- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
- Konu Sahibi SekerAnnee
-
Kziima bakinca ve karnimdakini dusununce simdi boyleyse bunlar buyunce ne olacak diyorum inanin cok korkuyorum dunya o kadar kotu ki? Ulke kotu demissiniz ben yurtdisindayim inanin burasida cok fena insanlar cok acayip insanlarin icine sanki seytan kacmis gibi. Allahim cocuklarimiza dogru yolu gostermemizi nasip etsin. Cok fazla dusunmeyin olur bizim 2.5 sene olmadi sonra dusunmeyi biraktigim noktada hamile oldugumu ogrendim
Aynısını dün sabah eşime ben söyledim. Biraz da gücendi sanırım; "çocuk gibi konuşma" dedi... İnsanlığa inancımı yitiriyorum. Ne kadar yaşayacağıma ya da ne vakit düşüp öleceğime dair hiçbir bilgim yok. Ölüp gidip, arkamdan şu koskoca cehennem topunda bir masum bırakmaktan çok korkuyorum.Önceki konulardan beni bilenler bilir, 1 yıllık evliyim çocuğum hala olmadı çok istiyordum, her ay bir umut bekliyordum ama olmadı, neyse sonra doktora gittim hormon testleri yaptırdım.. Sonuçları bu pazartesi doktora götüreceğim.. Ama inanır mısınız artık doktora falan gidesim yok şu son olaylar beni baya derinden sarstı.. Bugün eşime de diyorum ben çocuk falan istemiyorum iki kişi yaşlanıp gidelim bu dünyadan diyorum.. Hiç istemiyorum bir anda kaçtı o istek benden.. Bu dünyanın artık düzeleceğine inanamıyorum her geçen gün her şey daha kötüye gidiyor, kıyamet yaklaşıyor sanırım.. Allah sonumuzu hayır etsin.. Öyle dertleşmek istedim arkadaşlar..
Herkes kendi kaderini yaşar. ...sizin evladınız da olsa....
Belki de dünyayı değiştirecek birini doğuracaksınız.....bunu bilemezsiniz....
Doğurdum bir kızım var dünyaya, etrafına değer katacak bir birey olarak yetiştirmeye çalışıyorum, şimdi 6 haftalık hamileyim kardeşini de öyle yetiştireceğim ve bunun benim sorumluluğum olduğunu düşünüyorum....
Dünyanın varolduğundan beri pis bir yer olduğunu ve bunu kimsenin değiştiremediğini anladığım gün idealistliği bırakıp hayatımı daralttım....kendi küçük dünyamda dürüst, ahlaklı, insan kalmaya çalışıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?