- Konu Sahibi SekerAnnee
-
Bu soruyu oğlu askerde şehit olmuş bir anneye, ya da kızı tecavüze uğramış bir anneye sor bakalım ne cevap alacaksın?Allah aşkına ger ASkere giden ölüp her kız çocuğu tecavüze uğruyor gibi konuşmak size ne kazandırıyor bilmiyorum ki
Ben kimse şehit olmuyor kimse twcavüze uyğruyor demedim olayları ajite etmeyin benim üzerimden. Sokağa çıkan her erkle şehit her kız tecavüz mağduru muBu soruyu oğlu askerde şehit olmuş bir anneye, ya da kızı tecavüze uğramış bir anneye sor bakalım ne cevap alacaksın?
Ben kimse şehit olmuyor kimse twcavüze uyğruyor demedim olayları ajite etmeyin benim üzerimden. Sokağa çıkan her erkle şehit her kız tecavüz mağduru mu
Ayni sebeplerle 6 yil cocuk yapmadım, sonrasinda biraz da plansiz oldu, simdi kafayi yiyorum onu nasil koruyacagimi dusunmekten.
2 gundur ise iyice sarsildim, katiller aramizda, gunluk hayatimizda bakkal, şoför, ogretmen vs gezen tipler hadi meydanlara diyince karpuz keser gibi insan kesebiliyormus bir kez daha gorduk. Bu dunyaya cocuk getirilmez, bu ulkeye hic getirilmez.
Her erkek şehit her kız tecavüz mağduru değil, ama mutlaka birilerinin çocukları onlar. Birileri de o çocukların annesi. İleride bizim çocuklarımızın, Allah korusun, başına gelmeyeceği ne malum...
Keşke dün hiç facebooka girmeseydim. O ışid tipli insanlarla aynı ülkede yaşıyoruz, aynı caddelerden geçiyoruz. O asker çocukların yüzleri gözlerimin önünden gitmiyor...
Maalesef çoğumuz ayni durumdayiz, bu ulkenin gelecegine dair son umutlarimi kaybedeli çok olmustu ama insanlarin birbirlerini bu sekilde katledebileceklerini ben bile dusunemezdim.
Hayatini kaybedenler birileri icin sadece istatistiki veri, ama git bir de o ailelere sor. Hicbir seyden habersiz evladinin korku dolu gozlerle etrafinda olup biteni anlamaya calisirken linc edilisini tv den izemek... bir anne icin daha korkunc ne olabilir ki.
off hanimlar ne ic karartici bi durum olmus sakin olun.benimde kizim var.elimden geldigi kadar onu iyi yetistirecegim.hayirli iyi evlat vatanina milletine iyi insan olsun diye dua ediyorum hep.ve boyle Allahin izniyle iyi insan birakacagim icin mutlu bile oluyorum.insan evlat yetistirmek en buyuk sanat..iyiyi ve kotuyu ogretelim.oda ogrendikleriyle tercihini yapacaktir.kotuluklerden Rabbim korusun evlatlarimizi da..burasi imtihan dunyasi malesef hep mutlu huzurlu isler yolunda gitmiyor.sinavlardan zorluklardan geciyoruz hepimiz.onemli olan iyi yetistirmeye calisalim.
benim uzuldugum bos amacsiz gezen hatta kendine cok kucuk yaslarda sevgili edinip hayatini bi hedefe oturtmayan ben bu dunyayi guzellestirmek icin napabilirim diye dusunmeyen cocuklarimiz genclerimiz..bu evlatlari da biz yetistiriyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?