M
MaViPaTiKLeR
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
kızlar merhaba acil yardımınız istiyorum...konu liseden bir arkadaşımla ilgili...kısaca özetlemeye çalışacağım...ona yardımcı olmam gerekiyor.....:çok üzgünüm:
şimdi şöyleki bu arkadaşım uzun zamandır başka bir arkadaşının vasıtasıyla tanıştığı biriyle görüşüyor msnde ...ilk başta arkadaşça başladılar...aralarında bişey yoktu...zaten çocuğun sevgilisi vardı....ama son dönemde bunlar iyice yakınlaşmış...anlattığına göre çocuk açılmış ona...sevgilisinden ayrılacakmış...ki ayrılmasıda şart çünkü şöyle bir durum var...çocğun sevgilisi evliymiş....
bu işin bir sonu olmadığını çocukta biliyor yani...hatta arkadaşıma birgün evlenirsem evleneceğim kızsın demiş....ama bir ikinci sorun şu ki bunlar uzak şehirlerdeler...yani aradaki mesafede bu işi zorlaştırıyor....arkadaşım çok üzülüyor bu duruma...çocuğa çok değer veriyor seviyor.....ama bu öğrendiği şey karşısında şokta....nasıl güvenebileceğini bilmiyor ve üstelik uzak şehirdeyken....
sizce ne yapmalı?ne yapmalılar.....yani ben bişeyler söyledim ama çok üzgün...ondan vazdageçemiyor...:çok üzgünüm:
hepinizin fikirlerini bekliyorum....a.s.
şimdi şöyleki bu arkadaşım uzun zamandır başka bir arkadaşının vasıtasıyla tanıştığı biriyle görüşüyor msnde ...ilk başta arkadaşça başladılar...aralarında bişey yoktu...zaten çocuğun sevgilisi vardı....ama son dönemde bunlar iyice yakınlaşmış...anlattığına göre çocuk açılmış ona...sevgilisinden ayrılacakmış...ki ayrılmasıda şart çünkü şöyle bir durum var...çocğun sevgilisi evliymiş....

sizce ne yapmalı?ne yapmalılar.....yani ben bişeyler söyledim ama çok üzgün...ondan vazdageçemiyor...:çok üzgünüm:
hepinizin fikirlerini bekliyorum....a.s.