eşim çok çabaladı resmen süründü işe yaradı hem senin açından da iyi olur sakınleş biraz yavru varmış birdeİse yaradı mi peki canim
Beni benim yaşadığımı yasamayan bir insan çok zor anlarDayanamıyorsan boşanırsın doğru dürüst adam seni eve mi zincirledi bunca zaman? Ne cezası?
Tedavi demişsin yok demiş.
Konuşmuşsun olmamış. Eee boşan ozaman bu kadar zorsa.
Yok baskasından etkilendiğimi soylicem öyle boşanıcam demelerfilan iyice kendinizi kaybetmişsiniz koskoca coluklu cocuklu kadinsiniz ya. Yarın birgun cocuguna "annen benimle evliyken baska adamdan etkilenmis bu yüzden bosadi beni" dese o cocuga mahcup olmayacak misiniz?
Bunca yıl çekmeseydiniz hatta evliliğin başından beri size böyle davranan bi adama çocuk vermeseydiniz keşke.Ama çocuk var ortada bu yüzden sağduyulu olmak zorundasınız.Ömür boyu iletişimde kalmanız gerekecek o yüzden başkasından etkilendim deyip ayrılmak pek mantıklı değil.Peki bunca yıl yaşadıklarımın hic mi Anlamı yok her gece ağlatıyor
Ben de biraz çaba görsem zaten ona tutunacağım ama yok adam daha da uzaklaşıyoreşim çok çabaladı resmen süründü işe yaradı hem senin açından da iyi olur sakınleş biraz yavru varmış birde
Canim hep böyle olmadı tabi ki zaman zaman ümitlendirdi düzeleceğine inandırdı ama bir iyi bir kötü zaten diğer türlü nasıl çocuk olsunBunca yıl çekmeseydiniz hatta evliliğin başından beri size böyle davranan bi adama çocuk vermeseydiniz keşke.Ama çocuk var ortada bu yüzden sağduyulu olmak zorundasınız.Ömür boyu iletişimde kalmanız gerekecek o yüzden başkasından etkilendim deyip ayrılmak pek mantıklı değil.
aynı şeyi bende yaşadım şuan cok ıyıyiz.Hic demeyelim de ayda bir ya da iki bazı aylar hic
Nasıl düzeldi pekiaynı şeyi bende yaşadım şuan cok ıyıyiz.
Beni benim yaşadığımı yasamayan bir insan çok zor anlar
Şuan ihtiyacım olan son şey yargılanmak
İyi geceler teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yaptığınız icin
Benim eşimin nefsi de çok temizdir.bu konuda bazen ben de zorlanıyorum.fakat çok önemsenecek bir durum yok bence.düşkün olsa aklım kalırdı:))bana da çok düşkündür.hayatınızdan memnunuz biz:))sende çok takılma benceKeşke aldatsa
Ama Eminim yok
Benim eşimin nefsi de çok temizdir.bu konuda bazen ben de zorlanıyorum.fakat çok önemsenecek bir durum yok bence.düşkün olsa aklım kalırdı:))bana da çok düşkündür.hayatınızdan memnunuz biz:))sende çok takılma bence
Konu sahibi ben değilim:)sapık bir eş olsaydı daha kötü olurdu bence.etrafımda da öyle tipler var Allah korusun.ewt katılıyorum bencede yok..benim eşimde çok düşkün değildir ama mesela bana düşkün..beni sever sık sık sarılır öpüşürüz..ama iş hayatı insanı yoruyor gerçekten..sarılma dokunmada mı yok öpüşme falan...sevildiğinimi hissetmiyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?