Böyle bir evlilik yürür mü

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
133
İyi geceler hanımlar

Evlendiğimden beri eşimle aramızda olan bir sorun : cinsellik
Eşim hep isteksiz yorgun uykusu var
Böyle deyince hastalıklı bir es gelmesin aklınıza gayet sağlıklı
Ama benim psikolojimi bozdu kendimden nefret etmeme neden oldu kendimi artık hic beğenmiyorum sayesinde

Ya kavga çıkartıyorum umrunda degil yine ayni yine
Aylarca olmasa istemez
Ben istesem söz ile olmasa da davranışlarıyla reddeder
Bütün kavgalarımızın temelinde bu sorun var
Ben hiçbir zaman Eşimi cinsellikle cezalandırabilen bir kadın olamadım o yüzden hep başka şekillerde intikam alıyorum ondan

Öyle özeniyorum ki eşi sürekli arzulayan kadınlara

Bir bebeğim var
Çalışıyorum

Sizce ne yapmalıyım yerimde olsanız ne yapardınız ?

Aldatıyor olabilir mi ?

Benimde aklıma bu geldi...
Ama evlendiğimizden beri demiş başkası olsa evlenir miydi onu da bilemedim.
Sende itici bulduğu bir şey mi var yoksa arzuladığı kadın tipi başka mı?
Ya da kendi kendine mi tatmin oluyor? Olmuyorsa aseksüel olabilir diye düşünüyorum...

Böyle bi evlilik yürümez siz error vermeye başlamışsınız zaten haklı olarak.
Cinsel bi sorunu vardır bence erkekler genelde bunu yorgunluk adı altında geçiştirmeye çalışıyorlar.Ya tedavi ya mahkeme kozunu oynayın bi de bakalım

Bütün bunların hepsini sordum sorguladım araştırdım hiçbiri degil

O kadar cok rastladim ki bu konuya. Erkeklere ne oluyor boyle? Yeni evlilerde bile bu sorun cok fazla. Ertafimda yasayan hic yok. Ben de evli degilim ama, zor bir durumdur herhalde. Yani esin tarafindan arzulanmamak Allah yardimciniz olsun ama ben sahsen bunun sizinle alakali oldugunu dusunmuyorum. Hem de kesinlikle dusunmuyorum cunku erkekler bu konuda gercekten karsi tarafi begenmemezlik etmezler. Bence yanii, cunku cok tuhaf seyler duyuyoruz. En aci ornek, genel evlerdeki kadinlarla bile olabiliyorlarsa, bence sorun kesinlikle siz degilsiniz.

Oynadim bir çok kez ama tamam diyor yine ayni
Son zamanlarda da sallamıyor hic

Güzelce konuştuğunuz zamanlarda cevabı ne oluyor size ? Az da olsa düzelmek için çabalıyor mu ?

!
Adam sana bu lafı dedirtecek kadar iktidar kaybı yaşıyor
Senin burcun ne , onun burcu ne ?
Yaşlar kaç ? Psikolojik mi yoksa fizyolojik mi ? Bence hasta olabilir yani
Ben Başak o oğlak

Fizyolojik olduğunu düşünüyorum ama hic doktora gitme gereği duymadı

Güzelce konuştuğunuz zamanlarda cevabı ne oluyor size ? Az da olsa düzelmek için çabalıyor mu ?
İlk zamanlar çabaladı konusunca ama o anlık artık konuşmak bile istemiyor hep o haklı çalışıyormuş yoruluyormuş

Kendimden biliyorum bende ayda 1 2 olsa yeter diyenlerdenim.. ama zorluyorum kendimi.. eşimi seviyorum ve sürekli eşini arzulayan kadınlara imreniyorum.. sanırım libido düşüklüğü bunun adı.. bazı kadınlar ve erkekler bu şekilde ne yazık ki.. olmadı mı olmuyo yani yapıcak bi şey yok..

Hevesle değil de eşimi kırmamak için karşılık veriyorum çoğu zaman.. diyeceğim şu ki hemen kötüye yormayın.. kuvvet macunu deneyin bence :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…