Böyle bir evlilik yürür mü

Beni benim yaşadığımı yasamayan bir insan çok zor anlar
Şuan ihtiyacım olan son şey yargılanmak
İyi geceler teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yaptığınız icin

Peki bunca yıl yaşadıklarımın hic mi Anlamı yok her gece ağlatıyor
Bunca yıl çekmeseydiniz hatta evliliğin başından beri size böyle davranan bi adama çocuk vermeseydiniz keşke.Ama çocuk var ortada bu yüzden sağduyulu olmak zorundasınız.Ömür boyu iletişimde kalmanız gerekecek o yüzden başkasından etkilendim deyip ayrılmak pek mantıklı değil.

eşim çok çabaladı resmen süründü işe yaradı hem senin açından da iyi olur sakınleş biraz yavru varmış birde
Ben de biraz çaba görsem zaten ona tutunacağım ama yok adam daha da uzaklaşıyor

Canim hep böyle olmadı tabi ki zaman zaman ümitlendirdi düzeleceğine inandırdı ama bir iyi bir kötü zaten diğer türlü nasıl çocuk olsun
Öyle çaresiz bıraktı ki beni böyle seyler düşünür oldum boşandıktan sonra gercegi söyleyeceğim tabi ki başka türlü boşanmaz yanı bu sadece bir düşünce fiiliyata zor gecer

Eğer mahkemede bunu kanitlarsaniz bal gibi de boşanmak zorunda.
Hatta tedaviye yanaşmadığı için tazminat talep ederseniz alırsınız büyük ihtimal.
Fiziksel bi sorun olup olmadığını anlaması için mutlaka doktora gidip testler yaptirmali.
Sorun yoksa psikolojiktir zaten onun için de terapi alabilirsiniz.
Eğer sizi sallamiyorsa gidin aile büyüklerine anlatın utanmayin asla.

Gay olabilir mi? Bunu perdelemek için yapılan bir evlilik olmasın sizinki?

Üzgünüm ama yazdıklarınızdan sonra başka bir şey gelmedi aklıma...

Beni benim yaşadığımı yasamayan bir insan çok zor anlar
Şuan ihtiyacım olan son şey yargılanmak
İyi geceler teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yaptığınız icin

Kimse kimsenin hayatinin icinde degil burada zaten. Ben haklı eleştirimi yaptım kendimce. Ölçüp tartmak size kalmış. Dogru düzgün boşanmakta bir çözüm. Ister dinler, ister dinlemezsiniz. Ben teşekkür ederim.

Doktora gidin demek ki sağlıklı değil. Ha ya da sizden nefret ediyor , hiç beğenmiyor , tahammül edemiyor?

Buna benzer bir durumla karsilasmistim daha once, bir arkadasin ablasinin esi de ayni boyleydi. Aylarca gunlerce kavga ettiler, en sonunda adamin escinsel oldugu ortaya cikti,uzerini kapatmak icin evlenmis..

Keşke aldatsa
Ama Eminim yok
Benim eşimin nefsi de çok temizdir.bu konuda bazen ben de zorlanıyorum.fakat çok önemsenecek bir durum yok bence.düşkün olsa aklım kalırdı:))bana da çok düşkündür.hayatınızdan memnunuz biz:))sende çok takılma bence

Ayni seyleri yasadim 2 ayda bosandm. hic kendinden nefret etme kendini suclama sorun sende degil. karisini bu hayata mahkum eden kocanda sorun. tedavi medavi olmayi dusunuyor mu kendisi.

Ben de senin gibi reddediliyordum. basim agriyo kicim agriyo denilerek. nasil agir oldugunu biliyorum hiiic kendini kotu hissetme. bosanali 4 yil oldu ben hala tv de kadina yanasan isteyen erkek gorunce kotu oluyorum uzuluyorum.

Allah bildgi gibi etsn bu hayata mahkum eden erkekleri

Eşinizin sağlık problemi yoksa , gay değilse veya başka türlü sıkıntılar..
Cinsellik olmayan evlilik yürümez bence. Netim bu konuda.
Sonunda böyle kendine güveni biten, kendini beğenmeyen, eksik gören, agresif, eşinden nefret edecek dereceye gelen kadınlar çıkıyor ortaya.

ewt katılıyorum bencede yok..benim eşimde çok düşkün değildir ama mesela bana düşkün..beni sever sık sık sarılır öpüşürüz..ama iş hayatı insanı yoruyor gerçekten..sarılma dokunmada mı yok öpüşme falan...sevildiğinimi hissetmiyorsun??

Bu çok isteksiz erkekler hep bende gay izlenimi uyandırıyor bilemedim....

Konu sahibi ben değilim:)sapık bir eş olsaydı daha kötü olurdu bence.etrafımda da öyle tipler var Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…