Böyle bir evlilik yürür mü

Bunun tersini yasamak İnanin çok onur kırıcı

Bunu düşünüyorum ya eline mahkeme celbini direk verecem ya da başka birinden etkilendim bu evliliği devam ettiremem deyip intikam alarak boşanacam

Kız sen nasıl bir hatunsun öldürürsün adamı kıskançlıktan deli

Emin olmayın isterseniz bi erkekten bahsediyoruz.2 seçenek var.
1)Bi doktora gitsin bazen psikolojik de olabilir.
2) Aldatıyor
Herseyini biliyorum mümkün degil aldatması ama diyorum ya keske aldatsa da defolup gitse hayatımdan en azından çocuğuma karşı suçluluk hissetmeden biter

Adam iyikide düşkün degilmiş cinsellikle cezalandırmak nedir ya? Zaten adam istese sen soguturmuşsun.

Bunu düşünüyorum ya eline mahkeme celbini direk verecem ya da başka birinden etkilendim bu evliliği devam ettiremem deyip intikam alarak boşanacam
Ay bi sakin ol öyle intikam olmaz saçmalama
Bebeğin var vekalette sıkıntı çıkabilir bu durumda temiz temiz ayrıl ne gerek var böyle şeylere

Ben Başak o oğlak

Fizyolojik olduğunu düşünüyorum ama hic doktora gitme gereği duymadı
benim eşimde oğlak aynı sorunu bizde yaşadık ,oğlaklarda mı var bir şey bilemedim şimdi :)
cinsel terapi aldık biz ve evlilik terapisi seni çok çok çok iyi anlıyorum

Ay bi sakin ol öyle intikam olmaz saçmalama
Bebeğin var vekalette sıkıntı çıkabilir bu durumda temiz temiz ayrıl ne gerek var böyle şeylere
Peki bunca yıl yaşadıklarımın hic mi Anlamı yok her gece ağlatıyor

benim eşimde oğlak aynı sorunu bizde yaşadık ,oğlaklarda mı var bir şey bilemedim şimdi :)
cinsel terapi aldık biz ve evlilik terapisi seni çok çok çok iyi anlıyorum
İse yaradı mi peki canim

bunun için boşanılır mı cnm..gerçektem yorgundur belkide..bende çalışırken sadece banyo yapmamak için çok reddediğim olmştur onunda beni..üşengeçti belki ??

Peki şuan benim yaşadığım ceza çok mu etik
Orda söylemek istediğim hic pesimden koşmadı ısrar etmedi bunun icin

Dayanamıyorsan boşanırsın doğru dürüst adam seni eve mi zincirledi bunca zaman? Ne cezası?

Tedavi demişsin yok demiş.
Konuşmuşsun olmamış. Eee boşan ozaman bu kadar zorsa.

Yok baskasından etkilendiğimi soylicem öyle boşanıcam demeler filan iyice kendinizi kaybetmişsiniz koskoca coluklu cocuklu kadinsiniz ya. Yarın birgun o adam cocuguna "annen benimle evliyken baska adamdan etkilenmis bu yüzden bosadi beni" dese o cocuga mahcup olmayacak misiniz?

bunun için boşanılır mı cnm..gerçektem yorgundur belkide..bende çalışırken sadece banyo yapmamak için çok reddediğim olmştur onunda beni..üşengeçti belki ??

Bende öyle dedim hep ama gittikçe soğuyorum aşılmaz engeller çoğalıyor evliliğim tek bagi evladım olsun istemiyorum ben ne kadar Yorgun'da olsam hic reddetmedim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…