Böyle bir durumda ne yapılır, siz söyleyin??

• Konu Sahibi Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evli bir kadınla ilişki içinde, dahası bu arada arkadaşınızla görüşüyor, bu adam değer yargılarından yoksun ve ne kendine ne de karşısındaki insanlara saygı duyuyor.

valla bi laf var şey şeyi şeyde ağırlarmış.. o şeyleri doldurun...
bence herkes haketiği gibi birini buluyor. arkadaşınız hakettiğini düşünüyorsa buyursun olsun..:delphin:

mide bulandırıcı olduğu konusunda hem fikirim....hemde ne bulandırıcı....

yarın konuşucam onunla....bişekilde yapmak zorunda bunu.....sanırım birazda onu kırmaktan korkuyor hani sen böle böle evli birisyle olmuşsun ben senle yapamam derse onu kınamış gibi olacak(ki bence kınanmalı) bende diycemki o zaman uzaklığı bahane etsin...onların aynı şehirde oluşunu falan bahane etsin...yapamam desin....ama desin yani...offf sinirim bozuldu yaa...:çok üzgünüm:

hem açılmış hemde evlenirsem seninle olsun isterimmi demiş..yaklaşım çok namussuzca...arkadaşına aşık olsa kaybetmekten korkar,bu saçmalıklarını saklar,hiç duyurmadan bitirirdi o kadınla ilişkisini..ama o aşk değil cebinde yedekten oyuncak arıyor..büyük ihtimallede o evli kadını seviyor..çünkü sevmeyen biri evli olmasına üstelik hamile olmasına katlanamaz..hele erkekler..arkdaşınız uzak dursun..arada çerez olacak..
ha birde sevmiyorssa mutsuzsa nasıl hamile kalmış..kocasıdan olduğ ne malum..bence eşinden değil..bizim saf arkadaşın msn arkadaşıdan..bunuda hatırlatın arkadaşınıza...

hayret bişeysiniz ya ne bahanesi
ben sevgilim böyle bir münasebeti olduğunu öğrensem
ağzıma ne gelirse söyler ne kadar aşşalık iğrenç biri olduğunu defalarca yüzüne vurur bitirirdim olayı
neyden çekiniyor bahaneye ihtiyacı yok elinde bir sürü nedeni var
bence arkadaşınızın ayrılmaya niyeti yok
burdaki yorumları okutun bence tanıyan tanımayan herkes aynı fikirde
sevgilisi iğrenç bir adam......

gerçekten anlayamıyorum bazı genç kızları ya

elalemin herifi tanımaz etmez msn den kameradan görmüş de vurulmuş adam bir- iki tatlı söz deyince de kendinden geçmiş

adam büyük ihtimalle evli sevgilisiyle ihtiyaç(!) larını giderdiğini söylemiştir. şimdi de aşkın perşinde olduğunu söylemiştir

şu adam 'evlenirsem evlenceğim kız sen olacaksın' diye söylediğinde ' n'oluyor yahu seninle evlenen kim' deyip tekmeyi basacaktı hatta bu evli kadınla ilişkisini öğrendiğinde hemen basacaktı.

bu adam ahlaksız olmasa o kadını kocasıyla paylaşıyor olmazdı.her türlü çarpık ilişki de beklenir bu tplerden arkadaşın kendini uzak tutsun

Son düzenleme:

yarın konuşucam onunla....bişekilde yapmak zorunda bunu.....sanırım birazda onu kırmaktan korkuyor hani sen böle böle evli birisyle olmuşsun ben senle yapamam derse onu kınamış gibi olacak(ki bence kınanmalı) bende diycemki o zaman uzaklığı bahane etsin...onların aynı şehirde oluşunu falan bahane etsin...yapamam desin....ama desin yani...offf sinirim bozuldu yaa...:çok üzgünüm:

Kendi hatalı değil ki bahane bulsun.
Kırlımayı haketmeyen insanlar böyle şeyler yapmaz yani neticede.
O kadar da nazik olmamak lazım.Hakedene göstermeli böyle ince duyguları.

kırmak mı istemiyor :1shok::1shok: bir yaşıma daha girdim ya valla anlamıyorum bu kızları :kızgın: kendini bu kadar mı değersiz görüyor, böyle birine mi yakıştırıyor da bir de kırmayacakmış :dilcikar:

hem açılmış hemde evlenirsem seninle olsun isterimmi demiş..yaklaşım çok namussuzca...arkadaşına aşık olsa kaybetmekten korkar,bu saçmalıklarını saklar,hiç duyurmadan bitirirdi o kadınla ilişkisini..ama o aşk değil cebinde yedekten oyuncak arıyor..büyük ihtimallede o evli kadını seviyor..çünkü sevmeyen biri evli olmasına üstelik hamile olmasına katlanamaz..hele erkekler..arkdaşınız uzak dursun..arada çerez olacak..
ha birde sevmiyorssa mutsuzsa nasıl hamile kalmış..kocasıdan olduğ ne malum..bence eşinden değil..bizim saf arkadaşın msn arkadaşıdan..bunuda hatırlatın arkadaşınıza...

başından beri söyleyememiş...hep geçiştirmiş..arkadaşım sende bişey var söle dedikçe o söylememiş...ama artık bitirmeyi kafasına koyduğu için anlatmış....ama şu dediğiniz şeyde bende aynı şeyi düşündüm...yani kadının evli olduğunu söylemesi...benden nefret edebilirsin demiş hatta söyelmeden önce....off ne acayip bir durum yaa....

bu arada bunlar başka bir ark.ın tavsiyesiyle tanıştılar yani msnden değil...gerçi şu durumda bunun bi önemi yok....

çocuğun kocasından olmadığını söylemişsiniz valla bilemem ama bunların ilişkisi kadın hamile kaldığında başlamış güya....nasıl oluyorsa...ark.ım demiş mutsuzduysa niye hamile kamlış demiş....o da istememiş aslında demiş....öff çok kirli iş....

bahane işine gelince arkadaşımın üzülmesini istemiyorum ve onu çok zayıf görüyorum bu k onuda bu yüzden aklıma öle bişi geldi...çaresizlikten....yani ona sert çıkacak durumda değil....

evli kadinla iliski yasayarak ilk hatayi yapmis
bu iliskinin icersinde iken baska bir iliski yani arkadasinizla olan iliskiye baslamk istiyor hata2
bence 3. hata cok buyuk seylere sebep olabilir.
dikkat etsin arkadasin..

çocuğun kocasından olmadığını söylemişsiniz valla bilemem ama bunların ilişkisi kadın hamile kaldığında başlamış güya....nasıl oluyorsa...ark.ım demiş mutsuzduysa niye hamile kamlış demiş....o da istememiş aslında demiş....öff çok kirli iş....

yani kadınla hamile değilken başlamamış ilişki,..... hamile kadınla,onun hamile olduğunu, bilerek ilişkiye,,başlamış.
ayy. okudukça dahada geriliyorum.

ben olsam nası kaçıcağımı düşünürdüm heralde bu çocuktan
yanii evli bi kadınla beraber kadında kocasından boşanmadığına göre ilişikinin amacının sevgi olmadığı belli çok sevseler biri başka başka kızlarla konuşmazdı biride kocasının bırakırdı beraber olurlardı
ve çocukta böyle bi karakterse uzak olsun

Arkadaşınızın hayatındaki kişinin;
ilişkiden ne beklediği ve hayata bakış açısı çok net.
Dilerim arkadaşınız bunu görmemekte çok ısrarcı olmaz.
Siz ne kadar etkili olursunuz bilemem ama neresinden
bakarsanız bakın; çirkin, seviyesiz, ahlaksız ilişkiler
yumağı bu yaşananlar. Arkadaşınızda inşallah bunu görür
ve böyle birşeyin parçası olmayacak kadar akıllıdır.
Birde karşısındakini kırmak istemediğini yazmışsınız;
böyle biri için ne kadar fazla hassasiyet bunu da anlamış değilim.
:1no2:

hem sevgılısı varken baskasıyla görüsüyor hem de sevgilisi evli
ve arkadasın bu adam müsveddesine deger verıyor öyle mi..Allah akıl fikir versin..

yorumlarınız için teşekkür ederim....hepinize sonsuz katılıyorum....dediğim gibi onunla konuşucam hemde ciddi bir şekilde.....

inanın benimde midem bulanıyor....tamam insanın başına herşey gelebilir hayatta.....ama bu çok fazla....bu kadar olmaz....ki ark.ımda çok iyi biridir....hiç haketmiyor bu sıkıntıyı....

tekrar teşekkürler.....a.s.

kusura bakmayın ama burdaki durum gerçekten mide bulandırıcı
hamile bir kadınla sevgili olan birini aklım mantığım almıyor
bunda düşünecek bir şey yok
yarın bir gün benimde karnım burnumdayken bu adam gider
evli yada bekar biriyle görüşür diyecek biraz geleceğini düşünecek vazgeçecek
bunun mazereti seviyorumu olmaz
aşkta mantık yoktur diyenlerdenim ama
burda olsun bence mantık çünkü arkadaşınızın yaşadığı mantıksızlığın dik alası...

kesinlikle haklısın canım..
benim diyeceğim, sen arkadaşına deki sende hiç gurur yokmu..

evli bir kadınla berber olan adamdan hayır gelmez tatlım en iisi vazgeçsin arkadaşın yol yakınken hemde..

evli olan sevgilisini bırakacak arkadaşınızla beraber olacak öylemi...?
böyle bir erkekten ne bekliyor ki...

Evli kişilerle ilişki düşüncesi hiç düşünmeye bile gerek kalmadan ayıp karşılanır ve kınanırdı...Ama şimdi bazıları böyle bir durum başına geldiğinde kesip atmıyor,aşk ferman dinlemez diyor...Yazık...:1no2: Kişiler neden kendilerini o aldatılan eşin yerine koyamıyorlar ben de bunu anlayabilmiş değilim....:bbo:

Evli kişilerle ilişki düşüncesi hiç düşünmeye bile gerek kalmadan ayıp karşılanır ve kınanırdı...Ama şimdi bazıları böyle bir durum başına geldiğinde kesip atmıyor,aşk ferman dinlemez diyor...Yazık...:1no2: Kişiler neden kendilerini o aldatılan eşin yerine koyamıyorlar ben de bunu anlayabilmiş değilim....:bbo:

haklısın canım ..hem kadın eşini aldatıyor ,hem kadın kendi aldatılıyor,hemde o kıs bile bile aldatlıyor..resmen mide bulandırıcı ve hiç etik olmayan bir durum ..:tomato::tomato::oklava:

Back
X