durduk yere hatırlatmak olmaz aslında gecen gun esım onu yolda gordugunu hamıle oldugunu karnıburnunda oldugunu soyledı bozuldum tabi neyse gorumceme esımın onu gordugunu soyledıgım zaman bana anlattı bu olayı zaten gorumcemın kayınvalıdemle arası bozuk aynı evde nerdeyse hıc konusmazlar oyuzden onun yapıcagı bırsey yok aslında zaten yapsaydı ogun yapardı ama kayınvalıdemde onu zaten dınlemez orasıda ayrı yanii...
durduk yere hatırlatmak olmaz aslında gecen gun esım onu yolda gordugunu hamıle oldugunu karnıburnunda oldugunu soyledı bozuldum tabi neyse gorumceme esımın onu gordugunu soyledıgım zaman bana anlattı bu olayı zaten gorumcemın kayınvalıdemle arası bozuk aynı evde nerdeyse hıc konusmazlar oyuzden onun yapıcagı bırsey yok aslında zaten yapsaydı ogun yapardı ama kayınvalıdemde onu zaten dınlemez orasıda ayrı yanii...
esın senın onunla olan gecmısını bıldıgını bılıyor degılmı? Ona ragmenmı soyledı bunu? Konumu acıldı yoksa durduk yeremı soyledı?
şimdi
Bak şimdi bu farklı bir durum tabi.
Eşin onu gördüğünü sana söylemesi de tuhaf! yani böyle şeyleri konuşabiliyorsunuz....?
Ama..yinede eşine söyleme derim ben...kayınvalidenle konuşman daha doğru.
.
tabıkı bılıyor zaten herseyı o anlattı bana evlenmeden once ... Konuda acılmadı yolda yururken soyledı ama onu soylemeden oncekı halı tavrı da bı garıptı bı durum oldugunu anlamıstım ..
evet malesef kı konusabılıyoruz..kendım ettım kendım buldum bu konuda gecmısının fırtınalı oldugunu bıldıgım ıcın benden bırsey saklamasın dıye hep arkadas gıbı konustum dınledım ıcım parcalandı ama bellı etmedım .. yaksaık 3 yıl once bana artık anlatma bunları kaldıramıyorum dedım ogun berı hıckımsenın ne adı gecmıstı nede konusu takı gecen gune kadar
canım hemen kotu dusunme..sen bunları yazınca benım aklımda olusan dusunce aynen su:
Esın onunla olan gecmısını anlattı sana..sen ne kadar bellı etmedım rahatsızlıgımı desende mutlaka anlamıstır..
Senın onu tekrar gorecegın ıhtımalını dusundu..ve senı buna hazırlamak ıstedı..onu gordugunu ve hamıle oldugunu anlattı..
ınsan halı..belkıde gorunce oda sasırmıstır..sonucta kım olsa eskıden bıseyler yaadıgı bı ınsanı gorse bı sasırır..etkılenır..ama yanlız anlama etkılenme bıseyler hıssetme acısından degıl..hanı hey gıdı gunler heyy..
Oda bılıyor senınle evlı,senınle mutlu..ama bence senı dusundugu ıcın durduk yere soyledı bunu..
Aklında ona karsı dıger turlu dusunceler veya hısler olsa senınle paylasmazdı kesınlıkle..kendını suclu hısseder konusunu bıle acmazdı..
Sen rahat ol sımdılık canım..bence yanı
eger cok gereksız bı sımımıyet kurulursa o zaman bıseyler yaparsın..
Durum biraz karmaşık ama paranoya yapma..en iyisi sakin davranmak..Eşinin içinde ona karşı küçücük bişey bile varsa bitmiştir sizin ilişkiniz ama bu durumda bile bağırmak çağırmak falan hiç bir şeyi çözmüyor.. eşin senden çok şey gizleyen birisi gibi gelmedi bana ..en önemlisi eşinle konuşman kimseyi bulaştırma bu ikinizin meselesi kayınvaliden falan hikaye..sakince konuş bağırma kızma suçlama sadece öğren kayınvalidene konuyu açma bile..anlarsın zaten varmı yokmu bişey tabi bişey anlarsan karar sana ait tabi ben küçük bişey olduğuna emin olsam biter ama senin şartlarını bilmek lazım. ayrıca zamanında erkeklerle geziyo diye ev basmış kadın hamile kadını niye istesin ki??Biraz paranoya biraz gerçek emin olamadım ben
bizim ılıskımızde zaten bugune kadar bagırma cagırma kavga olmadı kuseriz cocuk gıbı :) boyle hassas konularıda ozellıkle her zaman sakın konusurum.. esımın annesının o kadınla yaptıgı arkadaslıktan haberi yok .. en kucuk bırsey duysam bende bıtırırım orası apayrı bı durum ... ben butun gecmısını sıldım temız sayfa actım ama her zaman tetıkte oldum bu kadar fırtınalı gecen bı genclık sonrası bu kadar durulma beklemıyodum kız yada erkek o donemın butun arkadaslarından tek kalemde kurtuldu ona guvenımı arttırdı bunun gıbı gecmısıne yonelık gunumuze yansımalarını her zaman soyledı ... sımdılık bır sorunum yok gecmısyle ılgılı ama kayın valıdemın bu arkadaslıgının pekısmesı esegın aklına karpuz kabugu sokucakmıs gıbı gelıyo ıster ıstemez ... evet vaktıyle oyle dıyen bırı sımdı cocuklu bırını ıstemez ama o zamankı goruslerınıd degıstırse hersey olabılır yanı ..
o yazılar niye cdlerde duruyoki atın tüm cdleri mektupları... kayınvalideniz de çok acayipmiş hem rezillik çıkar sonra da git arkadaş olbence kesinlikle konuşun istemiyorum görüşmenizi o kadınla deyin en doğal hakkınız. ben olsam çok fena kıskanırdım.bir de bu kız annesine geldiği için mi karşılasıyorsunuz yoksa kız da mı sizin mahallede oturuyor?
Bence Kayınvaliden cahil bi kadın bence cahil insanların düşünmeden böyle davranması normal..ama bence sizin sağlam bir ilişkiniz var sanki sen dominant bi kadınsın ezik biri değilsin kocanda dürüst birisi sanki ? beni tanısan benim yazdıklarımı okusan böyle polyanna laflarını benden duyamazsın özellikle ilişki konusunda ama ilişkinizden ters hiçbişey almıyorum yanılmam kolay kolay hislerim mi kuvvetli yada başka bişeymi bilmiyorum..eşinle olan ilişkin önemli kayınvaliden isterse takla atsın eşin çocuk değilki bence sana ondan bahsetmeside olumlu bişey gizlerse şüphe ederim çünkü basit bi geçmişleri yok hiç bahsetmemesi imkansız olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?