Bana zamanında bende aşk işleri yavaş ilerler dedi 5 ay konuştuk görüştük ben ona karşı bir şeyler hissediyordum. Biliyordu da artık bu belirsizlik ortadan kalksın dedim diyiş o diyiş hiç bir şey söylemedi bir daha. 2 ay sonra dediği tek şey bende aşk yavaş yavaş başlar çok acele ettin, yeni yeni bir şeyler başlıyordu benim için, artık o şeylerde gitti demesi. Hiç inandırıcı gelmedi. Çünkü cafede gördüğü bir kıza hemen gidip tanışma teklifi eden bir insan.. benden önce böyle bir olay olmuş. Arkadaşlarıyla otururken cafede bir kıza gidip tanışma teklifi etmiş. Başka bir olay ise seyahat ederken otobüste bir kız ile karşılaşmış hemen tanışmış. Kız iş başvurusu için bir yere gidiyormuş. Kızın sadece adını biliyormuş kızı araştırmış haftalarca bulmak için Kız için çiçek falan alıcam demiş.. Yani normalde bu şekil olan birisinin beni için aşk işleri ağır ilerler demesi saçma geldi. Hiç bir şey yapmamış bir kız için bunları yapması... ben ona halbuki sevdiği yemeklerden tutun sırf o mutlu olsun diye yapmıştım. Bu adamın Benim hayatımda yeri olamaz !! Böyle bir erkek hakkında ne düşünürsünüz ? Sizi seviyorummmm