senın eşinin arabası servis değil,su da yakmıyo,hergün onu götürüp getirmek zorunda değil,kocanamı güvenıyor da çalışıyor??
1 gün olur,2 gün olur ama hergün hergün,bir de eşin mecburmuş gibi onu cepten arayarak..ne yüzsüzmüş...

arkaya otursa bir dert,öne otursa bir dert evet zaten onun arabaya binmesi dert zaten başlı başına..
erken yada gec gitmeyı denesin eşin bir süre işe,yada telefonlarına bakmasın,yada hergün bir mazeret uydursun bence acık acık eşim rahatsız oluyor diyemiyorsa..

rahatsız olmakta son derece haklısın,ama yıne de eşinin üzerine fazla gitme,adam belli ki ıyılık yapmak ıstıyor ama ıyılıkten maraz doğar ve ıyılık bir süre sonra görevin,mecburiyetin olur.....güzel güzel konuş eşinle..

tam da buna benzer bir şey benim başıma geldi.. benimkinde kız bekardı. vesselam kıyameti kopardım.."gitmeyeceksinnnn onunla!!!!"dedim. bul bahanesini, gitme, geç çık falan dedim. inan bu işler Allah korkusuna bakmıyor. insan nefsi diye bir şey var. kadınla asla muhatap olma senin birinci dereceden muhatabın eşin. net olarak onla hallet işini.

Sürekli kadın şöyle böyle demenizi doğru bulmadım
Kadının nasıl olduğu sizi ilgilendirmez, hayat onun hayatı
Eşiniz de madem çok mükemmel güveniniz tam boşuna kendi kendinizi yemeyin o zaman.

Ben olsam kadına bu kadar veriştirmem, eşim her defasında tamam gelirim diyorsa buna bozulurum
Ben burda eşek başı mıyım derim yani

Kadın madem bize ters biri, bırak kendi gitsin. Öncesinde nasıl gidiyormuş işe derim.
Eşin yumuşak yüzlü olmasa o kadın ne hergün arar, ne gider öne kurulur yani

Eşiniz en azından kadına:" arkada oturursan daha iyi olur, önde oturmanız doğru değil" diyio baştan hafif sert olsaydı, kadın da ayağını denk alırdı. Önde oturması rahatlığından.
Arabayı ben kullanıyorum. İş dönüşü bazen iş arkadaşlarımda arabama binerlerdi. Bikeresinde iş arkadaşım (erkek ve bekar) önde oturdu. İlk kez yapmıştı aslında, arabada kimse olmasa bile hep arkada otururdu. Biz işten dönerken eşim aradı, "benim de işim bitti, gel beraber gidelim" dedi. Arkadaşım birden rahatsız oldu. Hiçte yapmazdım , keşke yine arkaya binseydim filan dedi. Ben rahat ol dedim. Eşimin çalıştığı yere gidince arkaya geçersin dedim. Ama çocuk öyle utanmışki, lütfen arabayı durdur ben ineyim dedi.
Yani erkek erkekken bu kadar dikkat ediyor, bayanın daha fazlasını yapması gerek

arabayı parçalarım yınede ızın vermem hatta bırkere olsa bıle çok bozulurum çünkü ben asla böyle bişi yapmam doğru olanda budur okadar medenileşemedim kadın isterse tepeden tırnağa kapalı olsun yınede ızın vermem ne munasebetya allah bılır arabaya senden çok bınıyor o kadın ben okuyunca sınır oldum eşininde tamam alırım demesını normal bulmuyorum bilmiyorum ama engel olmalısın

illa bişiler başlayıncamı mudahale etmek gerekıyor normal bulanları cıdden anlamıyorum

bence şüphe duyulcak birşey yoksa bukadar takmayın.. içinizde yasayın... arasıra sizde gidin öne kurulun birlikte alın o kadını... senide arada bi görsün... binsin arkayaa .... ve arasırada eşin eşimle bir işim var onu bırakıacam bugün seni alamam felan desin. yani hergün hergün sürekli vıç vıç olunmaz

Canım Allah korusun ama eşin iyi yapmıyor.İnsan bu her an şeytan kandırabilir yoldan çıkarabilir .Eşinle daha ciddi konuş rızanın olmadığını söyle.Allah korusun aldatmalarda böyle başlıyor.taviz tavizi doğuruyor.zaten islami açıdanda sakıncalı bir durum.bunlara göz yumdukça noormal bieymiş gibi geliyor.Bir bayanla Bir erkek yanlız başına kalınca üçüncü kişi şeytandır .bunu unutma eşinle git konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…