Bunun tersini yasamak İnanin çok onur kırıcıKendimden biliyorum bende ayda 1 2 olsa yeter diyenlerdenim.. ama zorluyorum kendimi.. eşimi seviyorum ve sürekli eşini arzulayan kadınlara imreniyorum.. sanırım libido düşüklüğü bunun adı.. bazı kadınlar ve erkekler bu şekilde ne yazık ki.. olmadı mı olmuyo yani yapıcak bi şey yok..
Hevesle değil de eşimi kırmamak için karşılık veriyorum çoğu zaman.. diyeceğim şu ki hemen kötüye yormayın.. kuvvet macunu deneyin bence :))
Hic demeyelim de ayda bir ya da iki bazı aylar hic
Bunu düşünüyorum ya eline mahkeme celbini direk verecem ya da başka birinden etkilendim bu evliliği devam ettiremem deyip intikam alarak boşanacamO zaman mahkemeye cidden gideceksin
DefalarcaOturup konuştunuz mu mesela sorunca ya da yardım almayı teklif edince ne diyor?
Emin olmayın isterseniz bi erkekten bahsediyoruz.2 seçenek var.Keşke aldatsa
Ama Eminim yok
Bunu düşünüyorum ya eline mahkeme celbini direk verecem ya da başka birinden etkilendim bu evliliği devam ettiremem deyip intikam alarak boşanacam
Herseyini biliyorum mümkün degil aldatması ama diyorum ya keske aldatsa da defolup gitse hayatımdan en azından çocuğuma karşı suçluluk hissetmeden biterEmin olmayın isterseniz bi erkekten bahsediyoruz.2 seçenek var.
1)Bi doktora gitsin bazen psikolojik de olabilir.
2) Aldatıyor
Öyle zevk alırım ki onu o halde görsem bana yasatamadigi tüm zevkleri hemdeKız sen nasıl bir hatunsun öldürürsün adamı kıskançlıktan deli
Haklısınız.. çaba da göstermiyosa gerçekten çok zor.. ben en azından debeleniyorumBunun tersini yasamak İnanin çok onur kırıcı
Ay bi sakin ol öyle intikam olmaz saçmalamaBunu düşünüyorum ya eline mahkeme celbini direk verecem ya da başka birinden etkilendim bu evliliği devam ettiremem deyip intikam alarak boşanacam
Peki şuan benim yaşadığım ceza çok mu etikAdam iyikide düşkün degilmiş cinsellikle cezalandırmak nedir ya? Zaten adam istese sen soguturmuşsun.
Öyle zevk alırım ki onu o halde görsem bana yasatamadigi tüm zevkleri hemde
benim eşimde oğlak aynı sorunu bizde yaşadık ,oğlaklarda mı var bir şey bilemedim şimdi :)Ben Başak o oğlak
Fizyolojik olduğunu düşünüyorum ama hic doktora gitme gereği duymadı
Peki bunca yıl yaşadıklarımın hic mi Anlamı yok her gece ağlatıyorAy bi sakin ol öyle intikam olmaz saçmalama
Bebeğin var vekalette sıkıntı çıkabilir bu durumda temiz temiz ayrıl ne gerek var böyle şeylere
İse yaradı mi peki canimbenim eşimde oğlak aynı sorunu bizde yaşadık ,oğlaklarda mı var bir şey bilemedim şimdi :)
cinsel terapi aldık biz ve evlilik terapisi seni çok çok çok iyi anlıyorum
Peki şuan benim yaşadığım ceza çok mu etik
Orda söylemek istediğim hic pesimden koşmadı ısrar etmedi bunun icin
bunun için boşanılır mı cnm..gerçektem yorgundur belkide..bende çalışırken sadece banyo yapmamak için çok reddediğim olmştur onunda beni..üşengeçti belki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?